Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

WordPress Whatsapp Eklentisi Basit ve Hızlı

WordPress Whatsapp Eklentisi

Whatsapp artık hayatımızın vazgeçilmezi. Özellikle mesaj konusunda tüm dünyada çok hızlı yayıldı ve kullanımı arttı. Canlı chat programlarının tartışmasız lideri Whatsapp’ın WordPress kullanıcıları içinde kullanılabilmesi için türlü eklentiler mevcut. Bu yazımızda kullanımı çok basit ve kullanışlı bir eklentiyi tanıtacağız. Bu WordPress Whatsapp eklentisi ile dakikalar içerisinde web sitenize Whatsapp ikonu ekleyerek müşterileriniz veya kullanıcılarınızla daha hızlı etkileşime geçebileceksiniz.

Yapmanız gereken çok basit. WordPress web sitenizin yönetim panelinde sol menüden “Eklentiler/Yeni ekle” bölümüne tıklıyoruz ve ardından arama kısmına “join.chat” yazıyoruz. Eklentiyi yükle tuşuna basıyor ve etkinleştiriyoruz.

WordPress yönetim paneli join chat ekleme

WordPress Whatsapp Eklentisi Ayarları

Eklentinin ayar sayfası da oldukça basit ve kullanışlı. Telefon kısmına, kullanıcılar ile hangi telefon üzerinden mesajlaşacaksanız o telefonu yazmanız yeterli. Web sitenizde görünecek Whatsapp resmini de beğenmezseniz değişmeniz mümkün. Ayar sayfasından, web sitenizde görünecek ikonun solda mı yoksa sağda mı görünmesi istediğini de seçmeniz mümkün.

Tüm bu ayarlardan sonra sayfa sonundaki kaydet tuşu ile kaydetmeniz, eklentinin kullanılabilir hale gelmesi için yeterli olacaktır. Bu arada WordPress 5.5.1 güncellemesini yapmadıysanız web sitenizde eklenti ile alakalı sıkıntılar çıkabilir. Bu yüzden web sitenizde hem eklentilerin düzgün çalışabilmesi hem de güvenlik açıklarının olmaması için yeni gelen WordPress güncellemelerini hemen yapmanız daha sağlıklı bir web performansı yakalamanızı sağlayacaktır.

WordPress Join Chat ayar sayfası

WordPress Whatsapp Eklentisi Ftp Aracılığı İle de Sisteme Dahil Edebilir

WordPress yönetici panelinizin eklenti ekle kısmından ekleyemediğiniz eklentileri, ftp aracılığı ile web sitenizin kök dosyalarına ulaşıp, eklentiler kısmına da eklemeniz mümkün. Bunun için WordPress’in kendi sitesinden Join.Chat isimli eklentiyi bilgisayarınıza indirilebilir ve sonrasında ftp aracılığı ile ilgili dosyayı, gereken eklentiler bölümüne ekleyebilirsiniz. Daha önceden böyle bir işlem yapmadıysanız, web sitenizin tam yedeğini almayı unutmayın. Herhangi bir yanlışlık sonucunda başınız ağrıyabilir.

Eklentilerinizi uzman kişilerin eklemesini ve size bu konuda yardımcı olmalarını istiyorsanız, YcrSoft destek ekibi sizlere 7/24 yazılım desteği vermek için bekliyor. Tek yapmanız gereken web sitemizin destek bölümünden destek talebi oluşturmak.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 29 Eyl 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek