Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Ücretsiz Logo İçeren Web Site Paketlerimiz

Ücretsiz Logo

Bu yazımızda, firmamızdan web sitesi satın alan müşterilerimize ayrıcalık olarak sunduğumuz ücretsiz logo hakkında bilgiler vereceğiz. Öncelikle logo nedir, ne işe yarar ve firmalar veya kurumlar için önemi nedir buna değinelim.

Ücretsiz Logo İçeren Web Site Paketlerimiz

Logo Nedir? Hemen Ücretsiz Logo Edinin!

Logo, bir kuruluşu temsil eden, o kuruluş için çalışılarak yapılmış, özel çizimlere verilen isimdir. En basit ve yalın hali ile bir firmayı veya kuruluşu anlatan logolar, ne kadar basit ve yalınsa o kadar akılda kalmakta ve uzun yıllar, temsil ettiği kurumu hafızalara kazımaktadır.

Günümüzde birçok eski kuruluşun logoları da tam bunu hedeflemiştir ve amaçlanan pazarlama şekli de başarılı olmuştur. Birçok başarılı ticari kurumun başarılarının arkasında kuşkusuz, yalın ve basit o logoları vardır. Logolar, bazen şekil, bazen bir harf, bazen ise kurumun konusunu yansıtan bir akılcı sembol olarak çizilebilmektedir. Lakin bunda sınır yoktur. Logoyu yaratan kişinin tamamen hayali ile gerçekleşen bu çalışma, kurum tarafından onaylanırsa, kullanılmaya başlanır ve yıllarca da değişmez.

Bu sebeplerden logo oldukça önemlidir. Bir firmanın markalaşma sürecinde büyük bir rol oynar.

Ücretsiz Logo Hizmetinden Kimler Yararlanabilir?

Firmamızın sağladığı ücretsiz logo hizmetinden tüm müşterilerimiz yararlanabilir. Ücretsiz logo sunduğumuz web tasarım paketlerimizin içeriğinde ayrıca bedava 1 yıl web sitenizin barındırılması da dahildir. Tabi web sitesi paketlerimiz sadece bunlarla sınırlı değil. Ayrıca sınırsız e-posta hesapları, geniş disk kapasiteleri ve ssd diskli sunucularda barındırma hizmeti.

Bedava logo fırsatından yararlanabilmeniz için hosting hizmetini firmamızdan almanız şart değildir. Herhangi bir hizmet sağlayıcıdaki hosting hesabınıza, YcrSoft üzerinden satın aldığınız web siteniz 3 iş günü içerisinde kurulur ve belirttiğimiz üzere ücretsiz logonuz da web sitenize uygulanır.

Ücretsiz Logo İçeren Web Site Paketini Nasıl Satın Alabilirsiniz?

YcrSoft web site paketleri sayfamızdan istediğiniz paketi seçip, sepete ekleyip, web sitemize üye olabilir, ister kredi kartı, ister nakit olarak ödemenizi yaparak, bedava logo içeren web sitesi paketinize hemen sahip olabilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 04 Eki 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek