Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

İnternet Sitesi İşletenler Neden Kendini Yenilemeli?

E-ticaret ve dijital pazarlamanın global ticaretteki yeri her geçen gün büyümekte. Geleceğin internette olduğunu keşfeden firmalar 2000’li yılların başından beri ülkemizde bir internet yapılanması içerisine girdiler. Bugün geldiğimiz noktada, Yüz binlerce firmanın ortak para kazandığı internette, herkes biraz daha başarılı olabilmek, diğerinden daha fazla para kazanabilmek için yarışmakta, çaba göstermekte. Bir internet sitesi ile yola çıkan birçok firma, bugün o internet siteleri sayesinde çok farklı bir ticari boyutta. Dünün şaşkınlıkla bakılan, internete yatırım yapınca eleştirilen firmaları, bugünün parmakla gösterilen, ülkenin belki sayıları firmalarından olmuş durumdalar.

İnternet Sitesi İşletenler Neden Kendini Yenilemeli?

Biraz öngörü, biraz da teknoloji ve çağa ayak uydurma ile yarınları inşa etmek çok zor değil. İnternet, her geçen gün farklılaşan ve içerisinde para kazanmak isteyenlerin, kendilerini devamlı değiştirmesi gereken bir ortam olmaya hızla devam ediyor. Geçmişte ne kadar yatırım yapmış olursanız olun, web siteniz ve siz, değişen internet teknolojilerine karşı ayak uydurmak yerine, yerinizde sayıyorsanız, gelecek için umut beklemeniz yanlış olur.

İnternet, kendini geliştirebilenlerin para kazanabildiği bir ortamdır.

Diğerlerinden Nasıl Farklı Olunur?

İnternet Sitesi İşletenler Neden Kendini Yenilemeli?

Web site kalitesi, web tasarım şekli, dijital pazarlama konusunda harcanan sermayeler. Bunlar başarı için yeterli değil. İnternette kendiniz olmalısınız. Diğer başarılı olanları taklit ederek, onlara bakıp, gittikleri yoldan gitmeye çalışmak en büyük hata. İnternet özgün olmayı, yeni ve ilgi çekenleri sever. Nasıl ilgi çekebilir? Nasıl yeni şeyler üretip insanların dikkatini çekebilirseniz, başarıya o kadar yaklaşırsınız. İnternette başarılı olmak için birçok araç mevcut. Bir web sitesi, sosyal medya platformlarında hesaplar, dijital pazarlama ve bunların kendi içerlerindeki farklı varyasyonları.

Bir e-ticaret sitesi işletiyorsanız, neden herkesle aynı ürünü sattığınızı ya da satmaya çalıştığınızı sorgulayın. 30 tane e-ticaret sitesinin satmış olduğu ürünleri, 31. E-ticaret sitesi olarak xml yöntemi ile satmaya çalışmak, zaman kaybıdır. İlla ki bu büyük internet havuzunda satarsınız, belki iyi cirolar yaparsınız ama gelecek?

E-Ticarette Başarı İçin Tedarik Şart

İnternetten ne satarsanız satın. Bir internet sitesi ve dijital pazarlama rotası ile tedariğini sizin yaptığınız ve çok fazla bulunmayan her ürün satar ve gelecek için umut vaad eder. E-ticaret yapmaya karar verdiyseniz, önce tedarik sorunu olmayan, mümkünse sizin üretebileceğiniz bir ürün bulun. Bu ürünün piyasadaki fiyatını siz belirleyin. Perakende olarak o ürünü satmak isteyenlerle siz muhattap olun. İşte o zaman e-ticarette başarılı olmamanız için hiçbir neden kalmayacaktır.

Uygun Fiyat ve Kalite

Ürün veya hizmet, internette ne satarsanız satın, kaliteli olmak zorundasınız. Hem verdiğiniz hizmet hem ürünleriniz hem de satış sonrası müşteriye cevap verme noktasında kusursuz bir yapı kurarsanız, başarılı olursunuz.

Ticarette güven çok önemlidir. Fakat e-ticarette güven çok daha önemlidir. E-ticaret müşterisi bir internet sitesinden ürün almadan önce o internet sitesini defalarca ziyaret eder. Fiyatlara bakar. Web sitesini devamlı kontrol eder. Tam güvenmeden, hiçbir e-ticaret müşterisine ürün satmanız mümkün değildir. Bu güveni sağlamanın tek yolu zamandır. Zorluklara karşı durabilmek ve müşteriye daima cevap verebilmek e-ticaretin altın kuralıdır.

Dijital Pazarlama Nasıl Yapılır? Bilmiyorsanız?

Dijital pazarlama çok geniş bir konudur. Üzerine düşülerek çalışılması gereken belki seneleri alacak bir vakitte tecrübe sağlanacak farklı bir konudur. E-ticarete yeni başladıysanız bir profesyonelden destek alın. Bir dijital pazarlama uzmanı ile firmanızın internetteki geleceği için neler yapabilirsiniz, bunu konuşun. Dijital pazarlama, sadece para harcayarak satış yapmak demek değildir. Bir stratejidir.

İnternette satış yapmak isteyenlerin, ilk olarak destek alması gereken bir konudur.

Dükkanınızın tabelasını, işlek bir cadde üstündeyseniz günde binlerce kişi görebilir. Ama internette bu böyle değildir. Web site kaliteniz, web tasarım şekliniz, ürünleriniz, görselleriniz ne kadar kaliteli olursa olsun, dijital pazarlama olmadan satışa başlamanız imkansızdır. Yeni açılmış ve içi doldurulmuş bir web sitesi, okyanusun ortasına bırakılmış bir gemiye benzer. İnternet ortamı çok geniştir. Sizin bugün satmayı düşündüğünüz ürünü, dün satan birileri çıkmış ve internette kendine yer bile edinmiş olabilir.

Bu yüzden, yukarıda da anlattığımız gibi, yenilik internette önemlidir.

Dijital Pazarlama’da Size Yardımcı Olabiliriz

Ürün ve hizmetlerinizi satacağınızı bir web sitesi, sonrasında ise dijital pazarlama ile web’de YcrSOFT ile büyüyün. Yarın daha güçlü olabilmek için, internette yerinizi tutun.

1 cevap
  1. zeynep
    zeynep says:

    google ve diğer arama motorları boş ve güncel olmayan web sitelerini istemiyor artık. arama motorlarının yaptığı tüm güncellemeler bu mantık üzerine kurulu. artık etkileşimsiz web siteleri başarı sağlayamayacak.
    Günlük olarak veri girilen, bir dükkan gibi daima çalışan web siteleri bu süreçten sonra daha başarılı olacak. ayrıca düşününce boş ve faaliyeti olmayan bir web sitesinin de kimseye fayda sağlamayacağı gerçeği var zaten karşımızda. o yüzden reklam da verilse, paranız çok da olsa, internette güncel olmak zorundasınız başka yolunuz yok. firmalar, bir web tasarımcıya vereyim belli bir miktar, yapsın bir web tasarım mantığı ile bakıyor ama bu sadece başlangıç. sonrası?
    önemli olan sonrası.

Yorumlar kapalı.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 22 Nis 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek