Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Kobi21 Nedir? Nasıl Çalışır? İhracata Adım Atın

Türkiye, devamlı büyüyen, gelişen ve nüfus bakımından oldukça zengin bir ülke. Artan iş gücü ile birlikte, paralel gelişen sanayi ve teknoloji, Ülkenin dış pazarlarda daha aktif rol oynamasına sebep oluyor. Bölgesinin en güçlü ülkesi olan Türkiye, son yıllarda ihracat rekorları ile de bölgede adından söz ettiren ülke konumunda. Özellikle Doğu Avrupa ülkelerine yaptığı ihracatlarla Türkiye her geçen gün büyümeye devam etmekte. Ycr İnternet Teknolojileri çatısı altında kurulan ve 15 yıllık bir geçmişi olan Kobi21 ile firmanızı bu sınırsız ihracat pazarına sokabilirsiniz. Bu makalemizde, Kobi21 nedir ve nasıl çalışır, ihracata Kobi21 ile nasıl adım atarsınız, bu konuları işleyeceğiz.

Kobi 21

Kobi21 Nedir?

Kobi21, tamamen internet tabanlı çalışan, dünyanın en gelişmiş e-ticaret yazılımlarından biri üzerine kurulmuş, kullanımı kolay ve daima online olan, tüm dünya ülkelerine satış yapabilecek altyapıya sahip bir portaldır.

Kobi21’e üye olarak, ürünlerinizi ücretsiz bir şekilde yükleyebilir ve global e-ticaret pazarında hemen yerinizi alabilirsiniz.

Gönderim ve tahsilat işlemlerini düşünmeyin. Kobi21 sizin yerinize bunları halleder. Size sadece ürünlerinizi gerektiği şekilde ihracat portalımıza yüklemeniz ve devamlı güncellemeniz kalır.

Kobi21, global bir Pazar olduğundan, tüm dünyada ortak olarak kullanılan İngilizce dili ile çalışır. Bu sebepten, firmanızın ürünlerini, ihracat portalımıza yüklerken, İngilizce olarak girmeli ve tüm detaylarını İngilizce dilinde vermelisiniz.

Kobi21 de Ürün Sınırı Var mı?

Kobi21 de, ihracatçı firmalar için herhangi bir ürün sayısı sınırlaması bulunmamaktadır. Tüm firmalar ücretsiz bir şekilde, ihracat portalımızdan ürünlerini sınırsız bir şekilde girebilir ve satışa başlayabilirler.

Kobi21 de Hangi Tip Ürünler Satılabilir?

Herhangi bir ürünün üreticisi veya satıcısı olabilirsiniz. Kobi21 de bu tanımlamaların pek önemi yoktur. Önemli olan sattığınız ürünlerin kalitesi, fiyat avantajları ve ihracatta rakipleri ile yarışabilir olmasıdır.

İhracat portalımız da bir üyenin ürün yüklemeden önce ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyebiliriz. Bunun için müşteri temsilcilerimiz sizinle iletişime geçerler ve firmanız, ürünleriniz ve de hizmetleriniz için sizinle ufak bir ön görüşme yapabilirler.

İşte hepsi bu kadar. Bundan sonrasında, ihracat portalımıza sınırsız bir şekilde ürün ekleyebilir, aynı gün tüm dünyaya satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Kobi21 Güvenilir mi?

İhracat portalımız da tüm süreçler resmi olarak işler. Ürünleriniz ve kazancınız Kobi21 güvencesi altındadır. Ürünlerinizi sattığınız alıcı ile aranızda sağlam bir köprü görevi gören ihracat portalımız sayesinde, en güvenli ihracatı yapmanız mümkün olacaktır.

Kobi21 Arama Motorlarında Çok Başarılıdır

Gelişmiş altyapısı ve seo uyumluluğu ile Kobi21, ürünlerinizin tüm dünyaya pazarlanmasında çok etkin bir rol oynar. Arama motorlarındaki seo başarısı ile Kobi21’e yüklediğiniz her ürün, size müşteri olarak dönecek ve gelecekte çalışmaya devam edeceğiniz sağlam ticaret kanalları getirecektir.

Yükleyeceğiniz ürünlerin, arama motoru optimizasyonuna uygun bir şekilde oluşturulabilmesi çok önemlidir. Seo kalitesi bakımından özenli oluşturulmuş ürünler, global pazarda birçok müşteri ile buluşma imkanı sunar.

Bu sebeplerden, Kobi21’e ürün nasıl yüklenir konulu kılavuzumuzdan daha geniş bilgi almalı, ürünlerinizi ihracat portalımızın belirlediği seo kriterlerine göre yüklemenizi tavsiye ederiz.

Global E-Ticarette Başarı İçin Kobi21

15 yıldır global ticarette faaliyetlerini artırarak devam ettiren Kobi21 ile daha güçlü olabilirsiniz. Üretici veya satıcı, belli ürün gruplarınız var ise bunları kategoriler halinde ihracat portalımıza yükleyebilir ve satışa aynı gün başlayabilirsiniz.

İhracat portalımızın geliştirilmesinde çalışan ekibimiz, sistemi daima güncel tutmakta ve ürünlerinizin güvenliği için çalışmaktadır. Ayrıca seo departmanımız ile de ihracat portalımızı global e-ticaret pazarında, tüm arama motorlarında başarılı olacak şekilde optimize etmeye devam etmekteyiz.

Kobi21 global pazarda size yüksek kazanç ve yüksek satış imkanı vaad ediyor. Hem de tamamen ücretsiz bir şekilde.

Sisteme üye olmak için bir işletme olanız yeterli. İhracat portalımızın üyelik sayfası aracılığı ile sisteme dahil olabilir ve hemen global pazarda ürünlerinizi satma imkanı bulabilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 18 Oca 2021 - Yazar: YcrSOFT Destek