Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Bir WordPress Eklentisi! Tavsiye Under Construction

Under Construction WordPress Eklentisi

Blog veya kurumsal web sitenizi WordPress ile oluşturmuş ya da oluşturma aşamasındaysanız, sitenizin inşa süreci bitene kadar, sayfanızı ziyaret edecek müşterilerinize farklı bir “Yapım Aşamasında” WordPress Eklentisi ile bilgi verebilirsiniz.

Hangi WordPress Eklentisi Kullanmalı?

Bu konu ile alakalı oldukça geniş yelpaze de eklentiler mevcut ama içlerinden kullanımı en kolay ve en fazla tema seçeneği olanını Sizler için seçtik.

Eklenti İsmi: Under Construction

Eklenti Linki: https://tr.wordpress.org/plugins/under-construction-page/

İlgili eklentiyi WordPress’in kendi sitesinden indirebilir ve sitenize gerek Ftp programı aracılığı ile, gerek hosting panelizin dosya yöneticisi bölümünden, gerek ise WordPress admin panelinizin “eklentiler” bölümünden ekleyebilirsiniz. İlk iki seçenek biraz yazılım bilgisi gerektirdiğinden, son seçenek olan admin panelinden eklenti yükleme şeklinde, eklentinizi sitenize yükleyebilir, “etkinleştir” diyerek saniyeler içerisinde eklentinizi sitenize kurmuş olursunuz. WordPress admin panelinizden, bir WordPress Eklentisi  yüklerken bazı hosting firmalarının getirdiği maksimum dosya yükleme boyutu sınırları yüzünden hata alabilirsiniz. Böyle bir hata ile karşılaşırsanız, hosting firmanıza konuyu iletmeniz sonucunda sorununuz çözülecektir.

WordPress Yapım Aşamasında Eklenti Tavsiyesi

Eklenti Yüklemeden Önce WordPress Sürümünüzü Kontrol Edin!

WordPress Yapım Aşamasında Eklenti Tavsiyesi

Yükleyeceğiniz eklenti veya eklentileri sitenize yüklemeden önce sitenizin sürümü ile uyuşup uyuşmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Kontrol etmeseniz bile, sitenizin sürümü ile uyuşmayan eklentiler ya çalışmayacak, ya da bazı fonksiyonları eksik çalışacaktır.  Sürümü eski veya yeni bir eklentiyi sitenize kurmak, sitenize yazılımsal bir hasar vermez fakat bunu fark etmemişseniz sorunu çözmek için zaman kaybedersiniz.

WordPress Eklenti İle İşiniz Bittiğinde Ne Yapmalısınız?

Yukarıda bahsi geçen eklenti ya da başka bir eklentinin web sitenizde kullanım ihtiyacı kalmadığında, eklentinin kaldırılması, sitenizin sağlığı için önemlidir. Web sitenizin admin paneline uzun süreler girmediğinizi varsayarsak, ilgili eklentinin sürümü eskiyebilir ve bu da web sitesinin güvenliği

açısından olumsuz sonuçlar doğurabilir. Kullanılmayan, zamanı geçmiş, ya da ileri bir tarihte kullanılacak eklentinin yedeği alınıp web sitesinden silinmesi tavsiyemizdir.

Eklentilere Nasıl Güvenilir?

WordPress ile senkronize biçimde çalışan tema ve eklenti yapımcılarının yazılımlarından korkmanızı gerektiren bir durum yok. Zira bu yapımcılar, ilgili tema ve eklentilerin gelişmesine devamlı katkı da bulunarak, gelecekte yaşanacak sıkıntıların önüne geçmeye çalışmaktalar. WordPress sitenize asla eklememeniz gereken tema ve eklentiler “Warez” adı altında, arama motorlarında dolaşımda olan, kimin kontrolünde olduğu bilinmeyen ve ne amaçla ücretsiz oldukları da anlaşılmayan yazılımlardır.

Bu yüzden en sağlam yol, web sitenizin admin panelindeki eklenti bölümünden aratıp bulacağınız eklentilerin indirilme sayıları ve kullanıcı yorumlarını okumaktır. Burada ilgili eklentinin kaç adet WordPress sitede kullanıldığı ve kullanıcılardan kaç yorum aldığı, hatta kaç yıldızla ödüllendirildiğini bile görmeniz mümkündür.

Tanıtım Videosu

1 cevap
  1. göksl hun
    göksl hun says:

    Eklentiyi kurdum fakat o kadar tema içinden en güzellerini ücretli yapmışlar. kalanlar da güzel değil. web sitesini devamlı bakım moduna alacaklar için sınırlı sayıda ücretsiz tema olmasına karşın kullanışlı bir wordpress eklentisi. yönetim paneli falan kolay. sosyal medya butonları da olması iyi. ama temaları dediğim gibi beni açmadı pek.

Yorumlar kapalı.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 19 Nis 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek