Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Magento 2.4.4’teki Yenilikler Neler?

Magento 2.4.4’teki yenilikler neler; yaklaşık bir aydır mevcut ve bu sürüm, temel performans ve deneyim güncellemeleri, geliştirilmiş başsız yetenekler ve daha fazlası ile şimdiye kadarki en hızlı ve en ölçeklenebilir sürümü temsil ediyor. Bu güncellemenin temel özelliklerini inceleyelim.

1. PHP 8

Magento 2.4.4’teki en büyük güncelleme PHP 8.1’dir ve işte nedeni:

PHP 8’in gelişmiş özellikleri, Magento sınıflarını çok daha basit hale getirir. Bununla, sınıf oluşturmak önemli ölçüde daha hızlıdır ve çok daha az olduğu için hata ayıklama ve kod sorunlarını giderme süresini de kısaltır. Gelişmiş özelliklerin yanı sıra, PHP 8.1’in numaralandırma, dizi paketini açma, salt okunur özellikler ve daha fazlası dahil olmak üzere diğer özelliklerine de erişmenizi sağlar.

2. Elasticsearch ve OpenSearch

Adobe, 2.4 sürümünde MySQL ile ürün arama desteğini durdurdu ve bunun yerine Elasticsearch geldi.

Ve artık şirket içinde Adobe Commerce dağıtan satıcılar, Elasticsearch 7.16 ve OpenSearch 1.2’yi kullanabilir. Ancak, OpenSearch artık bulutta barındırılan Adobe Commerce 2.4.4 dağıtımları için varsayılan arama motorudur.

3.JS kütüphanesi

JQuery kitaplığı 3.6 sürümüne güncellendi. jQuery UI, 1.13.0 sürümüne güncellendi – işleme sekmeleri ve veri işleviyle birlikte çağrılan widget’lar hakkında birkaç önemli güncelleme içeriyor.

RequireJS kitaplığı da en son sürüm olan v2.3.6’ya güncellendi. Script.aculo.us, Chart.js, Moment js, Underscore js, Prototype js ve Less Css gibi diğer betiklerin tümü en son sürümlerine güncellendi.

GraphQL sürekli olarak bazı performans ve önleme iyileştirmeleri yapmıştır. GraphQL’deki çok mağazalı ve çok dilli mağazalarla ilgili çeviri sorunları giderildi. Güncellenmiş GraphQL, hata ayıklamayı kolaylaştırmak için daha ayrıntılı işlem adları sağlar.

4. Başsız ticaret özellikleri

En son güncelleme, çeşitli B2B ve yönetici işlevleri için GraphQL API kapsamını artırdı ve PWA Studio 12.3’e yeni özellikler ekledi.

Dinamik Blok ve Hedefli Promosyonlar desteği, belirli müşteri segmentleri için kişiselleştirilmiş içerik ve promosyonlar oluşturmanıza olanak tanıyarak özelleştirme ihtiyacını ve toplam sahip olma maliyetini ve canlıya geçiş süresini azaltır.

Daha ne?

  • Venmo ödemeleri artık PayPal kullanıcıları tarafından kullanılabilir.
  • Alıcının bulunduğu yere göre alıcılar için “Sonra öde” seçeneği eklendi.
  • ADA uyumluluk iyileştirmeleri.
  • Hata düzeltmeleri.

Magento 2.4.4, mağazanıza fayda sağlayabilecek pek çok yardımcı özellik sunar ve yükseltmenin buna değer olduğunu açıkça ortaya koyar. Bir bakışta yükseltme yapmak kolay görünse de, web sitenizde istenmeyen hatalar ve hatta yanlış yapılırsa veri kayıpları olabilir. Hayal kırıklığını ortadan kaldırmak ve işinize ayıracak daha fazla zamanınız olması için, Magento’nuzu yedekleyebilir, yükseltebilir, ayarlayabilir ve uzmanlarımız tarafından 2 aylık ücretsiz garanti kapsamına alabilirsiniz .

Magento sürümünüzü yükseltmek için yardıma mı ihtiyacınız var?

İletişim formunu doldurun, uzmanımız 24 saat içinde size geri dönecektir. İlk danışma bizden.

Tarih: 24 Mar 2023 - Yazar: YcrSOFT Destek