Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Magento Destek ve Bakım Hizmetleri

Magento E ticaret Magento Destek ve Bakım Hizmetleri

Bir E-ticaret web sitesi hakkında konuştuğumuzda tanıtım veya açıklama gerektirmeyen moda kelimedir. Bu platform, çok çeşitli yetenekler sunarak onu herhangi bir işletme sahibi için değerli bir seçenek haline getirir. Hatta yüksek dönüşüm sağlayan bir mağaza oluşturmak isteyen herkes için kullanıma hazır özelliklerle birlikte gelir.

Fakat Magento web sitesine sahip olmak tek başına yeterli değildir. Kusursuz ve sorunsuz performansın sürdürülmesi, gelişmiş bir kullanıcı deneyimi için çok önemlidir. Bu amaca ancak özellikle web sitesi desteği ve bakımına uygun zaman yatırılarak ulaşılabilir.

Magento desteği ve bakımı nedir ve neden bu hizmete ihtiyacınız olduğunu merak ediyorsanız doğru yere geldiniz. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

İçerik Tablosu

Magento E ticaret Magento Destek ve Bakım Hizmetleri Nedir ?
Magento destek ve bakım hizmetlerini seçmek için 10 neden
Web sitenizin hızını ve çalışma süresini optimize edin
Web sitenizi en son sürüme yükseltin
Hataları/aksaklıkları acilen düzeltin
Web sitenizin güvenliğini artırın
Web sitenizi derhal ve düzenli olarak denetleyin
SEO’nuzu güncel tutun
Güvenilir kaynaklardan uzantıları kurun ve yapılandırın
Soru ve sorunlarınızı hızlı bir şekilde yanıtlayın
Kullanıcı deneyiminizi artırın
Makul fiyatlandırma sunun

Uygun bir Magento destek ve bakım servisi nasıl bulunur?

En iyi 5 Magento destek ve bakım hizmeti sağlayıcısı
1. Mageplaza
2. dinarlar
3. Ameex
4. Dijital Çılgınlık
5. Clapcreative
Alt çizgi

Adından da anlaşılacağı gibi, kısacası Magento E ticaret Magento Destek ve Bakım Hizmetleri, web sitenizin üstün performansını desteklemeyi ve sürdürmeyi içerir.

Genel olarak, Magento destek ve bakım hizmetleri şunları içerir:

Web sitesi sağlık kontrolü
Yeni güvenlik yamalarının yüklenmesi
Hata/aksaklık düzeltmeleri
Web sitesi performans optimizasyonu
Sürekli destek, izleme ve uyarı
Devam eden gelişmeler
Ve Magento web sitenizi her zaman işlevsel ve güvenli tutmak için çok daha fazlası.
Kusursuz bir Magento web sitesi oluşturmuş olsanız bile, özel bir Magento destek ve bakım ekibi, uzun vadede sorunsuz çalışmasını sağlamak için E-ticaret sisteminizi sık sık incelerken, yükseltirken ve beslerken anlık sorunlarla ilgilenmek için hayati önem taşır.

Magento destek ve bakım hizmetlerini seçmek için 10 neden

Magento web sitenizin bakımı düzgün bir şekilde yapılmazsa kimlik hırsızlığına, mali kayba, yüksek işlem ücretlerine ve itibar zedelenmesine yol açabilir. Bu arada, düzgün bir şekilde bakımı yapılan bir web sitesi, çevrimiçi olarak harika bir alışveriş deneyimi sunarak kullanıcılarınızın ilgisini çekmenize yardımcı olabilir.

İşte Magento destek ve bakım çözümlerini seçmeniz için en önemli 10 neden.

Web sitenizin hızını ve çalışma süresini optimize edin
Hız, Magento web sitenizin başarısında önemli bir rol oynar. Yavaş yüklenen bir sayfaya sahip olmak, ziyaretçiler için en büyük engeldir. Bu nedenle, öncelikle web sitenizin performansını düzenli olarak denetlemeniz ve yükleme sürenizi olumsuz etkileyen tüm sorunları düzeltmeniz gerekir.

Bir saniyelik site kapalı kalma süresinin bile işinize önemli ölçüde mal olabileceğini biliyor musunuz? Ziyaretçiler rakiplerinize özellikle yönelecek ve bu da satış kaybına neden olacaktır. Magento destek ve bakım hizmetleri ile 7/24 web sitesi izleme elde edeceksiniz. Bunun yanında Web sitenizi her zaman çalışır durumda tutmak için gelişmiş sunucu izleme veya altyapı desteği gibi bazı görevler ele alınacaktır.

Kısacası, Magento destek ve bakım hizmetleri, aşağıdakiler dahil olmak üzere web sitenizin performansını optimize etmenize yardımcı olabilir:

Güvenilir bir hizmet sağlayıcıdan barındırmayı optimize etme
Kullanıcılar tarafından en çok ziyaret edilen sayfaları takip etmek için önbelleği etkinleştirme
Web sitenizin daha hızlı yüklenmesini sağlama
Web sitenizin çalışma süresini izleme ve bununla birlikte
Web sitenizi en son sürüme yükseltin

Yeni bir Magento sürümü yayınlandığında, ilk olarak özel destek ekibine hemen haber verilir. Bunun nedeni, resmi mağaza ve ilgili üçüncü taraf uzantılar ve yazılımlar dahil olmak üzere tüm kritik ve önerilen güncellemeleri takip etmeleridir. Böylelikle sizin için mümkün olan en iyi hizmeti sağlayabilirler.

Bir yükseltmeye/güncellemeye ihtiyaç duyduğunuzda, destek ve bakım ekibi görevi hızlı ve etkili bir şekilde tamamlamak için hazırdır. Hatta Magento web sitenizi en son sürüme yükseltmenize yardımcı olacaklar, böylece tüm yeni özelliklerden yararlanabilirsiniz. Bunun yanında güncellemeleri ve güvenlik düzeltmelerini hızlı ve güvenli bir şekilde yüklemek için gerekli çabayı göstereceklerdir.

Hataları/aksaklıkları acilen düzeltin

Hata/aksaklık gidermeye veya Magento konfigürasyonunda yardıma ihtiyacınız olduğunda, özel bir Magento destek ve bakım ajansı bunu hemen uygulayabilir. Çevrimiçi mağazanızın optimum verimlilikte çalışmasını sağlamak için acilen ısmarlama Magento teknik destek hizmetleri ve zamanında sağlık kontrolleri sağlarlar.

Hataların, çakışmaların ve hataların düzenli olarak düzeltilmesi, acil olarak düzeltilmesi kadar önemlidir. Özel destek ve bakım ekibi, sorunları anlamak ve birkaç saat içinde düzeltmek için her kod satırını inceleyecektir.

Web sitenizin güvenliğini artırın

Hiç şüphesiz, E-ticaret mağazası sahipleri, müşterilerinin verilerini güvende tutmak için mümkün olan her türlü önlemi almalıdır. Düzenli bakım, çevrimiçi mağazaları Magento yayınlar yayınlamaz en son güvenlik yamalarıyla güncelleyebilir.

Bunun yanında, mağazanızın güvenliğini artırmak için destek ve bakım ekibinden uygun uzantıları eklemesini isteyebilirsiniz. Uygun güvenlik modülleri ile müşteri verilerini koruyabilir, üretkenlik kaybını önleyebilir ve siber saldırı veya bilgisayar korsanlığı risklerini azaltabilirsiniz.

Web sitenizi derhal ve düzenli olarak denetleyin

Birçok işletme sahibi, işletmelerinin teknik kaygılar olmadan düzgün bir şekilde işlemeye devam ettiğine inanıyor. Ama, zaman zaman iş sorunlarınız ortaya çıkabilir ve bu kaçınılmazdır.

Güvenilir bir Magento destek ve bakım hizmeti acentesi, web sitenizde ortaya çıkabilecek teknik sorunları takip edecektir. Siteniz, entegre özellikler, uzantılar, üçüncü taraf entegrasyonlar ve uyumluluk dahil olmak üzere düzenli denetimler ve testler alacaktır.

Hızlı denetimlerle, destek ve bakım ekibi çevrimiçi mağazanızı yönetebilir, olası sorunların risklerini inceleyebilir ve bunları hemen çözmek için yöntemler içeren bildirimler gönderebilir.

SEO’nuzu güncel tutun

Web sitenizin Google ve diğer arama motorlarında daha üst sıralarda yer alması için düzenli bakım çok önemlidir. Sağlam SEO uygulamaları, hedef müşterilerinizin sizi bulmasına yardımcı olabilir. Aylık Magento destek ve bakım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Magento sitenizin optimum performans seviyesinde çalışmasını sağlarlar. Uzmanlar, hızınızı artırmak için Google Analytics hesaplarınızı inceleyecek. Sonuçta olarak, iyi arama sonuçları her ay önemli sayıda müşteri adayı oluşturur.

Güvenilir kaynaklardan uzantıları kurun ve yapılandırın

Magento web sitenize istediğiniz işlevleri eklemek için uzantılar yüklemeniz gerekiyorsa, bunları güvenilir ve güvenilir kaynaklardan satın almalısınız. Destek ve bakım uzmanları, özel gereksinimlerinize ve iş hedeflerinize uygun uzantıları seçmenize ve özelleştirmenize yardımcı olur.

Soru ve sorunlarınızı hızlı bir şekilde yanıtlayın

Özel bir destek ve bakım ekibi, tüm sorularınızı yanıtlamak için genellikle 7/24 hizmetinizdedir. Sorunları birkaç dakika içinde çözecekler ve işinizi tekrar çalışır duruma getirecekler.
Birçok konuyu ve pratik görevleri ele almak zorundalar. Sonuç olarak, çok çeşitli sorunları kısa sürede hızlı bir şekilde çözerek size zaman ve emek tasarrufu sağlarlar. Karşılaştığınız sorun ne olursa olsun, ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, sorunu hemen çözeceklerinden her zaman için içiniz rahat olabilir.

Kullanıcı deneyiminizi artırın

Özel bir Magento E ticaret magento destek ve bakım hizmetleri, daha iyi bir web sitesine sahip olma şansınızı artıracaktır. Profesyoneller, çevrimiçi mağazanız için daha iyi UX/UI oluşturabilir. Bunun yanında kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyiminin temel göstergelerini inceler, denetimler uygular ve E-ticaret mağazanızın neleri iyileştirmesi gerektiğine dair veriye dayalı seçimler yaparlar.

Bundan dolayı, dönüşüm oranlarınızı ve gelirlerinizi iyileştirmeye, kullanıcı akışını ve gezinmeyi iyileştirmeye, alışveriş sepetini terk etmeyi azaltmaya ve ödeme sürecini iyileştirmeye odaklanabilirsiniz.

Makul fiyatlandırma sunun

Magento destek ve bakım hizmetleri için ödeme yapmak, siber saldırılar veya kapalı kalma süresinden sonra web sitenizi tamir ettirmekten daha ucuzdur. Hatta başarılı olup olmadıklarından emin olamadığınız bu onarımların maliyeti binlerce dolara kadar çıkabilir. Son olarak;

“Önleme tedaviden daha iyidir” diyorlar. Bundan dolayı, bir bakım servisiyle gitmek çok daha güvenli bir seçenektir.


Diğer Blog Yazılarımız


Tarih: 20 Şub 2023 - Yazar: YcrSOFT Destek