Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Yandex Connect Nedir?

Yandex Connect Nedir?

Yandex Connect, Yandex kurumsal mail’in yeni adıdır. Önceden sadece “Yandex Mail-Disk ve Takvim” uygulamaları ile kurumsal hizmet veren Yandex, artık bu hizmetlere ek farklı uygulamalarda sunmaktadır.

Yandex Connect İçerisindeki Uygulamalar

  • Yandex Mail
  • Yandex Disk
  • Sohbetler
  • Kişiler ve Takımlar
  • Yandex Wiki
  • Yandex Tracker
  • Formlar
  • Takvim

Yandex tüm bu uygulamalar ile işletmeleri internet üzerinden, Connect vasıtasıyla bağlamayı amaçlamaktadır. Kurumun alan adı kaydı ve dns işlemlerinden sonra özellikle e-posta altyapısı ve diğer uygulamalar ile şirketiniz internette daha hızlı bilgi transferi yapabilir.

Birçok uygulama başlangıç seviyesinde ücretsiz. Fakat belli kotalar aşıldığında, uygun fiyatlı paketler ile yola devam etmek mümkün.

Şirketinizin e-posta konusunda sıkıntı yaşadığını düşünüyor ve bu konu yüzünden vakit ve veri kaybediyorsanız, Connect ile kurumsal e-posta deneyimine başlamalısınız. Zira Yandex e-posta altyapısı ile nerede olursanız olun bir bilgisayar veya akıllı telefon aracılığı ile Yandex e-posta panellerinden hesabınıza ulaşmanız mümkün olmaktadır. Yandex’in gelişmiş uygulamaları ile de akıllı telefonlarınızda işletmeniz ile bağlantınız hiç kesilmez.

Yandex Connect Kurumsal E-Posta

Yandex Connect ile ulaşabileceğiniz kurumsal e-posta hizmeti için yapmanız gereken bazı işlemler var. Bu işlemler biraz teknik detaylar içerse de herhangi bir yazılım bilgisine ihtiyaç duyulmadan, web sitenizin hosting paneline ulaşabilmeniz şartı ile yapılması basit işlemlerdir. Bu işlemler hakkında detaylı kılavuzumuz ile siz de web sitenizin dns ayarlarını Yandex’e çevirip, kurumsal e-posta hizmetinden yararlanabilirsiniz. İlgili kılavuzumuza şu linkten ulaşabilirsiniz; Yandex Kurumsal E-Posta

Neden Yandex Connect Kurumsal E-Posta?

Özellikle web hosting firmasının e-posta hizmetinden menün olmayan, mailleri geç giden ve gelen, Outlook gibi bir program ile e-posta kontrolü yapmak istemeyenler için, Yandex Connect’in gerçekten çok yerinde bir e-posta hizmeti. Verilen sağlam bir şekilde depolanması ve ucuz maliyetli yüksek depolama hacimleri sunması ile Yandex Connect kullanmak şirketinize, e-posta konusunda sınıf atlatacaktır.

1 cevap
  1. Hayri Güncan
    Hayri Güncan says:

    Firmamızda Yandex connect kullanmaya başladığımızdan beri mail sıkıntısından kurtulduk. Özellikle ülkemizde sunucu sıkıntısı büyük. Müşterilerimiz ile devamlı mailleştiğimiz için arada yaşanan kopmalar firmamızı zarara uğratıyordu. Connecte geçmek biraz zahmetli. Biz yapamadık zaten, web masterımız yaptı ama olsun. İyi ki yapmış. Maillere outlook olmaksızın ulaşmak güzel.

Yorumlar kapalı.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 11 Haz 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek