Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Ucuz Web Tasarım Nasıl Olur? Firmanıza Fayda Sağlar mı?

Ucuz Web Tasarım

Bir ürün veya hizmetin en ucuzunu alabilmek, firmalar için kuşkusuz en önemli detaylardandır. Sektörümüzde de böyle bir talep var ve özellikle küçük işletmeler, sayfa sayısı az, tasarım konusunda ortalama, içerik olarak da sadece firmalarını tanıtan web tasarım arayışlarına giriyorlar. Tabi burada hizmet alınan firmanın geçmişi ve gelecekte kullanıcılara sağlayacağı faydalar ve yenilikler önemli. Yani ucuz web tasarım yetmiyor olabilir.

Öncelikle hizmet alacağınız firmanın ticari yaşı ve başarıları çok önemlidir. Geçmişi olmayan, gerektiği kadar referans müşteriye sahip olmayan bir web tasarım firmasından aldığınız hizmetin geleceği ne kadar parlak olabilir?

Tabii ki ucuz olsun. Aldığınız web tasarım hizmeti firmanızın kasasına dokunmasın, en büyük isteğiniz bu değil mi? O zaman size YcrSoft’un web sitesi paketleri sayfasını incelemenizi öneriyoruz. Her firmaya ve bütçesine uygun web sitesi paketlerimiz ile sadece web tasarım sürecinde değil sizlere gelecekte de daha kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz.

Ucuz Web Tasarım Nasıl Olur? Firmanıza Fayda Sağlar mı?

Ucuz Web Tasarım Fayda Sağlar mı?

Müşterilerimizden gelen en büyük soru bu. Evet YcrSoft üzerinden satın alacağınız en ucuz web sitesi paketi içeriğindeki yazılım ile en yüksek fiyatlı web sitesi arasında herhangi bir fark yoktur. Kaliteleri aynıdır. Sadece içeriklerinde sunduğumuz hizmetler de farklılıklar vardır. Mesela ucuz web tasarım olarak sunduğumuz web site paketinde ücretsiz logo özelliği yoktur. Ama 2 üst web sitesi paketinden satın alırsanız, ücretsiz logo hizmetine de ücretsiz sahip olmuş olursunuz.

Ucuz Web Tasarım Kaç Günde Teslim Edilir

Birkaç sayfalık basit, ucuz web tasarıma sahip bir web sitesini ortalama 3 iş gününde teslim etmekteyiz. Tabi teslimle bizden kopmuyorsunuz. Artık daimi müşterimiz olmaya devam ediyorsunuz. Eğer hosting ve domain(alan adı) hizmetlerinizi de firmamızdan satın aldıysanız, artık hiçbir şeyi düşünmenize gerek yok. Tüm işlemler, yazılım, server ve sistem elemanlarımız tarafından zamanında yapılmakta, sizinle ilgili kısımlar, size danışılarak ve detaylı şekilde anlatılarak sürdürülmektedir.

Ucuz Web Tasarım Hemen Sahip Olun

Bir alan adınız ve hosting’iniz yoksa YcrSoft’a üye olabilir, ucuz web tasarım hizmeti ile birlikte bu hizmetlerimizi de satın alabilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 01 Eki 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek