Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

WordPress 5.5.1 Bakım Sürümü Yayınlandı!

WordPress 5.5.1 Güncellemesi

Dünyanın en büyük içerik yönetim sistemi olan WordPress, son güncellemesi olan WordPress 5.5.1 geçen ay yayınladı. Son sürümde, blog düzenleyici için 34 hata düzeltmesi, 5 geliştirme ve sistem içi 5 hata düzeltmesi daha içeriyor.

WordPress 5.5.1 Bakım Sürümü Yayınlandı!

Yazılım güncellemek WordPress’de kolay bir işlem gibi gözükse de, tek tuşa basarak bazen tüm web sitenizin içeriğini bozabilme ihtimaliniz yüksektir. Çünkü kullanılan temalar, eklentiler sistemde herhangi bir hatanın oluşmasına sebep olabilirler. Bu yüzden yazılım güncellemesi yapmadan önce kesinlikle full yedek almanızı tavsiye ederiz.

WordPress 5.5.1 Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Daha önce hiç WordPress güncellemesi yapmadıysanız, üzerinde biraz okumalı ve araştırmalısınız. Çünkü WordPress güncellemeleri bazı durumlarda yönetici panelinden yapılamamaktadır. WordPress 5.5.1 güncellemenizi yapsanız bile mevcut kullandığınız temanızın bu güncellemeye uyum sağlayıp sağlamayacağı da meçhuldür. Bu yüzden daima güncel ve tema yapımcısı tarafından bakımı yapılan WordPress temaları kullanmanızı öneririz.

WordPress 5.5.1 güncellemesi iki yolla yapılabilir. Bir tanesi yönetici paneli üzerinden, diğeri ise Yeni WordPress dosyalarının eskileri ile değiştirilmesi şeklinde. İlki amatörler için her zaman daha uygundur. İkinci seçenekte biraz yazılım bilginizin olması her zaman daha iyi olur. WordPress güncelleme ile ilgili yazımız ile web sitenizi daha basit bir şekilde güncelleyebilirsiniz.

Eğer web sitenizin içerik bakımından çok yüklü ve riske atılamayacak kadar emek verilmiş bir web sitesi ise işi uzmanına bırakmanızda fayda var. Bu konuda teknik personelimiz 7/24 siz WordPress kullanıcılarına destek vermektedir. Konu ile alakalı hizmetlerimiz için bizimle destek bölümünden ya da telefonlarımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

WordPress 5.5.1 Güncellemesini Hemen Yapalım

Kurumsal veya e-ticaret üzerine çalışan ya da blog üzerine hizmet veren bir WordPress web siteniz mi var? YcrSoft ile çalışın, web sitenizin tüm bakımları teknik personelimiz tarafından zamanında aşılsın. Unutmayın, internette sağlıklı bir web sitesinin en önemli unsurlarından biri güncel olmasıdır. Yazılımı güncel bir web sitesi hem güvenli hem de daha kaliteli işlere imza atar.

3 cevaplar
    • YcrSoft Destek
      YcrSoft Destek says:

      WordPress güncellemelerinin birçoğunda temaların sıkıntı yarattığını biliyoruz. Bu yüzden temanız eğer lisanslı ise tema yapımcınız ile görüşmenizde fayda var. Eğer tema yapımcınız ile irtibatınız yok ise YcrSoft destek ekibi ile görüşüp sorunun çözümü için yardım isteyebilirsiniz.

  1. Problem
    Problem says:

    Web sitemi güncelledim ama temada sorunlar çıktı. İyi ki web site yedeği almışım geri döndürdüm de hatalardan kurtuldum. Temasını güncelleyemeyenler bu wordpress güncellemesini yapmasın web siteleri bozulur.

Yorumlar kapalı.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 24 Eyl 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek