Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Sosyal Medyada Firmanız

Sosyal meydada paylaşacağınız içerikler firmanızın için yararlı olabileceği gibi, son derece de zararlı olabilir.

İçerik ve dijital pazarlama stratejisini belirlerken, potansiyel müşterilerinizin için yararlı, ilginç çalışmalar yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir.

Sosyal medyayı, basit bir şekilde “bir fotoğraf ile 3-5 cümle açıklama” için kullanırsanız hiç bir fayda göremezsiniz.

Sosyal medyada sorulara, en iyi cevaplar verebiliyorsanız müşterilerinizin ilgisini çekebilirsiniz. Bunun içinde müşterilerinizin sorunlarını dinlemeniz ve çözüm üretmeniz gerekiyor.

Çoğu firmanın yanıldığı nokta, dijital pazarlamasını yaparken ve bu pazarlama modelinin ayaklarından biri olan “sosyal medya” yı ayrı bir çalışma olarak düşünmesi.. Sosyal medya çalışması, dijital pazarlamanın stratejileri içinden bir tanesi olacağı için, satış ve pazarlama ekibi ile koordinasyon içinde çalışılması gerekmektedir. Çoğu danışman, ajans bunu görmezden gelerek çalışma yapar..

İmaj ve Güven Kaybetmeyin!

Sosyal medyada her firmanın bulunma amacı öncelikle görünür olmak, imaj güçlendirmek ve dolayısıyla satışları geliştirip kazancı artırmaktır. Doğru işler yapılmadığı zaman sadece para kaybetmezsiniz, imaj ve güvende kaybedebilirsiniz. Asıl büyük problem budur.

YcrSOFT ile sosyal medyada çok daha fazla kazançlar elde edebilirsiniz. Doğru strateji ile kısa zaman içerisinde, ölçülebilir ve analiz edilebilir sonuçlarla kazancını görebilirsiniz.

Sosyal Medya, dijital pazarlamanın sadece bir ayağını oluşturur. Tek başına sosyal medyada başarılı olmak, bugün için firmanıza yarar getirebilir ancak uzun vadede firmanızın ve markanıza değer katmayacaktır. Çünkü dijital dünya çok hızlı değişmekte.. Müşterilerinizinde, davranışları mutlaka değişim gösterebilir. Bu bağlamda, sosyal medyadan mutlaka fayda edilmeli ama dijital pazarlamanın diğer ayakları ile de firmanın genel pazarlaması desteklenmelidir.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 17 Oca 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek