Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

OpenCart Destek mi Lazım? Modül-Tema-Yazılım

OpenCart Destek

Çevrimiçi birçok e-ticaret yazılımı mevcut. Kimi ücretli, kimi ücretsiz. Kimi ise iki versiyon ile hizmet vermekte. OpenCart’da tamamen ücretsiz e-ticaret yazılımlarından bir tanesi. Zira açık kaynak koldu, geliştirilebilir ve devamlı güncellenen yapısıyla da çok sevilen, çok da kullanılan bir yazılım. Genellikle küçük ve orta boyutlu işletmeler için uygun olan OpenCart’ın müthiş güçlü bir eklenti ve tema kütüphanesi mevcut. Geliştirici sayısı ile de Opencart işletilmesi en kolay e-ticaret yazılımlarından. Tam profesyonel diyemesek de, Orta halli hatta ortadan biraz daha büyük çaplı çalışan işletmeler için ideal. Esnek yapısı ve sunucuda fazla yer kaplamaması da maliyetleri en aza indirgiyor. Hangi e-ticaret yazılımını kullanıyorsanız, kullanın. Her zaman uzman desteğine ihtiyacınız olacaktır. OpenCart destek konusunda da firma olarak tüm müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

OpenCart Destek mi Lazım? Modül-Tema-Yazılım

OpenCart Yazılım Destek

Bir e-ticaret yazılımı ile hiç destek almadan çalışmak biraz zor olabilir. Zira birçok konuda bu yazılımlar destek gerektirir ve devamlı irtibatlı olmanız gereken uzman veya geliştiriciler olmalıdır.

Özellikle faal e-ticaret siteleri için durum daha önemli. E-ticaret sitenizde onlarca müşteri varken, yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünün. Ne kadar korkunç değil mi?

Bir e-ticaret müşterisinin en son isteyeceği şey, ürün satın alacağı sitenin devamlı donması, yavaş çalışması, sorun çıkartmasıdır. E-ticaret siteniz devamlı sorun çıkartıyorsa ve yavaş çalışıyorsa, çok müşteri kaybettiğinizin garantisini verebiliriz. Bu gibi sorunlar için, işletmelerin daima hizmet alabilecekleri, anlık olarak çıkan sorunlarda müdahale edebilecek geliştiriciler ile çalışmalarını öneriyoruz. Sorunların o anda çözülmesi, aksayacak satışlar nezdinde başarılı olabilir.

E-ticaret çok rekabetçi bir alan. Sizin sattığınız üründen farklı e-ticaret sitelerinde olabilir. Hatta sizin e-ticaret sitenizden daha da uygun fiyata satıyor olabilirler. E-ticaret sitenizde sorun olmamalı. Çünkü rakibiniz her zaman olacak ve sizden daha iyi bir yazılım ve sunucu ile yola devam ediyorsa, stratejinizi değiştirmelisiniz.

Daha hızlı, kullanıcı deneyimi açısından daha başarılı ve sorunların daha hızlı çözülebildiği bir yazılım ve ekiple çalışmanızı öneririz. Bu tip değişimler, firmanıza uzun süreli çalışmalarda başarı sağlayacaktır.

OpenCart Modül Destek

OpenCart gibi açık kaynak kodlu e-ticaret sistemleri, modül ve tema eklemeleri ile geliştirilen sistemlerdir. Önceden tasarlanmış modül ve eklentiler ile mükemmel bir e-ticaret sitesi kurmanız sadece dakikalarınızı alır. Bu rahatlığın tabi bazı sıkıntıları da olabiliyor. Örneğin aşırı sayıda modül, e-ticaret sitenizde yavaşlamalara, sistemde sıkıntılara neden olabiliyor. Ya da güncellenmemiş eklentiler, ilerleyen zamanlarda, e-ticaret sitesi için risk oluşturabiliyor.

OpenCart, modül kütüphanesi olarak çok zengin bir e-ticaret yazılımıdır. E-ticaret için neredeyse tüm modüller ile zenginleştirilen OpenCart, bu modüllerin iyi yapılandırılmasıyla ancak düzgün çalışabilir. Versiyonuna göre eklenmeyen modüller, sistemde sorunlara yol açabilir ve bu modüllerin sisteme dahil edilmeden öncesinde, sistem yedeği alınmalıdır.

YcrSOFT olarak, OpenCart altyapısı ile e-ticaret yapan müşterilerimize de yazılım desteği vermekteyiz. Sistem içerisindeki mevcut modüllerin değişimi ya da sıfırdan eklenecek olan modüllerin eklenmesi gibi birçok konuda firmamızdan OpenCart destek almanız mümkündür.

OpenCart Tema Destek

OpenCart, modül desteği ile geliştirildiği gibi, kullanıcı deneyimin de temalar ile iyileştirildiği ve geliştirildiği bir e-ticaret yazılımıdır. WordPress gibi, OpenCart’ın da tema bakımından kütüphanesi oldukça zengindir. Hatta tema ve modül konusunda en zengin ücretsiz e-ticaret yazılımı OpenCart’dır diyebiliriz.

Fakat temalar da, OpenCart açısından bir yüktür ve doğru seçilmelidir. Günümüzde e-ticarette hız olmazsa olmaz. Ağır ve sadece görsellerden oluşan OpenCart temaları seçmek, müşterilerinizin e-ticaret siteniz hakkında düşük puan vermelerine neden olabilir.

Temalar seçilirken, demoları ile gerekirse hız testi yapılmalı ve sisteme dahil etmeden önce tema hakkında bilgi sahibi olunmalıdır.

Firmamız, OpenCart temaları konusunda da hizmet vermektedir. Mevcut temalarınızın değişimi ya da sıfırdan tema eklenmesi gibi birçok sorunu halletmekte ve müşterilerimize kurumsal destek vermekteyiz.

Netice Olarak

OpenCart e-ticaret siteniz için firmamızdan kurumsal destek alabilirsiniz.

Ürün eklemeleri, içerik çalışmaları, seo çalışmaları, ürün bazlı seo çalışması ve grafik çalışmaları gibi, bir e-ticaret sitesi için gereken tüm çalışmalarda firmamızdan fiyat alabilir, projeniz hakkında fikir danışabilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 05 Kas 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek