Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden:

270.000’den fazla işletmenin Magento kullandığını biliyor musunuz?

Etkileyici bir rakam, değil mi?

Bir dizi E-ticaret geliştirme teknolojisi arasında, Magento en çok dikkati çekmenin bir yolunu bulmuştur. Tüccarlara SEO dostu, muazzam ölçeklenebilirlik, kusursuz güvenilirlik ve kullanışlılık ile hizmet eder.

Ancak Magento ile çalışmak kolay değil. Magento geliştirme hizmeti sağlayıcısının işe yaradığı yer burasıdır !

Siteniz için neden Magento geliştirme hizmetlerini düşünmelisiniz?

Bu kılavuzda Magento geliştirme hizmetlerini seçmenizin en önemli nedenlerinden bazılarını hızlıca inceleyelim ! Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden: Magento geliştirme hizmetleri nelerdir?

Magento geliştirme hizmetleri, Magento’nun üzerinde bir E-ticaret mağazası oluşturmak için uzmanlardan profesyonel yardım almayı ifade eder.

Hizmetler genellikle ön ve arka uç Magento geliştirme, iş analizi, test etme, hata ayıklama, destek ve bakım, güncelleme ve ölçeklendirmeyi içerir. Kısacası, Magento web sitenizin performansını artırmak için ihtiyacınız olan her şey.

Magento geliştirme hizmetleri, yepyeni Magento mağazaları oluşturmaktan özel E-ticaret işlevleri oluşturmaya kadar uzanır. Yeni özellikler eklemek, en son sürüme yükseltmek veya üçüncü taraf bir uygulamayı entegre etmek istiyorsanız, bir Magento geliştirme hizmeti kullanmayı düşünmelisiniz.

Mağazanız için neden Magento geliştirme hizmetlerini düşünmelisiniz?

Kusursuz bir Magento web sitesi edinmek için, profesyonel Magento geliştirme hizmetlerine güvenmeyi düşünmelisiniz. Tecrübeli şirketler, web sitenizin iyi çalışmasını sağlamak ve müşterileri çekmek için her şeyi yapacaktır.

İşte web siteniz için mağazanız için Magento geliştirme hizmetlerini düşünmeniz gereken en önemli dokuz neden.

1. Her şeyi kendiniz yaparak riske atmayın

Dönüşüm sağlayan bir çevrimiçi mağaza oluşturmak, derinlemesine pazar araştırması ve diğer rakiplerin neler yaptığını bulmayı gerektirir. Magento uzmanları, bunu hızlı ve etkili bir şekilde başarmanıza yardımcı olabilir. Uzun süredir bu işin içindeler, dolayısıyla belli bir uzmanlık düzeyine ulaşmışlar ve riske yer bırakmayacaklar, hatasız bir E-ticaret mağazası sunuyorlar.

Mağazanız için Magento geliştirme hizmetlerini seçerken, tam olarak istediğinizi alacağınızdan emin olabilirsiniz. Profesyoneller fikirlerinizi dinleyecek ve hedeflerinizi göz önünde bulunduracaktır. Başarılı ve sorunsuz bir süreci garanti edebilmeleri için bu platformla çalışma konusunda kapsamlı deneyime sahiptirler.

Gerçek Magento profesyonelleri müşteri odaklıdır ve E-ticaret mağazanızdan memnun kalmanız için ellerinden geleni yapacaktır. Bu nedenle, her şeyi kendiniz yapmak yerine, çevrimiçi işinizi yürütmek için bir Magento geliştirme hizmeti sağlayıcısı ile çalışmayı veya ona danışmayı düşünün.

2. Araç ve yazılım satın alarak boşa para harcamayın

Bir E-ticaret mağazası işletirken, yüksek internet faturalarıyla birlikte en son araçlara, teknolojilere, yazılımlara ve iş istasyonlarına harcamanız gerekir. Ve bu masraflar size bir servete mal olabilir.

Zaten sahip oldukları için bir Magento geliştirme hizmeti sağlayıcısıyla çalışmanız önemli değil.

3. Zamanınızı diğer önemli iş yönlerine yatırın

Bir Magento geliştirme şirketi ile çalışmanın en iyi yanlarından biri, teknik şeyler öğrenmenize gerek kalmayacak olmasıdır. Tasarımdan temel geliştirmeye kadar, Magento uzmanları, sizin istediğiniz sonuçları vermek için tüm ayrıntılarla ilgilenecektir.

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetleri

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetleri

Tek yapmanız gereken, özel gereksinimlerinizi en ince ayrıntısına kadar analiz edecek ve fikirlerinizi gerçeğe dönüştürecek olan uzman geliştiricilere anlatmaktır. Sonuç olarak, çok fazla zaman ve emek tasarrufu sağlayabilirsiniz. Ardından, rakiplerinizin önüne geçmek için bu zamanı diğer temel iş yönlerine ve stratejilerine yatırabilirsiniz.

4.Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden: Kaliteli ve güvenilir iş alın

Magento geliştirme ajansları, geliştirdikleri mağazaların performansı ve kalitesinden tam olarak sorumludur.

