Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Katalog Web Sitesi Çözümü

Katalog Web Sitesi

Web siteleri bazı durumlarda firma tanıtımından çok, firmaların ürünlerini ve hizmetlerini de kullanıcılara detaylı şekilde anlatmaya yararlar. Fakat her firma ürünlerini internet üzerinden satmak da istemez. Bazıları fiyatlarını gizli tutmak ister, bazıları da e-ticaret altyapısına firmalarını entegre etmemiş olabilirler. Ya da e-ticaret yolu ile satılamayacak büyüklükte ürünler de olabilir. İş makinaları, sanayi makinaları ve bunlara benzer, gönderimi, kurulumu ve çalışması zor olan ürünlerde e-ticaret biraz sıkıntılıdır. Bu gibi ürünleri satan firmalar için web siteleri oluşturulabilir. Ürünlerin kategorilere bölünerek web sitelerinde tanıtımları da yapılabilir. Bunu bütün açık kaynaklı e-ticaret sistemlerinde yapmak mümkündür. Fakat en kolayı WordPress’in eklentisi olan WooCommerce’dır. Bir katalog web sitesi yapmak istiyorsanız, WooCommerce ile fiyat yazmadan, ürünlerinizi web sitenize ekleyebilir, açıklamalar yazabilir ve hatta müşteri yorumları bile alabilirsiniz.

Katalog Web Sitesi Kurulumu ve Kullanımı Oldukça Kolay

WordPress altyapısı ile hazırlanmış bir web sitesinin temasına bağlı olarak bu görevi portföy öğeleri ile de yapmanız mümkün. Ama en kullanışlısı, WooCommerce e-ticaret eklentisini yükleyerek, sanki ürün satacakmış gibi ürünler oluşturmak ve bunlara gereken içerikleri girmektir. Fiyat yazılmadığı takdirde, web sitenizde satın al veya sepet butonları da gözükmeyeceğinden, WordPress ile katalog web sitesi oluşturmak oldukça basit olmaktadır.

Aynı özelliği OpenCart ile de yapmanız mümkündür. Sistem ayarları içerisinden, katalog özelliğini etkinleştirdiğinizde, artık web sitenizde ürün satışı değil, ürünlerinizin katalog şeklinde sergilenmesini sağlayabilirsiniz.

Katalog Web Sitesi WooCommerce Pratik ve Daha Hızlıdır

WooCommerce ile ürün eklediğinizde, aslında WooCommerce’ın standart şablonunu kullanmış olursunuz. Solda ürün resmi, sağda ürün kısa açıklaması, sayfa altında ürün açıklaması ve yorum, inceleme kısmı gibi. Portföy öğeleri veya WordPress’in standart sayfaları ile ürün oluşturmaya çalıştığınızda, her ürün için ayrı bir sayfa yaratmanız ve efor sarf etmeniz gerekeceğinden, WooCommerce eklentisi tartışmasız daha kolay ve kullanışlı olmaktadır.

Ürün ve hizmetlerin resimleri, açıklamaları, ve diğer tüm özelliklerini kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. İlerde, e-ticaret altyapınızı oluşturduğunuzda da ürün fiyatlarınızı girerek, web sitenizi bir e-ticaret sitesine dönüştürmeniz daha kolay olacaktır.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 09 Tem 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek