Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Web Tasarım Nedir? 2021’de Nasıl Bir Tasarım Olmalı?

Web Tasarım Nedir?

Web tasarım, bir firmanın sektörüne, geçmişine ve yaptığı mevcut işlere göre şekillenebilen, firmalara göre özelleştirilebilen, istenilen şekilde gerekli zamanlarda değiştirilebilen, internet sitelerinin kullanıcı deneyimini artırma amaçlı yapılan bir işlemler bütünüdür. Web tasarım firmalara özel yapıldığı gibi, kişiye özel de yapılabilen bir işlemdir.

Web tasarım hizmeti almanız için bir firmanızın olması gerekmez. Kişisel web siteniz için de tasarım hizmeti almanız mümkündür.

Web Tasarım

Web Tasarım İçin Firmaların Doğru Yönlendirilmesi çok önemlidir. Web tasarım, firmaların internetteki yüzü demektir. Ne kadar önemsiyorsanız, o kadar başarılı bir proje elde edersiniz. Sonuç ise başarıdır.

Web tasarım basite indirgense de, firmaların ticari hayatlarında oldukça önemli bir role sahiptir. Her şeyden önce, web siteleri, firmaların internetteki yüzlerini oluşturur. İyi bir web tasarım ürünü, sahibine oldukça yüksek rakamlarda para kazandırabileceği gibi, gelecek içinde iyi bir yatırımdır. Bazı firmalar ürünlerini sergilemek, bazıları ise hizmetlerini, yaptıkları projeleri anlatmak için web sitelerine ihtiyaç duyarlar. Fakat bu ihtiyaç ile birlikte dikkat edilmesi gereken hususlarda var tabii ki.

Web Tasarım Öncesi Firma Analizi

Web site yapımı öncesinde, sitesi yapılacak firmanın ne iş yaptığı, ürünleri, hizmetleri ve geçmişi hakkında detaylı çalışma yapmak gerekir. Bu çalışmayla birlikte, firmaya en uygun internet yüzü, web tasarım uzmanları ve web içerik uzmanları tarafından belirlenerek işe başlanmalıdır. Baştan sağma yapılan web tasarım hizmetlerinde, gelecekte karşılaşılan sorunlardan en büyüğü yatırılan sermayelerin alınamamasıdır.

Web tasarım, yapan kişi veya firmaya göre ücret bakımından değişiklik gösteren bir iştir. Fakat aşağı yukarı, bir işin, emeğin karşılığı bellidir. Bu karşılıkların altında web site yapacağını iddia eden kişi ya da firmaların, yaptıkları işlerin gelecekteki getirileri tartışmalıdır. Sektör içinde uzun yıllardır hizmet veren bir firmayız ve bu tip internet başarısızlıkları ile geçmişi dolu olan müşterilerimiz bulunmakta.

Web Tasarım Fiyatları

Her web tasarımın fiyatı kendine göre değişebilir. Tasarım yapan firma eğer bir CMS (İçerik Yönetim Sistemi) kullanıyorsa, fiyat elbette özel yazılımlara göre daha düşük olur. Fakat bazen içerik yönetim sistemleri ile yapılan web sitelerin de fiyatları yüksek olabilir. Web tasarım talebinde bulunan firmaların, CMS’lere eklenen temalarda değişiklikler istemesi ya da farklı modüller kurulmasını gerektiren farklı istekler yüzünden, maliyetler değişebilir.

İçerik yönetim sistemlerinin bu kadar gelişmediği yıllarda, özel yazılımlarla yapılan web siteleri, firmalar için hayli büyük ekonomik yük olmaktaydı. Cms sistemlerinin geliştirilmesi ve kullanılması ile birlikte hem maliyetler düştü hem de teslim süreleri daha da kısaldı. İçerik yönetim sistemleri ile bir web sitesi sahibi olmak istemeyen ve kendi yazılımı ile yola devam etmek isteyen firmalar elbet var ve bu talepler gelmeye devam ediyor. Fakat özel yazılımların da kendine göre bakımı ve ileriye dönük geliştirme sorunları var.

Cihazlar, tarayıcılar ve tüm diğer internetle alakalı her şey çok çabuk gelişiyor ve kabuk değişiyor. Anın teknolojisine sahip olmayan web siteleri, bir zaman sonra eğer güncellenmezlerse, büyük sıkıntılar çıkartmaya başlayabiliyorlar.

Bu sebepten, CMS kullanımının bu kadar artmasının bir nedeni de devamlı güncellenebilir olmasıdır. Bir içerik yönetim sistemi ile asla teknolojiden geri kalmazsınız ve web siteniz daima güncel kalır. Arama motorlarının en fazla dikkat ettiği kriterlerden biri olan yazılım güncelliği ile de seo da daha başarılı olabilirsiniz.

Web Tasarım da Uygun Fiyatlar

Her ihtiyaca ve işletmeye göre şekillendirdiğimiz web tasarım paketlerimizi incelediniz mi?

İşletmeniz ister küçük, ister büyük olsun. Her türlü esnek çalışma imkanı ile YcrSOFT, web tasarım da tüm paketlerde en uygun fiyatları sunuyor.

Yıl boyu müşteri desteği, ilk yıl bedava hosting ve bazı paketlerimizde sınırsız e-posta adresi gibi mükemmel özellikler ile tanışın.

Web Tasarım Kaç Günde Yapılır?

Bu süre, yapılacak olan tasarım çalışmasının özelliklerine bağlıdır. Eğer tasarım talep eden firma, özel bir yazılım ve tasarım isterse, süre hayli uzayabilir. Tabi bu süreçte, tasarım yapılacak sitenin, sayfa sayısı da oldukça önemlidir. Zira her sayfa için farklı içerik ve görseller hazırlanacak, gerekiyorsa hepsinde farklı tasarım süreçleri oluşturulacaktır.

Fakat proje bir içerik yönetim sistemi ile baştan sona yapılırsa, bunlar hazır yazılımlar olduğundan firmaya göre değişiklik gösterse bile, web sitesinin ana hatları yaklaşık 3 iş gününde biter. Sonrasında gelecek zamanda da yayına alabilmek için gerekli detaylar halledilir. Elbette bu süreçler sadece tasarım amaçlıdır. İşin içerisine seo çalışması, içerik düzenlemeleri ve özel çalışmalar girerse, açıkçası web site tasarım konusunda süre vermek büyük bir hata olur. Bu yüzden, bir web sitesi için tasarım süresi, firmasına göre ne kadar uzarsa, o kadar iyi diyebiliriz. Çünkü web siteleri detaylar ile doludur ve bu detayların üzerinde çalışmak, firmanıza göre uyarlamak ve kullanıcı deneyimi ile web sitesini bir bütün haline getirebilmek kolay işler değildir.

Web Tasarım Nasıl Uzun Vadeli Olur?

Her firma sahibi, satın aldığı ürün ne olursa olsun, uzun süreli olmasını ve gelecekte aynı ürüne tekrar para ödememeyi ister değil mi? Bu sanırım hepimiz için geçerli. Neden defalarca para ödeyelim?

İşte bu sorunun en iyi çözümü, daima güncellenebilir ve geliştirilebilir bir altyapı kullanmaktır. Zira siz ne kadar güncel bir yazılımla yola çıkarsanız, o kadar uzun ömürlü de bir yazılım edinmiş olursunuz. Web tasarım konusunda elbette ilk başlarda kullanıcıların kafası karışık olabilir. Hatta tavsiye edilen ücretsiz içerik yönetim sistemleri bile küçümsenebilir. Sakın küçümseyin. Dünya genelinde, birçok global şirket, içerik yönetim sistemleri kullanmakta ve kullandıkları bu yazılımlardan da oldukça memnun kaldıklarını belirtmek isteriz.

Neden sizin yerinize yüzlerce geliştiricinin yorulması fikrini düşünmüyorsunuz?

Evet içerik yönetim sistemlerinin arkasında, devasa geliştiriciler ordusu bulunur ve bu kişiler, web sitenizin altyapısını daha da iyi yapabilmek için devamlı emek harcarlar. Siz?

İlk başta ödediğiniz küçük ücretlerle bu mükemmel hizmeti bedavaya almış olursunuz. Gerçekten eşsiz bir deneyim.

Firmanız, ürünleriniz ve hizmetleriniz elbette en iyi web tasarım ile tanıtılmalı, pazarlanmalı. Sizin açınızdan “en iyi” olanlar her zaman en pahalı olanlar mı? Bu soruların cevapları için, eğer içerik yönetim sistemlerine karşı bir önyargınız varsa, aşabilmeniz için ve web’de daha başarılı olabilmeniz için, onlardan herhangi birini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Web Tasarım da En Çok Karşılaşılan Sorunlardan Bazıları

  • Domain (Alan Adı) hırsızlığı
  • Sunucunun birden kapanması ve web sitenin kaybolması
  • Yıllık veya gereksiz zamanlarda istenen ağır ücretler
  • Lisans ücretleri
  • Hosting değişimi yapılması gerektiğinde verilmeyen sitenin kök dosyaları
  • Yazılıma müdahaleyi engelleme
  • Web tasarım hizmeti veren firmanın kapanması ve bilgilerin kaybolması
  • Yapılan web sitesinin özel bilgilerinin 3. Kişiler ile paylaşılması gibi daha birçok olumsuzluk eklenebilir.

Bu tip sıkıntılarla karşılaşmamak adına, web tasarım yaptırılacak firmanın geçmişi sorgulanmalı, kaç yıldır bu işi yaptığı ile birlikte referans müşterileri istenmelidir.

Web Tasarım da İhtiyaca Göre Özellik ve Kalite

Firma analizinin yapılması ile web site konusunda ihtiyaca göre şekillendirilecek bir yazılım altyapısı ile birlikte, uygun tema, görseller ve içerik belirlenmelidir. Ne çok fazla, ne de çok az olması, firmanın internetteki başarısını etkileyeceği gibi, hedeflenen başarıyı da getirmesi mümkün olmayacaktır.

Web Tasarım ve Hosting Seçimi

Her web sitesi açısından hosting oldukça önemli bir konudur. Hosting hizmeti alınan firmadan, firmanın kullandığı altyapıya kadar tüm özellikler, web sitenin performansını etkileyebilir. Tasarımı yapılacak web sitesi eğer yüksek ziyaretçi alacak bir çalışma ise kesinlikle ssd diske sahip bir hosting hizmetinde barındırılmalıdır. Hatta e-ticaret sitesi gibi çok sayfalı ve içerik bakımından dolu bir siteyse, vps veya vds sunucuda barındırılmalıdır.

Sadece e-ticaret siteleri için değil tabii ki. Aşırı ziyaret alan blog siteleri, magazin siteleri, yemek paylaşım siteleri, sosyal siteler gibi üyelikle çalışan web siteleri içinde tercih her zaman vps veya vds sunucu olarak seçilmelidir.

Bazı durumlar vardır ki firma sadece birkaç sayfadan oluşan bir web tasarım yaptırmak ister. İşletmenin hakkımızda sayfası, hizmetleri, projeleri, iletişim sayfası ve birkaç sayfası daha olan sadece tanıtım amaçlı sitelerde sunucu hizmeti almaya pek gerek yoktur. Zira bu tip web sitelerinin hem içerikleri azdır hem de içerik azlığı bakımından trafikleri de düşüktür.

Fakat bazı firmalar, web siteleri içerisinde blog sayfaları oluşturur ve bu sayfalardan devamlı, firmaları hakkında bilgiler ve güncellemeler paylaşırlar. Haliyle sayfa artışı ve içeriklerin artmasıyla, ziyaretçi artışı da olur. Bu tip web sitelerin de paylaşımlı hosting hesaplarında barındırılmaları oldukça zordur. Paylaşımlı hosting hesaplarına yerleştirilen bu tip yüksek ziyaretçili ve fazla içerikli web siteleri, sunucudaki diğer web sitelerinin de çalışmasını engeller. Zira paylaşımlı hostinglerde bir web sitesinin fazla trafik harcaması demek, diğer tüm web sitelerinin yayınında sorunlar oluşması demektir.

Web tasarım yaptıran firmalara tavsiyemiz, eğer firmanızın web sitesi yüksek ziyaretçi potansiyeline sahip bir web sitesi olacaksa, ilk baştan vps veya vds sunucuda barındırılmaya başlanması elzemdir. Bu tip bir web sitesinin seo performansı da yüksek olur. Çünkü hız artar ve hız artması sonucunda kullanıcı deneyimi artmış olur. Arama motorlarının en çok dikkat ettiği konuların başında gelen kullanıcı deneyimi ve dolayısıyla hız da, vps veya vds sunucularla mümkündür.

Web Tasarım E-Ticaret Siteleri Açısından Neden Önemli?

E-ticaret siteleri, yapıları gereği daima dolu ve sayfa sayısı fazla web siteleridir. Bu tip yüksek ziyaretçi çeken web sitelerinde de web tasarım yani kullanıcı deneyimi çok önemlidir. Kullanıcıları yoran, yavaşlatan, karışık ve kullanışsız her tasarım, e-ticaret siteleri açısından negatif performans demektir.

Yani web tasarımın, e-ticaret siteleri üzerinde kuşkusuz bir seo performansı müdahalesi vardır ve bu gerçektir.

Kullanımı zor, aşırı renkli web site tasarımları, ürün alımlarını baltalayabilir. Kullanıcıların en sade ve şık şekilde karşılaşacağı sayfalar üretmek, e-ticaret siteleri açısından çok önemlidir. Bu sebepten, e-ticaret sitelerine tema yani şablon seçiminde çok dikkatli olunmalıdır. Kullanıcı deneyimi iyi olan, sade renklerden oluşan, menülerinin karışık olmadığı ve mobil uyumu iyi olan tasarımların seçilmesi gerekir.

Her tema veya hazır şablonun bir demosu vardır. Bu demolar, web sitelerine tema uygulaması yapılmadan önce detaylı olarak incelenmelidir. Bugün konusunda başarı e-ticaret siteleri ve portallarının elle tutulur en büyü başarılarından biri, kullanıcı deneyimidir. Web sitelerindeki sağladıkları hız ve kullanıcıya yönelik kolaylıklar, satışların artması ile paralel yürüyen çalışmalardır.

Kısacası bir e-ticaret sitesinde web tasarım en önemli detaylardandır. Bu detayı iyi değerlendirmek demek, iyi satış ve gelecek demektir.

Web Tasarım E-Ticaret Siteleri Açısından Neden Önemli?

Web Tasarım Sonrası İzlenecek Yol

İnternette başarı için, Domain (Alan adı) alıp, bir hosting hesabı açıp, içerisine bir yazılım ekleyip, web sitesi oluşturmak yeterli değildir. Asıl iş bundan sonra başlamakta ve yazılımcı/müşteri ilişkileri bundan sonra daha sıkı bir şekilde devam etmelidir. Seo makalelerimizde anlattığımız üzere, bir web sitesinin başarmasındaki en önemli yol, güncelliktir. Güncel olmayan bir web sitesi, web tasarım konusunda ne kadar kaliteli olursa olsun başarması mümkün değildir.

Bu sebeplerden dolayı, yazılım güncellemeleri, içerik değişiklikleri, görsellerin yenilenmesi, gerekiyorsa yazılım içindeki eklentilerin çeşitlendirilmesi önemlidir. Atıl, güncellenmemiş, görselleri senelerce aynı kalmış ve içerik olarak seneler öncesinin izlerini taşıyan web siteleri ilk açıldıkları an fark edilir. Kullanıcı gözü ile çalışan, güncel bir web sitesini analiz etmek oldukça kolaydır. Çünkü insanlar gün içinde birçok güncel internet sitesine girip çıkmakta ve bazı beklentiler içerisine girmektedir.

Web Tasarım Yolun Başlangıcı

Teknolojinin her geçen gün değiştiği ve geliştiği dünyada, internetin de buna paralel olarak gelişmesi, firmaların internetteki rekabetleri açısından çok önemli. Teknolojiyi, özellikle internette yakalayamayan firmaların, web tasarımla kalıp diğer tüm yapılması gerekenleri ötelemeleri sonucunda, rakipleri ile savaşamayacak derecede geri kalabildikleri aşikardır. Bunun için, her firma kendini internette geliştirmeli ve daima en iyi olmak için çaba göstermelidir. Web tasarım zincirin sadece bir halkasıdır. Web tasarımdan sonra firmanız için internet üzerinde yapmanız gereken onlarca belki de yüzlerce farklı işlem vardır.

Kimi zamanınızı, kimi paranızı, kimi emeğinizi harcayan bu işlemler, bugün size kazanç olarak geri dönmese de, gelecekte firmanız için verilen tüm emeklerin karşılığı teker teker geri dönebilir. Tabi bu geri dönüşler, çalışmaların devamlılığı, kalitesi ve ne kadar yapıldığı ile ilgili olsa da, rekabetin bu kadar yüksek olduğu internette en iyisini yapmaya çalışmak her zaman başarı getirecektir.

Bir önceki konuda da belirttiğimiz üzere, Web tasarım yolun başlangıcıdır ve yapılması gerekenler asıl bundan sonra başlar. işte web sitenizin tasarımı sonrasında yapmanız gereken ilk şey yerel seo olmalıdır. Zira mobil cihazların kullanımının artışı ve yerel işletmelerin her geçen gün fazlalaşması ve de internetteki varlıkları, işletmenizin geleceği açısından bir risk oluşturabilir.

Web Tasarım ve Yerel Seo

Bir web siteniz olduğunda, internette işletmenizin bir yüzü olmuş olur. Web tasarım sonrasında, web sitenizin içeriğini doldurmalı ve direkt olarak yerel seoya başlamalısınız. Yerel seo, arama motoru optimizasyonlarının sadece bir maddesidir. Tabii ki seo çok geniş bir konudur ama her işletme, kendi bölgesinde, müşterilerine hitap edebilmek ve çevresindeki diğer aynı sektördeki işletmelerle rekabet edebilmesi için yerel seo yapmaya mecburdur.

Yerel seoya başlamak aslında çok kolaydır. Bir Google My Business hesabı açar ve işletmeniz ile ilgili bilgileri ve gerekli işlemleri yaptıktan sonra kayıt olabilirsiniz. Yaklaşık 20 gün içerisinde tüm işlemleriniz biter ve web siteniz, bölgenizde, özellikle mobil cihazlardan yapılan aramalarda yerel işletme olarak yerini alır. Bu işlem kolay olsa da her işletme sahibi yapamamaktadır. Bu sebepten, YcrSOFT müşteri hizmetleri bu konuda müşterilerine yardımcı olmaktadır. Google Firma Kaydı konulu makalemizden daha detaylı bilgi alabilir ve Google My Business’ın seo ile nasıl bir alakası olduğunu detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

Web Tasarım da Hız Çok Önemlidir

Her işletme çok çekici bir web sitesi sahibi olmak isteyebilir. Genellikle çekici web siteleri, kaliteli görseller ile oluşturulur. Kullanıcılar açısından sadece güzel gözükmesi için yapılan bu tip çalışmaların bir de web sitesi hızına müdahalesi vardır. Bu müdahale ilk sayfa yüklenmesi ve sonrasındaki web site iç sayfalarının performansıdır. Bu performansı genellikle büyük boyutlu görseller düşürür.

Kaliteli web tasarım tabii ki kullanıcılar açısından en iyi deneyimi sunan tasarımlardır. Fakat buradaki “en iyi” deneyimi sadece görsellikten ibaret olursa, yukarıda da belirttiğimiz gibi farklı sıkıntılara yol açabilir.

Teknolojinin gelişmesi ve çok sayıda farklı cihaz üretilmesiyle, web sitelerinin de hızı tartışma konusu oldu. Zira cihazlara göre hızı değişebilen web siteleri, eğer iyi optimize edilmezlerse, özellikle mobil cihazlarda hız performansı konusunda sınıfta kalabiliyorlar.

Hız demek, internette aynı zamanda seo demektir. Çünkü kullanıcılar yavaş web sitelerini sevmez ve ilk girişte ziyaretten vazgeçebilirler. Web sitelerini terk eden ziyaretçilerin daha ilk sayfa bile yüklenmeden bunu yaptıklarını biliyoruz ve istatistikler bize bu konuda oldukça şaşırtıcı raporlar sunuyor.

Özellikle e-ticaret müşterileri, girmeye çalıştıkları web sitesinin hızına bağlı olarak ya o siteye bir daha gelmiyorlar ya da geliyorlar. Hızın, kullanıcılar üzerindeki bu büyük etkisine istinaden, web tasarımın başlangıcında, hız odaklı çalışma yapmak çok önemlidir. Seo performansı arayan web sitesi sahipleri için görsellik ikinci planda kalmalı, öncelikle kullanıcılara en hızlı deneyimi yaşatacak tasarımlar sunulmalıdır.

Web Tasarım Sadece Görsellikten İbaret Değildir

Mükemmel renk uyumuna sahip, çok iyi konumlandırılmış menüler, en iyi şekilde ayarlanmış sayfa içerikleri. Bunlar web tasarım da kalite için kimi zaman yetmeyen unsurlardır. Web tasarımın kalitesi sadece bunlardan ibaret değildir ve kullanıcı deneyimi gibi karşımızda çok çetrefilli bir konu vardır.

Kullanıcı deneyimini çok önemsemelisiniz. Kendi web sitenize girdiğinizde her şey güzel mi? Siz bir yabancı kullanıcı olsanız, kendi web sitenizden ne kadar haz duyardınız? Web siteniz bir yabancı olarak ne kadar ihtiyacınızı karşılıyor? Yoksa web siteniz sadece görsellerden mi oluşuyor?

Bu ve bunlar gibi onlarca soru sorulabilir. Bu soruların hepsi, web sitenizin web tasarım aşamasında aklınıza gelmesi gereken ve üzerinde çalışmanızın gerektiği sorulardır. Kendinizi, web sitenize giren kullanıcı yerine koyarak bir web sitesi hazırlamalı ve sektör bazlı, hatta konu bazlı çalışarak, dijital pazarlamayı en azından web tasarım konusu ile 12’den vurmayı hedeflemelisiniz. Geniş bakmalı ve tasarım kalitesinin sadece renkler ve güzel fotoğraflardan ibaret olmadığını ve değişen internet teknolojilerini bol bol takip etmelisiniz.

Web Tasarım Sonrası Dijital Pazarlama

Yeni yapılmış bir web sitesi pek ziyaretçi almaz. İçeriklerin kalitesine göre, arama motorlarında bir web sitesinin yavaş yavaş bulunabilir olması en az 3 aydır. Tabi bu 3 ay sonra tüm anahtar kelime veya hedeflenen sektörde ilk sıraya yerleşmekte mümkün değildir. Zira arama motorları, son yıllarda, özellikle bazı sektörlerde oldukça rekabetçi duruma gelmiştir.

Bu yüzden, kendi müşterilerimizden örnek verecek olursak, eğer sektör rekabetçiyse, dijital pazarlamaya direkt olarak geçmekteyiz. Tabi bu biraz da web tasarım yapılan firmanın mali durumu ile de alakalı. Her bütçeye göre dijital pazarlama yapsak da, her firma için bu şartlarda çalışmak mümkün olmuyor.

YcrSoft olarak, web tasarım hizmetleri vermekte ve müşterilerimize web site yapımına ek olarak dijital pazarlama, seo ve diğer hizmetlerde de yardımcı olmaktayız. Çünkü bir web sitesi yapıldıktan sonra, yukarıda da bahsettiğimiz gibi, yapılacak iş bitmiyor, tam aksi işler yeni başlıyor.

E-ticaret sitelerinde ürün girişlerinden, ürünlerin bireysel seolarına, kategorik baz da çalışmalardan, e-ticaret site görsellerinin düzenlenmesine kadar müşterilerimize geniş yelpazede hizmet vermekteyiz.

Web Tasarım Paketleri

Her işletmeye ve ihtiyaca uygun web tasarım paketlerimizi incelediniz mi?

Birçok işletme, web site yaptırırken genellikle özelliklerini pek incelemez. Hangi fiyata neyi aldığını, 1 yıl boyunca ne gibi hizmetler alacağını ve daha çokça özellik. Satın aldığınız web tasarım hizmetine nelerin dahil olduğunu bilmeniz, gelecekteki kullanımlarınız ve ödeyeceğiniz parayı bilmek demektir. En baştan bilinmeyen bu tip bilgiler, işletmeler için yıl dolduğunda sıkıntılar çıkartabilir.

Bazı firmalar, yazılımlarını lisanslı satmakta. Bazı firmalar 1 yıl hosting hizmeti karşılamakta. Bazı firmalar ise biçtikleri fiyat üzerinden tüm hizmetleri sınırsız sunmakta. Fakat unutulan bir detay var. 1 sene sonra alınacak hizmetin devamı ve ücreti ne olacak?

İşletmelere bu tip, gelecekte karşılarına gelecek maliyetleri merak etmediklerinden, senesi dolan birçok işletme yüksek web tasarım devam ücretleri ile karşılaşabiliyor. Tavsiyemiz, bu hizmetler alınırken, en baştan konuşulmalı ve senesi dolan hizmet için adil bir maliyet çıkacak mı çıkmayacak mı netleştirilmelidir.

YcrSOFT web tasarım paketleri ile bu sorunların hiçbirini yaşamazsınız. Senesi dolan web sitelerinin ödeyecekleri ücretten, alacakları hizmete kadar her şey bellidir ve bunların asla dışına çıkılmaz. Paketlerde istenen artırım, istenen dönemde yapılabilir. Bunda asla sınır yoktur. Örneğin, satın aldığınız tasarım paketinde 10 adet e-posta kullanma hakkınız vardır, bunu 50’ye çıkartabilirsiniz.

Web site paketlerimizin esnek yapısı ile tanışın, kazançlı çıkın.


7 cevaplar
  1. salih
    salih says:

    insanlar sadece web tasarım yaptırdıklarında işin bittiğini, internetten tonla para falan kazanacaklarını sanıyorlar. iş sadece keşke web tasarım ile bitse. halbuki web tasarım, internetin ilk ayağı. web tasarımdan sonra yapılması gereken o kadar çok şey var ki. e-ticaret sitesiyse ürünlerin girişlerinden temasına kadar. kurumsal web sitesi ise tasarımından iç sayfalarına kadar. ne kadar basit iş o kadar az kazanç hatta hiç kazanç.

  2. Aşkın
    Aşkın says:

    Web tasarım ile birlikte seo yapılması lazım. Eskiden web tasarım çok ön plandaydı. Dijital pazarlamanın belki de tümü web tasarım demekti. Ama artık bu eskide kaldı. Artık dijital pazarlamanın asıl ilk basamağı seo oldu ve bununla birlikte web tasarım ikinci planda kalmış oldu. Yani ne kadar mükemmel web tasarıma sahip olursanız olun, web siteniz seo da başarısız ise çöp demektir. Parayı web tasarım değil seo getiriyor ve gelecekte seo da başarılı olanlar çok iyi yerlere gelecekler.

  3. Orhan Şahin
    Orhan Şahin says:

    Bir firmaya web tasarım yaptırdık. Her şey güzel. Siteyi bitirdiler teslim ettiler 1 sene doldu ne domain ne de site ortada yok. Parasını da verdik. Dominin ve barındırmanın parasını isteselerdi devam eder çalışırdık. Adamlar yok oldu. Sağlam firmalara yaptırmak lazım. Ya da büyük hosting firmalarında hosting hesabı açmak lazım diyecem ama daha akıllı telefon kullanmayı öğrenememiş bir toplumuz zor.

  4. melek
    melek says:

    web tasarım merdivenin ilk basamağı. müşterilere anlatmaya çalışıyoruz ama bunu anlayabilmeleri için Türkiyenin internet konusunda biraz daha gelişmesi lazım. sadece web tasarımla bitmiyor ki, seo yapalım diyoruz yok diyorlar. e bu site için 30 gün sonra dönüp nerede bu site hiçbir yerde görünmüyor dememek lazım o zaman:)

  5. Bay bilen
    Bay bilen says:

    Web tasarım da parasını alıp web sitesini teslim alamayan işletmeldri de yazsaydınız keşke. Hatta ucuz ve freelance diye web tasarım yaptırdıkları kişilerce kazıklanan işletmeleri de yazmak lazım. Bu işlere biraz kurumsal bakmak gerekiyor artık. “bi üniversite öğrencisi var o yapacak bize web tasarım” kafası bitik bir kafadır maalesef.

  6. Kemal Gün
    Kemal Gün says:

    Web tasarım artık eskisi gibi birkaç görsel koy siteye, 3-5 yazı ekle değil. kullanıcı deneyimi denen bir olay var ve firmalar bunun bunun farkında. kim kullanıcı deneyimi konusunda web tasarım da başarılı ise o kazanır.

  7. Zeynep
    Zeynep says:

    Web tasarım konusundan az çok anlıyorum, iyi görseller yapabiliyorum. grafik tecrübem yok ama web tasarım da işinize yardımcı olabilirim. mailimden dönüş yapar mısınız acaba?

Yorumlar kapalı.



Diğer Blog Yazılarımız


Tarih: 14 Mar 2021 - Yazar: YcrSOFT Destek