Her iki taraf için işin kapsamını, son tarihini, ödemeyi ve cezayı baştan sona düzenleyen bir sözleşme hazırlarlar. Ayrıca fikri mülkiyet haklarını ve ortak işbirliğinin diğer yönlerini de kapsar. Bunu yaparak, her iki taraf da tamamen korunacaktır.

5.Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden: Esnek kapasite ve ölçeklenebilirlik elde edin

Ani proje değişiklikleri veya artan iş yükleri, dahili bir ekip kullanırken zaman alıcı ve maliyetli eğitim ve işe alma alıştırmaları gerektirebilir. Bir Magento geliştirme ajansıyla çalışırken durum böyle olmayabilir, çünkü geliştiricileri esnek olacak şekilde tasarlandı ve her an büyümeye veya küçülmeye hazır.

Kısacası, projeniz iyi gittiğinde ve gelişimini hızlandırmak veya orijinal planlarda olmayan ek özellikler eklemek istediğinizde, bir Magento geliştirme servisiyle çalışmak size hızlı ve verimli bir şekilde dönme özgürlüğü verir. Size değişikliklere yanıt verme ve bunları hızlı bir geri dönüşle ele almak için harekete geçme esnekliği sağlarlar.

6.Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden: Genel maliyetlerinizden tasarruf edin

Deloitte tarafından yapılan bir araştırmaya göre , şirketlerin %70’e varan bir oranı, geliştirme projelerini dışarıdan temin ederken maliyetlerin düşürülmesiyle motive oluyor. Teknoloji ekiplerinin işe alınması, işe alınması, eğitilmesi ve yönetilmesi ile birlikte zaman ve maliyetli İK giderleri, bu azalmalarda birincil faktörlerdir.

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetleri

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetleri

Faydalar, teşvikler, ücretli izin ve tam zamanlı işe alımlar için altyapı gibi şeyleri içeren bu İK maliyetlerini göz önünde bulundurduğunuzda, yeni çalışanlar bulmak ve işe almak için harcanan zaman ve para taahhüdü ile birlikte, tasarrufların önemli olabileceğini fark edeceksiniz.

Magento geliştirme hizmetlerinden BT yeteneklerini kullanmak, şirketiniz yeni tam zamanlı işe alımlar için hazır olana kadar kapasite düzeylerini personel ve bütçe gereksinimleriyle uyumlu tutar.

7. Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden: En son teknolojilerden yararlanın

BT projelerinde en modern teknoloji yığınını kullanmak önemlidir, bu nedenle bu yönde geniş deneyime sahip uzmanlar bulmalısınız.

Teknoloji yığını her yıl önemli ölçüde değişir, ancak ne yazık ki, şirketinizdeki pek çok geliştirici tüm Magento alanlarında uzmanlaşamaz. Bu nedenle, en son teknoloji yığınlarını kullanmak için bir Magento geliştirme hizmetine başvurmak gerekir.

Deneyimli Magento geliştirme hizmeti sağlayıcıları, güncel teknolojilere önem verir ve birçok alanda üst düzey geliştiricilere sahiptir. Size en son teknik metodolojilere dayalı olarak gerekli hacimde çözümler sunacaklardır.

8.Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden: Hızlı pazara sunma süresinin tadını çıkarın

Günümüzün rekabetçi iş ortamında, hızlı ve akıllıca yenilik yapmak çok önemlidir. Pazara ilk giren olmak, projenizin başarısını veya başarısızlığını önemli ölçüde etkileyebilir.

En iyi şirket içi ekibiniz bile, kapasite ve öncelik sorunlarına yol açan ve geç ürün sürümlerine neden olan proje aşırı yüküyle karşı karşıya kalabilir. İdeal senaryo, kurum içi ekibinizin temel ürünlerden ve mevcut müşterilerden sorumlu olması, Magento geliştirme hizmeti ekibinin ise yeni teknoloji ürün zaman çizelgenizin performansına ve yönetimine odaklanmasıdır.

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetleri

Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetleri

Daha hızlı pazara sunma süresinin arkasında yatan rekabet avantajı, ekibin beceri düzeyidir. Kurum içi ekibinizin her beceri, dil ve teknolojide yüksek düzeyde uzmanlığa sahip olmasını beklemek neredeyse imkansızdır. Bununla birlikte, Magento geliştirme hizmeti ajansları, müşterilerini en son teknolojiler ve yeniliklerle güncel tutmak için önemli ölçüde zaman ve para harcıyor. Bu, kalabalığın arasından sıyrılmak için size sonsuz olanaklar sunar.

9.Mağazanız İçin Magento Geliştirme Hizmetlerini Seçmek İçin En Önemli 9 Neden: Özel destek alın

Magento geliştirme söz konusu olduğunda, sürekli destek ve bakım çok önemlidir. Özel bir Magento geliştirme ekibi, yalnızca özel bir mağaza oluşturma sorumluluğuna sahip değildir. Sürekli destek ve bakım da anlaşmaya entegre edilmiştir, bu da ajansın uygulamadan sonra bile destek sağlamakla yükümlü olduğunu ima eder.

İş deneyimleriniz sürekli değiştiğinden, destek ve bakımın da gelişmesi gerekir. Magento geliştirme hizmeti sağlayıcısı, bu değişiklikleri karşılamak için değişiklik yapmanıza ve güncellemenize yardımcı olacaktır.

Magento geliştirme sürecinde, halledilmesi gereken aksaklıklar/hatalar ve gerçekleştirilecek güncellemeler vardır. Şirket içi ekibinizin bu sorunların birçoğunu halletmesi zordur. Bu nedenle, Magento geliştirme ajanslarının sürekli ve tutarlı desteği paha biçilmez bir kaynak haline gelir.

YcrSOFT’un Magento geliştirme hizmetlerini seçin

Doğru Magento geliştirme ortağını bulmak, şirketinizin inovasyon ve dijital dönüşüm yoluyla rekabet avantajı elde etmesine yardımcı olabilir. Az önce okuduğunuz gibi, verimliliği artırabilir, maliyetleri azaltabilir ve pazara giriş hızınızı en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Magento alanında yaklaşık on yıllık çalışma deneyimiyle Mageplaza, bu hedefe hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Peki, Magento geliştirme hizmetlerimiz neler içeriyor?

  • Magento geliştirme ve tasarım . Deneyimli geliştiricilerimiz, ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel özelliklere sahip çekici ve etkileşimli bir Magento web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacaktır.
  • Magento danışmanlığı ve E-ticaret stratejisi . Uzmanlarımız, web sitenizin performansını analiz edecek ve gelecekteki büyümeyi planlamak için net ve ayrıntılı bir stratejik yol önerecektir.
  • Yeni bir web sitesi oluşturun . Sizin için özel olarak tasarlanmış yepyeni bir mağaza mı inşa etmek istiyorsunuz? Mageplaza’nın yardımıyla, her şeyi en baştan özelleştirebilirsiniz.
  • Magento yükseltmesi Magento yükseltmesi, güvenlik ihlallerinden uzak dururken en yeni özelliklerin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. Ancak, bu işlem çok fazla görev gerektirir ve yol boyunca veri kaybına neden olabilir. Uzmanlarımız tüm karmaşık parçaları halledecektir.
  • Magento taşıma Magento 1’den Magento 2’ye geçiş yapmak zor olabilir. Ancak Mageplaza gibi profesyonel bir Magento geliştirme hizmeti, bunu hızla başarmanıza yardımcı olacaktır.
  • Magento entegrasyon hizmeti . Yeni iş fırsatlarını ortaya çıkarmak ve müşteri deneyimini artırmak için mağazanızı CRM, ERP, CMS, ödeme ağ geçitleri vb. gibi üçüncü taraf hizmetlerle entegre edin.

Dışarıdaki pek çok Magento geliştirme ajansı arasından neden bizi seçmelisiniz?

  • Sertifikalı geliştiriciler Deneyimli sertifikalı geliştiricilerimiz, 15 milyon müşteri tarafından indirilen 221’den fazla yüksek kaliteli uzantı oluşturdu. Ayrıca, çeşitli sektörlerden birçok müşterinin özel ve yüksek dönüşüm sağlayan Magento mağazalarını oluşturmasına yardımcı olduk.
  • Birinci sınıf güvenlik . Mağaza güvenliğiniz uzmanlarımız tarafından iyi bir şekilde korunmaktadır. Endişelenecek veri kaybı veya bilgisayar korsanı saldırıları yok.
  • ölçeklenebilirlik _ İşletmenize en iyi performansı getirmek için tüm özellikler mümkün olduğunca genişletilebilir.
  • Düzenli güncellemeler Mageplaza tarafından geliştirilen tüm uzantılar için sık güncellemeler sunuyoruz.
  • Esnek fiyatlandırma planları . Bütçe konusunda endişelenmenize gerek yok, çünkü ihtiyaçlarınıza uygun farklı fiyatlandırma paketleri sunuyoruz.
  • Özel destek . Sonuçtan tamamen memnun olduğunuzdan emin olmak için uygulamadan sonra iki aylık ücretsiz destek sunuyoruz.

Ücretsiz danışmanlık için şimdi bize ulaşın ve tahmini bir fiyat ve süre alın!

Çözüm

Magento’yu kullanmayı öğrenebileceğinizi düşünmeden önce, bunun yetenekler veya yeteneklerle ilgili olmadığını, daha çok dışarıdaki şiddetli rekabetle yüzleşmekle ilgili olduğunu düşünün. Çok sayıda çevrimiçi mağaza var, bu nedenle bu alanda bir iş kurmaya karar verirseniz, öne çıkmak için bir şeyler yapmanız gerekir.

Bu nedenle, her zaman en son teknolojilerle güncel olan ve birçok müşteriyi dönüştüren bir site geliştirmenize yardımcı olabilecek bir Magento geliştirme hizmetinin uzmanlığından yararlanın.

Magento geliştirmeyle ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ! Size yardımcı olmaktan her zaman çok mutluyuz!

Tarih: 06 Nis 2023 - Yazar: YcrSOFT Destek