Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Wordpress Destek Hattı ile Sorunlarınızı Bizimle Çok Hızlı Çözün

WordPress Destek Hattı

Dünyanın en çok kullanılan içerik yönetim sistemi olan WordPress ile bir web sitesi oluşturmak, yayına almak ve işletmek kolay gibi görünse de, aslında işletmeler için destek gerektiren bir çalışmadır. Kurulumu basit olması, yönetici panelinin Türkçe olması gibi özellikleri ile hızlı bir web site oluşturmak evet WordPress ile basit ama geliştirme yönünde birçok kullanıcı takılabiliyor. WordPress destek hattı ile bu tip sıkıntıları yaşayan WordPress kullanıcılarına hizmet vermekteyiz.

Sorunlarınızı dert etmeyin. Hepsi WordPress ekibimizce en hızlı şekilde çözülebilir.

Tek yapmanız gereken, web sitenizin barındırma bilgileri (Hosting bilgileri), WordPress yönetim paneli kullanıcı adı ve şifresini ekiplerimiz ile paylaşmak.

Müşterilerimizin web sitelerindeki sorunları hızlıca çözebilmek adına ilk dikkat ettiğimiz detay ise web sitenin barındırıldığı hosting hesabıdır. Hosting hesapları eğer aşırı yüksek sayılı paylaşımlı hesaplar ise web siteleri özellikle WordPress altyapılı siteler, bu gibi barındırma hizmetlerinde pekiyi çalışmamaktadır.

Bu sebeplerden, hem hız hem de kullanıcı deneyimi adına hosting hizmetinizin WordPress’in aradığı şartlara uygun olmasını tavsiye etmekteyiz.

WordPress Destek İle Hızlı Çözümler

Hızlı çözülmesi gerekenler sorunlarda, müşterilerimize en hızlı yanıt süreleri ile en hızlı yazılım desteğini sağlamaktayız. Eklenti kurulumları ya da tema değişimlerinde de, yazılımların izin verdiği süreler dahilinde, web sitelerini en hızlı şekilde teslim etmeye çalışmaktayız.

Sadece eklenti ve tema kurulumlarında değil, satın almak istediğiniz eklenti ve temalarda da gerekli yardımı sağlamaktayız. Özellikle WordPress’de yaşanan lisanssız tema ve eklentilerdeki sorunlardan müşterilerimizi korumayı amaçlamakta ve lisanslı ürünlerle daha kaliteli hizmet vermekteyiz.

Lisanssız temalar ve eklentiler yüzünden WordPress sitesinde sorunlar oluşan kullanıcılarımıza da yardımcı olmaktayız.

WordPress Destek Hattı İle İletişime Geçin

WordPress ile kurduğunuz web siteniz için yardıma ihtiyaç duyduğunuzda bizi arayabilirsiniz.

Kurulum, tema değişimi, eklenti sorunlarınızda size kısa sürede yardımcı olabiliriz.

WordPress Destek Hattı firmamızda direkt telefon (0212 982 48 18 – 0551 978 89 00) ile ulaşabileceğiniz gibi destek@ycrsoft.com mail adresi ve yazılım destek sisteminden faydalanabilirsiniz.

Ortalama çözüm üretme süremiz 10 dakikadır.

Sizi de YcrSoft ile çalışmaya davet ederiz.

Wordpress destek hattı
Tarih: 24 Eki 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek