Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Wordpress Slider Eklentisi Tavsiyemiz! Neden Layer Slider?

Dünyanın en çok kullanılan içerik yönetim sistemi WordPress ile oldukça uyumlu çalışan bir eklentiden bahsedeceğiz bugün. Bir WordPress slider eklentisi.

Layer slider tercih edilme nedeni olarak en başta, kolay kullanımı gelmektedir. Çok basit bir şekilde, birkaç dakikalık inceleme sonucunda, web sitenize bir slider hazırlamanız mümkündür. Sürükle bırak özelliği ve WordPress ile uyumu o kadar kullanışlıdır ki, kullanmaya başladıktan sonra, web sitenizde bir slider devrimi yaratacağınıza eminiz.

WordPress slider eklentisi Layer Slider, kullanımı kolay, işlevsel ve güvenli bir eklentidir. Yayıncı firmanında kurumsal desteği mevcuttur. YcrSOFT olarak firmamızda, tüm WordPress eklentilerinde olduğu gibi, Layer Slider konusunda da yazılımsal destek vermektedir.

Daima Güncel ve Kurumsal bir Destek Hizmeti

Layer slider yapımcıları, yaptıkları bu eklentinin çok fazla desteğe ihtiyacı olmasa da, müşteri desteği gerektiğinde, web site sahiplerine çok hızlı yanıtlar vermekte. Bu yüzden, temanız veya WordPress altyapınız ile alakalı bir sıkıntı yaşadığınızda, karşınızda bir muhattap bulmanız gerçekten iyi.

WordPress Slider Eklentisi Tavsiyemiz! Layer Slider Özellikleri

Devamlı güncellenmesi ve yenilenen alt yapısı ile de güvenlik konusunda WordPress ile senkronize olması oldukça başarılı. Bilmeyenler için hatırlatalım. Evet WordPress dünya üzerinde çok fazla kullanılan bir içerik yönetim sistemi ama en çok da saldırı alan sistemlerden biri. Zira açık kod kaynaklı olduğundan, internet korsanlarının en fazla açık bulduğu yazılımlardan bir tanesi. Fakat bu açıkların sebebi WordPress ve alt yapısı değil. Kullanıcılar. Evet biz kullanıcılar, web sitemizi ne kadar güncel tutarsak, o kadar güvenli bir hale getirmekteyiz.

Yeni yayınlanmış bir WordPress güncellenmesini almıyorsak ve uzun bir süredir de bu konu ile ilgilenmediysek, haliyle, herhangi bir internet korsanına denk geldiğimizde, affetmeyip, web sitemizi hackleyeceklerinden (Hacker tarafından saldırı) emin olabiliriz. Sadece WordPress güncellemesi yetmiyor. Bu konuda da üstüne basarak anlatmak istiyoruz ki, WordPress eklentileri devamlı güncellenmelidir. Kullanılmayan eklentiler sistemden kaldırılmalıdır. Gereksiz güvenlik açıkları oluşturacak bu bir kaç kolay şeyden sonra, WordPress sistemimiz daha güvenli olacaktır.

WordPress Slider Eklentisi Layer Slider’ın Özellikleri

Tabi eklentinin içerisinde oldukça fazla özellik mevcut. O kadar detaylı bir eklenti ki, yapmak isteyeceğiniz her türlü özellik var. Bunları yazarak anlatmak zor olacağından, sizler için en önemlilerinden bir derleme yaptık. En azından, Layer Slider yüklemeden önce, bu eklentinin işinize yarayıp yaramayacağı hakkında kafanızda bir şeyler oluşacaktır. Ama eminiz ki, kullanmaya başlayacaksınız.

Önemli Özelliklerden Bir Kaçı;
  • Dokunmatik navigasyonu destekler
  • YouTube, Vimeo ve Video.js gibi video paylaşım siteleri ile uyumludur
  • Video, fotoğraf ve yazı dahil her türlü katmanda kaydırma efekti uygulayabilme
  • Mouse ile etkileşimli alt yapı
  • Kısa kod ile slidelarda ek katmanlar oluşturabilme
  • Seo dostu yazılım
  • Yüzlerce hazır animasyon efektine sahip içerik
  • Binlerce Google fontu (Ücretli versiyonda)
  • Sürükle bırak yapılabilen yönetim paneli
  • Tüm cihazlarda sorunsuz çalışma
  • Katmanlara farklı html içerikler ekleyebilme
  • Farklı bir domain de yayınlanan web sitesindeki slide içeriğini içe aktarabilme özelliği

İndirme, Sisteme Dahil Edip Etkinleştirme

İster WordPress’in kendi sitesinden, ister yönetim panelinizin eklentiler kısmından Layer Slider’ı sisteminize yükleyebilirsiniz. Küçük bir dosya boyutuna sahip olduğundan, yükleme esnasında sıkıntı çıkmayacaktır. WordPress ile çalışma konusunda fazla uzmanlığınız yok ve WordPress yönetim panelinizden eklentiyi ekleyemediyseniz, YcrSOFT destek biriminden yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Eklentiyi sisteminize dahil ettikten sonra etkinleştirmelisiniz. Etkin durumdaki Layer Slider, sol menünüzün en altında görünecektir. Artık her şey hazır. Çok basit bir şekilde, ortam kütüphanenizdeki herhangi bir fotoğraf ile slider oluşturabilirsiniz.

Önceden Hiç Slider Kullanmadıysanız

Sakın umutsuzluğa kapılmayın. Öğrenmesi çok kolay bir eklenti indirdiniz. Yönetim paneli ilk başta biraz zorlayıcı gelebilir. İngilizceniz yok ise, Google Chrome tarayıcı ile yönetim panelinizdeyken translate yardımcı ile çalışabilirsiniz.

Slider fotoğraflarını ayarlarken, web sitenizin slider yerleşecek bölümündeki pixel oranı önemlidir. Bu oranı öğrendikten sonra, slidera koyacağınız fotoğrafları bu ölçüye göre hazırlamalısınız. Tabi bilgisayarınızda bu işlemler için bir görsel düzenleme programı kullanmalısınız.

Eklenti kurulum, etkinleştirme ve kullanım konusunda destek ihtiyaçlarınızda biz buradayız.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 19 Nis 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek