Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Dijital Pazarlama ile Satışlarınız Artar

Dijital pazarlama hakkında bir kaç veri..Dijital alandaki istatistiklere göre, bir satın alma işleminden önce araştırma yapan alıcıların en az %81’i web sitenize ilk kez geldiğinde, henüz satın almaya kararlı olmadığı görülmüştür.

Aslında bu %81’lik kesimin ürünlerinize ihtiyacı olduğu kesindir ancak ihtiyacını en iyi şartlarda sağlayacak ürünü bulmaya çalışıyorlar..

Bu istatistik, dijital pazarlama stratejisini oluştururken mutlaka göz önünde bulundurulması gereken bir veridir.

Firma websitenizde online satış olup olmaması önemli değildir. Örneğin; ayakkabı imalatı yapan bir firmaysanız online satış yapabilirsiniz. Ama ayakkabı imalatında kullanılan kimyasal maddeleri satan bir firmaysanız, online satış modeli iş prosesinize uygun olmayabilir. Çünkü, genellikle hammaddeler farklı varyasyonlarda olabileceği gibi, kalitesi de fark edebilir.

Bu bağlamda, dijital pazarlama her tür siteler için önem arz etmektedir.

Doğru statreji ve uzun soluklu çalışmalar ile firmanız dijital pazarlamadan çok ciddi kazanımlar elde edecektir.

Klasik Pazarlama Yöntemlerinden Çok Daha Düşük Maliyet

Dijital pazarlamadan önce, firmalar müşterilerine pazarlamacı gönderir ve siparişlerini bu şekilde alırlardı.. Halen böyle çalışan firmalar mutlaka olacaktır. Bazı sektör ve ürünler bu konunun dışındadır. Ancak, dijital pazarlamaya %90 sektörler uygundur.

Şöyle bir örnek verelim:

Şirket merkeziniz İstanbul’da.. Ve Tüm Türkiye’den toptan alım yapan müşterileriniz var. Pazarlama modeliniz klasik ise, firmanızda en az 5 pazarlamacı çalıştırmanız gerekir. Masrafları siz düşünün. Ve pazarlamacılarınızın hangi sıklıkla müşterilerinizi ziyaret edebileceğini..

Dijital Pazarlama doğru strateji ile yapıldığında tüm müşterileriniz ile, 7 gün 24 saat iletişimde kalabilir ve maliyetlerinizi de düşürebilirsiniz. Sonrasında, daha az personel ile müşterilerinizi ziyaret edebilirsiniz.

YcrSOFT dijital pazarlama ajansınız olabilir

Firmanız hangi sektörde olursa olsun, dijital pazarlama alanında size destek verebiliriz. İnternet ayağında tüm ihtiyaçlarınızı belirliyor, stratejiyi hazırlıyor ve çalışmaya başlıyoruz.

Konu hakkında daha fazla detayı Dijital Ajansınız sayfasından öğrenebilirsiniz..

Çalışmalarımız minumum 3 aylık kapsamdadır ve sonuçları ölçülebilir niteliktedir. Çalışma başındaki istatistikler ile çalışma sonundaki istatistikler tarafız analiz sonuçları ile takip edilecektir.

Dijital pazarlama danışmanlık

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 17 Oca 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek