Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Dijital Pazarlama ve Yapay Zeka Kullanımı

Yapay Zeka ve Dijital Pazarlama

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlamada Teknoloji, dijital pazarlamayı dönüştürmeye devam ediyor. Daha iyi arama sonuçları sağlayarak kullanıcı deneyimini geliştirdiği görülen Web 3.0 var. Müşterilere sürükleyici ürün veya hizmet deneyimleri sunan sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik var.  Ve sonra (diğer yeteneklerin yanı sıra) veri toplamadan müşteri etkileşimlerine kadar artan sayıda süreci otomatikleştiren yapay zeka (AI) var.

Dijital Pazarlama Yapay Zekayı Nasıl Kullanır?

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlamada pazarlamacılar, özellikle arama motoru optimizasyonunda en çok beklenen değişikliklerden biri olan yapay zeka (makine öğrenimi ve üçüncü taraf çerez amortismanıyla birlikte) ile gelecek yılın zorluklarına hazırlanıyor. Bir Arama Motoru Günlüğü anketine katılanların yaklaşık %18’i, makine öğrenimini ve yapay zekayı sektördeki en önemli değişim olarak Google güncellemelerinin ve acil bir faktör olarak Önemli Web Verilerinin üzerinde görüyor.

Çoğu pazarlamacı, yapay zekayı sohbet robotlarında kullanır. Birçok pazarlama uzmanı aynı zamanda teknolojiyi benimsemeye bile başladı. İşletmelerin yüzde yirmi sekizi pazarlama çabalarında yapay zekayı kullanıyor ve %31’i teknolojiyi bu yıl uygulamaya koydu.

Yapay zeka, yalnızca müşteri etkileşimlerini ve iletişimlerini yönetmede etkili olmakla kalmaz, aynı zamanda veriye dayalı kararları yönlendirmede de başarılıdır. Bunun sonucunda, Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama  yapay zeka destekli sistemler ve cihazlar aracılığıyla muazzam miktarda bilgiyi işleme, öğrenme, sorunları çözme, planlama ve konuşmayı tanıma yeteneği sayesindedir.

Bu teknolojinin yetenekleri arasında şunlar yer alır:
  • Satış tahmini
  • Sosyal medya verileri
  • Model tahmini veya anormallik tespiti
  • Ürün önerileri görsel arama
  • Ses tanıma
  • Veri filtreleme ve oluşturma
  • Tüketici segmentasyonu
  • Dinamik ücretlendirme
Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama Sonuçlarını AI ile Çarpma

Pazarlamanın, demografik bilgileri belirlemekten ihtiyaçlarını sizin sunduğunuz ürün ve hizmetlerle eşleştirmek için satın alma davranışını öğrenmeye kadar müşterileri anlamakla çok ilgisi olduğundan bununla birlikte yapay zeka son yeniliklerden en yüksek değeri sağlar.

Bir McKinsey uluslararası raporu, AI’nın pazarlama girişimlerine iyi katkıda bulunduğu 19 sektörde 400 vakayı göstererek, bu kadar çok şey buldu. Küresel rapor, AI tekniklerinin müşterileri yönetmek ve kişiselleştirilmiş pazarlama sunmak için değerli olduğunu paylaşıyor. Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama  Yapay zeka farklı sektörleri önemli ölçüde etkilese de, en çok faydayı müşteriye dönük işletmeler sağlar. Örneğin, e-Ticaret markanızı genişletmek istiyorsanız, yapay zekanın işbirliğine dayalı filtreleme özellikleri, müşteri verilerine dayalı olarak ürün önermenize olanak tanır.

Yapay Zeka ve Dijital Pazarlama Nasıl Kullanılır ?

Yapay Zeka ve Dijital Pazarlama Nasıl Kullanılır ?

Peki, Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama uygulamaları hangi yapay zeka uygulamaları pazarlama çalışmalarınızda daha fazlasını yapmanıza yardımcı olacak?

1. Veri Analizi

İşletmeniz hakkında duyulabilecek en kötü gelişmelerden biri, azalan gelirdir. Önemli bir müşteri kaybı, aynı zamanda her zaman operasyonları felce uğratan ve daha azla daha fazlasını yapmakta zorlanan bir iş gücüne yük olan personel ve kaynakların kesilmesi anlamına gelir.

Olağan bütçe kısıntısı yerine analitiğe yatırım yapın. Yapay zekanın veri analizi yetenekleri, işletmenizin ani bir tepkiye başvurmasını engelleyebilir. Özellikle The Economist, AI güdümlü programatik reklamcılığı benimsediğinde bunu yaptı.

The Economist, Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama yapay zeka aracılığıyla veri toplayıp müşterileri ayrıntılı olarak analiz edebildi. Veri analizi, finans yayınının isteksiz okuyucuları belirleyerek kitleleri bölümlere ayırmasına olanak sağladı; belirli okuma tercihlerini ve alışkanlıklarını öğrenerek The Economist’in çevrimiçi ortamda potansiyel müşterilere daha iyi yaklaşmasını sağladı.

Sonuç olarak The Economist, azalan okuyucu sayısını tersine çevirdi, 3,6 milyon yeni okuyucuyu kendine çekti ve 10:1’lik bir kampanya yatırım getirisi gördü. İşte yararlı bulabileceğiniz 3 veri analizi uygulaması ve aracı.

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama Moveo.ai

Moveo.ai, işletmelere yapay zeka destekli sohbet botları ve sanal asistanlar oluşturmak ve dağıtmak için araçlar sağlayan, sohbete dayalı bir yapay zeka platformudur. Platform, konuşma akışlarını tasarlamak için bir sürükle ve bırak arabirimi ve kullanıcı girdilerini anlamak ve işlemek için bir doğal dil işleme motoru sunar.

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama da bu araç aynı zamanda Facebook Messenger, Slack ve WhatsApp gibi popüler mesajlaşma platformları için bir dizi önceden oluşturulmuş entegrasyon sağlar ve müşterilere bulundukları yerde ulaşmak için sohbet robotlarının konuşlandırılmasını kolaylaştırır. Platform, zaman içinde sohbet robotlarının doğruluğunu artırmak için makine öğrenimi algoritmalarını kullanır ve performansı ve kullanıcı etkileşimlerini izlemek için analitik ve raporlama araçları sağlar.

Moveo.ai’nin amacı, işletmelere müşteri deneyimini iyileştirmek, verimliliği artırmak ve iş sonuçlarını yönlendirmek için karşılıklı etkileşimli yapay zeka çözümleri oluşturmak ve bununla birlikte dağıtmak için kullanımı kolay bir platform sağlamaktır.

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama Lityx

Lityx, tahmine dayalı modeller oluşturmak ve dağıtmak için araçlar sağlayan bir makine öğrenimi platformudur. Platform, veri hazırlama, model oluşturma ve devreye alma için sürükle ve bırak arabirimi sunarak makine öğrenimi deneyimi çok az olan veya hiç olmayan kullanıcıların başlamasını kolaylaştırır.

Araç ayrıca deneyimli veri bilimcileri için model oluşturma ve diğer makine öğrenimi kitaplıkları ve çerçeveleriyle tümleştirme için özel R veya Python betiklerini kullanma dahil olmak üzere gelişmiş özellikler sağlar. Platform, doğrusal regresyon, karar ağaçları, rastgele ormanlar, gradyan artırma ve derin öğrenme dahil olmak üzere çok çeşitli makine öğrenimi algoritmalarını destekler.

Lityx, işletmelerin verilerinden içgörü elde edebilmeleri ve bilinçli kararlar alabilmeleri için tahmine dayalı modeller oluşturmak ve dağıtmak için kapsamlı ve kullanıcı dostu bir platform sağlamayı amaçlamaktadır.

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama Yığın

Heap, müşteri davranışına ilişkin gerçek zamanlı içgörüler sağlayan bulut tabanlı bir müşteri analitiği aracıdır. İşletmelerin, kullanıcıların ürün ve hizmetleriyle nasıl etkileşim kurduğunu izlemesine, analiz etmesine ve görselleştirmesine olanak tanır.

Heap ile işletmeler, müşteri davranışına ilişkin daha derin içgörüler elde etmek için tıklamalar, dokunmalar, sayfa görünümleri ve diğer kullanıcı etkileşimleri dahil olmak üzere büyük miktarda veri toplayabilir ve üstelik işleyebilir. Araç, verileri keşfetmek için sezgisel bir görsel arayüz sunarak teknik bilgisi olmayan kullanıcıların verilerinden içgörü elde etmesini kolaylaştırır.

2. Chatbot’lar

Bugünlerde chatbot destekli alışverişi kim deneyimlemedi?

Çoğu perakende ve e-ticaret markası artık aynı zamanda sohbet botları kullanıyor. Chatbot’lar, metin veya konuşma kullanarak müşteri konuşmalarını simüle etmek için yapay zekayı doğal dil işleme (NLP) ile kullanır. NLP, insanların nasıl yazıp konuştuğunu işlemek için bilgisayar bilimini kullanan, bu iletişimleri bilgisayarların onları daha iyi anlaması için çeviren bir yapay zeka dalıdır.

İşletmeler, satış ve pazarlama için chatbot’ları şu yollarla kullanır:
  • Daha iyi müşteri içgörüleri elde etme
  • Kullanıcı etkileşimini iyileştirme
  • Kullanıcı deneyimini kişiselleştirme
  • Müşteri adaylarını nitelendirme ve satış hunisinde ilerletme
  • Ürün veya hizmet satmak

Dolayısıyla sohbet robotları, yalnızca müşterilerinizle bir sohbeti simüle etmek için bir web sitesinde bulunmuyor.

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlamada yapay zeka güdümlü bu teknoloji, ziyaretçileri veya müşterileri kurar ve onlarla bağlantı kurarak onları değerli satış ve pazarlama araçları haline getirir.

İşte pazardaki önde gelen sohbet robotlarından bazıları:
  • AIGo – işletmeler için sohbete dayalı bir AI platformu sunar.
  • Atlassian – chatbot Stride dahil olmak üzere popüler işbirliği araçlarının yaratıcısı.
  • Bold360 – işletmeler için yapay zeka destekli müşteri etkileşimi çözümleri sağlar.
  • Drift – işletmeleri sohbet yoluyla potansiyel müşterilerle buluşturan, sohbete dayalı bir pazarlama ve satış platformu.
  • H2O.ai – Chatbot H2O.ai Driverless AI dahil olmak üzere işletmeler için AI destekli çözümler sağlayıcısı. Yapay zeka teknolojisi ve sohbet robotlarında lider olan
  • IBM Watson, Watson Assistant sohbet robotu da dahil olmak üzere işletmeler için bir dizi yapay zeka çözümü sunuyor. Facebook Messenger için bir chatbot platformu olan
  • MobileMonkey, işletmelere müşterilerle etkileşim kurmanın bir yolunu sunar.
3. E-posta Pazarlama

Pazarlamacılar, e-postayı etkili bir pazarlama taktiği olarak görüyor. Bir Hubspot raporuna göre, e-posta pazarlamasından elde edilen yatırım getirisi, harcanan her 1 ABD doları için 36 ABD dolarıdır. 2023’ün sonuna doğru, e-posta pazarlamasından elde edilen gelirin 11 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Ancak bu taktik kapsamlı bir süreç olabilir çünkü çok sayıda veriyi gözden geçirmeniz ve çabalarınızın doğru potansiyel müşterileri hedeflediğinden emin olmanız gerekir. Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama  Yapay zeka destekli e-posta pazarlaması, yalnızca verileri analiz edip potansiyel müşterileri segmentlere ayırmaz, aynı zamanda e-posta kampanyalarını kişiselleştirebilir ve görevleri otomatikleştirebilir.

AI aracılığıyla, e-posta kampanyaları oluşturabilecek ve bunları doğru kişilere iletebileceksiniz; e-postalarınızı açma ve bunlarla etkileşim kurma olasılığı diğerlerinden daha yüksek olanlar. AI kullanan e-posta pazarlama uygulamalarının bazı örnekleri şunlardır:
  • Açma, tıklama ve dönüşüm oranlarını iyileştirmek için konu satırları oluşturan ve optimize eden Phrasee
  • İzlenen davranışa göre e-postaların içeriğini, zamanlamasını ve kişiselleştirmesini ayarlayan Optimal
  • Yanıtları otomatikleştiren ve müşteri ilişkileri yönetimi aracınızla (örn. Oracle, Hubspot, Marketo) senkronize olan, kritik satış istihbaratını toplayan Lider Gnome
  • Potansiyel müşterilerin e-postaları ne zaman açıp bunlarla etkileşime geçtiğini belirleyen ve e-postaları buna göre gönderen Seventh Sense
4. İçerik Stratejisi

Çoğu insan, içerik oluşturmanın kolay olduğunu, birden çok makaleyi ve görsel olarak yönlendirilen parçaları olabildiğince hızlı ve mümkün olduğunca çok oluşturmanın yeterince kolay olduğunu düşünür. Gerçekte öyle değil.

Yapay zekanın insan düşüncesinin ve içgörüsünün yerini alması pek mümkün olmasa da, içerik pazarlamacılarının yükünü hafifletebilir ve varsayımları ortadan kaldırabilir. İçerik stratejisi uygulamaları, insanların ne aradığını öğrenmek, bunları içerik oluşturma sürecinizle eşleştirmek ve tüketici ilgisini ve trafiğini çekmek için tasarlanmış bir strateji oluşturmak için yapay zeka ile makine öğrenimini birleştirir. Dolayısıyla Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama yapay zeka, yalnızca sizin veya ekiplerinizin içerik oluşturma ölçeğini büyütmenize olanak sağlamakla kalmaz, aynı zamanda en fazla etkiye sahip olacak bir strateji sunmanıza da yardımcı olur.

Yapay zeka destekli bazı içerik stratejisi araçları:
  • MarketMuse – içerik pazarlama planlarını yönlendiren SEO önerileri ve bilgileriyle
  • BrightEdge – içerik oluşturma ve performans ölçümleri içerir, trafik ve katılım oluşturmaya yönelik bir içerik stratejisi oluşturur
  • Hubspot – alaka düzeyi ve rekabete dayalı konu kümeleri hakkında öneriler sunarak içerik stratejilerini verimli bir şekilde oluşturur
5. İçerik Oluşturma

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama, yapay zeka destekli bazı araçlar, yalnızca içerik için stratejiler oluşturmakla kalmaz; ayrıca optimize edilmiş içerik üretirler. Bu yaklaşım, yüzlerce ürün sayfası üretmesi ve güncellemesi gereken e-Ticaret markaları için daha uygun olabilir. En üretken içerik oluşturucuların bile bir günde yazabileceklerinin bir sınırı vardır.

Pek çok içerik oluşturma aracı, üretimi ölçeklendirmeye yardımcı olsa da, içerik oluşturma işleminizin yalnızca bir kısmı için bunlara güvenin. Yapay zeka tarafından üretilen içerik hakkında bazı tartışmalar yapılıyor. Verimli olabilir, ancak gitmek için daha iyi bir yol olabilir.

Yeni başlayanlar için, Google otomatik olarak oluşturulan içeriği spam olarak kabul eder. Dünyanın önde gelen arama motoru, bir insan tarafından oluşturulan içeriği veya bir yapay zekadan ayırt edebilir.

Yine de, bir insan yazar kaliteli içeriğin garantisi değildir; deneyim ve beceri devreye girer. Bazı AI destekli içerik oluşturma araçları, değerli makaleler üretmek için en iyi teknolojiyi kullanır.

Sonuç olarak, düşük kaliteli içerik oluşturmak için yardıma ihtiyacınız yok; yüksek kaliteli içerik oluşturmak için yardıma ihtiyacınız var. Bu yüzden AI araçlarınızı dikkatli bir şekilde seçin. Acrolinx gibi bazı birinci sınıf AI destekli içerik araçlarının, ses tonunu, stili ve dili kontrol ederek marka standartlarınızı karşıladığından emin olmak için içeriğinizi “okuduğu” bildiriliyor. Concured aynı zamanda içerik denetimini, konu araştırmasını ve veriye dayalı içerik özetlerini otomatikleştirir. 

Google’ın şu yönergelerini izleyin:
  • Oluşturulan içeriğin bir insan için anlamlı olduğundan emin olun;
  • Yalnızca farklı web sayfalarındaki içeriği birleştiren araçları kullanmayın;
  • Eş anlamlılaştırmayı otomatikleştiren araçları kullanmayın
  • Yayınlamadan önce yapay zeka tarafından oluşturulan içeriği bir insan gözden geçiricinin düzenlemesine izin verin.

Gelişmiş içerik oluşturma araçları için Jasper.ai ve ChatGPT’yi de deneyebilirsiniz. Jasper ve Cht GPT, pazarlama içeriği oluşturmak için inanılmaz derecede yararlı olabilir. Araştırmaya, beyin fırtınasına ve sıfırdan pazarlama içeriği yazmaya çok fazla zaman ve çaba harcamak yerine, bu araçlar Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama  Yapay Zekanın yüksek kaliteli içeriği hızlı ve kolay bir şekilde oluşturma gücünden yararlanır.

Ayrıca, bir durumun nüansını yakalayan makaleler üretmek için yazılan konunun bağlamını da anlayabilirler. Sürekli güncellenen büyük bir veri topluluğuna erişimleri olduğundan, ürettikleri içerik genellikle çok günceldir.

6. Tüketici Segmentasyonu

Bir pazarlama girişimi, yalnızca hedef müşteriler hakkında kapsamlı bilgi ile başarılı olabilir. Hangi taktiği uyguladığınız önemli değil: içerik, e-posta veya ücretli reklamlar. Pazarlamanız, müşterilerinizin kim olduğuna ve satış hunisinde nerede olduklarına bağlı olmalıdır. Ve bu, elde ettiğiniz devasa miktarda veriyi analiz etmek anlamına gelir.

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama Yapay zeka destekli araçlar, müşterileri verimli ve doğru bir şekilde segmentlere ayırabilir. Müşteri segmentasyon uygulamaları, davranışları ve kalıpları belirlemek için veri kümelerini sıralar ve bilgileri kampanya gereksinimlerinize göre düzenler. Bunu yaparken, standart mesajlardan daha iyi çeken ve ilgi uyandıran kişiselleştirilmiş pazarlama mesajları geliştirebilirsiniz. Örneğin, ürün veya hizmet önerileri müşterilere uygun öneriler sağlayacaktır.

Netflix ve Amazon gibi markalar teknolojiyi uyguluyor ve daha fazla dönüşüm için fırsatlar yaratıyor.

7. Müşteri İlişkileri Yönetimi

Müşteriyi elde tutmak, bazı durumlarda daha zor olmasa da, müşteri kazanmak kadar zordur. Ancak mevcut müşterileri korumak uygun maliyetlidir. Müşteri kazanmak, sadık müşterileri elde tutmaktan beş kat daha pahalıdır. Onları nasıl saklarsın?

Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama da yapay zeka aracılığıyla bu mevcut ilişkileri yönetin ve geliştirin. Otonom teknolojiyi kullanan müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) yazılımı aşağıdaki yetenekleri sunar:

  • Otomasyon
  • Tahmine dayalı
  • Analitik duygu analizi
  • Makine öğrenme

AI aracılığıyla, CRM’niz müşteri deneyimini önemli ölçüde iyileştirmenize olanak tanır. Kaynakları en fazla etkiye sahip olacakları yere yönlendirebileceksiniz. Satış görevlilerinizi, müşterilerin işletmeniz ve ürünleriniz hakkında ne düşündüğüne dair içgörülerle donatabileceksiniz. İnsan hatasını ortadan kaldırarak ve uygulamaları standartlaştırarak iş akışlarını basitleştirirsiniz.

Yapay zeka destekli bazı CRM’ler şunlardır:
  • Microsoft Azure Bilişsel Hizmetler
  • Salesforce Einstein
  • Oracle Yapay Zeka
  • IBM Watson
  • Adobe Sensei
8. AI Asistanları

Bazı müşterilerin bazen rehberliğe ihtiyacı vardır. Yalnızca web sitenizi veya sosyal medya sayfalarınızı keşfediyor olabilirler, ancak doğru yardımı alırlarsa, bir satın alma veya soruşturma çok geride olmayabilir. Büyük perakende işletmeleri için bir AI asistanı, satış ve gelirdeki hedeflerin aşılmasına yardımcı olan bir avantaj sağlar.

Örneğin Sephora’yı ele alalım. Güzellik markası tüketici araştırması yaptığında, sunduğu geniş ürün yelpazesinin müşterilerin uygun bir şey bulmasını engellediğini keşfetti. Çok sayıda seçenek karşısında şaşkına döndüler.

Bu nedenle marka, süper kişiselleştirilmiş, yapay zeka destekli bir Messenger’ı devreye aldı. Bir rezervasyon asistanının yanı sıra sanal bir renk eşleştirme asistanı sağladı.

İşletmeler için özel olarak tasarlanmış AI yardımcı araçlarına bazı örnekler:
  • Hubspot Satış Merkezi – müşteri adayı kalifikasyonu ve randevu planlaması için sohbete dayalı bir yapay zeka asistanı içeren bir satış ve müşteri ilişkileri yönetimi platformu.
  • X.ai – toplantıların planlanmasını ve yeniden planlanmasını otomatikleştiren yapay zeka destekli bir planlama aracı.
  • H2O.ai Sürücüsüz Yapay Zeka – işletmeler için otomatik veri hazırlığı, model eğitimi ve dağıtımı ve tahminler gibi özellikler sunan bir yapay zeka platformu.
  • Microsoft Power Automate – özel sohbet robotları oluşturmak için konuşmaya dayalı bir yapay zeka arabirimi içeren bir iş akışı otomasyon aracı.
  • IBM Watson Assistant – işletmelerin müşteri hizmetleri, destek ve satış için özel sohbet robotları oluşturmasına olanak tanıyan yapay zeka destekli bir sohbet robotu platformu.
  • Intercom – müşteri desteğini ve satış süreçlerini otomatikleştirmek için konuşmalı bir yapay zeka asistanı içeren bir müşteri iletişim platformu.
Yapay Zeka ve Dijital Pazarlama Destek

Yapay Zeka ve Dijital Pazarlama Destek

Dijital Pazarlama Yapay Zeka  Pazarlama Çabalarınızı Dikkatle Dönüştürün

İşletmeler bol miktarda müşteri ve pazar verisi elde ettikçe, verilerin karmaşıklığı katlanarak artar. Nasıl başa çıkacağınızı bilmediğiniz çok fazla bilgiye sahip olduğunuzda, yardımcı olabilecek teknolojiyi kullanma zamanı gelmiştir. Ve yapay zeka bu teknolojidir.

Pazarlamacıların müşteri yönetimini iyileştirmek ve ürün veya hizmetleri geliştirmekten dönüşümleri artırmaya ve iş akışlarını basitleştirmeye kadar alabilecekleri değeri fark etmesiyle yapay zekanın benimsenmesi artıyor. Ancak, özellikle entegre makine öğrenimi uygulamaları gibi daha gelişmiş bir yapay zeka dağıtmaya karar verdiğinizde, yapay zekanın tüm avantajlarının farkına varmak, üzerinde düşünülmesi gereken bir yaklaşım gerektirir.

Ekiplerin sofistike bir sistemi öğrenmek ve onu iyi kullanmak için eğitmek için zamana ihtiyacı olacaktır. Ayrıca, teknolojinin çalışanlarınızın becerilerini uygulamaların karmaşıklığıyla yükümlü kılmaktansa geliştirmesi için makine ve insan görevlerinin düşünceli bir entegrasyonunu sağlamak isteyeceksiniz.

Çalışanlarınızı düşünürken, müşterilerinizi de düşünmeyi unutmayın. Entegre ettiğiniz sohbet botları erişilebilir ve yardımcı olacak ve sinir bozucu olmayacak mı? Web sitenizdeki AI teknolojisi kişisel bilgilerini koruyacak ve gizliliklerini koruyacak mı? Müşterilerin güvenine mal oluyorsa, hiçbir teknoloji pazarlama yatırımına değmez.

Bu nedenle, Dijital Pazarlama Yapay Zeka Pazarlama  yapay zeka destekli uygulamalarınızı dikkatli bir şekilde seçin. Ve en iyi sonuçları elde etmek için dağıtımlarını iyi planlayın.


Diğer Blog Yazılarımız


Tarih: 21 Şub 2023 - Yazar: YcrSOFT Destek