Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Web Site Başlığı Nedir? Seo Uyumlu Site Başlığı Nasıl Olur?

Web siteler sadece alan adı, birkaç dosya içeriği, sayfa ve içindeki yazılardan ibaret değillerdir. Kullanıcıların görmediği, fakat kullanıcıları web sitesine çekmek amaçlı yapılan bazı çalışmalar vardır. Bu çalışmalara seo başlangıcı da denebilir. Tavsiyemiz, bu çalışmaların, seo uzmanı kişilerce profesyonel bir şekilde yapılmasıdır. Yazımızda anlatacaklarımız, bu çalışmaların en başlangıcında gelen Web Site Başlığı ile alakalıdır.

Web Site Başlığı Nedir?

Bir internet sitesinin arama motorlarındaki ilk görünümüdür. Kullanıcılar ilk olarak bu alana bakarlar. O yüzden, firma adınızın yanında çok çekici bir slogan kullanmalısınız. Bu slogan o kadar önemlidir ki, kimi zaman müşterileri web sitenize çekebilecek ve satış yaptıracak güçtedir. Bu bakımdan web site başlıklarında, firma adından hemen sonra bir slogan da tavsiye etmekteyiz.

Web Site Başlığı Nedir? Seo Uyumlu Site Başlığı Nasıl Olur?

Küçük bir fikir olarak;

“Örnek Tekstil | Tekstil’de 35 Yıllık Tecrübe”

Örnekte, müşterimize hem firma ismimizi hem de firmamızın en büyük özelliği olan 35 yıllık sektördeki tecrübesini bir slogan olarak vermeye çalıştık. Sloganlar, yukarıdaki örnekte olduğu gibi, net okunan, kolay yazılabilen, kısa ve öz olan cümlelerden oluşturulmalıdır. Bu kısa ve öz cümle de, firmanızla ilgili en net açıklamayı yapmalısınız. O yüzden, web sitenizin başlığı çok önemlidir.

Slogan Seçiminde Geniş Düşünmelisiniz

Sloganlar sadece web site başlıklarında kullanılmaz. Slogan belirlenecek firma yeni ise, bu slogan ile firma uzun yıllar çalışacak, müşterilerinin aklında bu kısa kelime dizgisi ile kalacaktır. Sosyal medya platformlarında, dijital pazarlama sırasında ya da yazılı içeriklerde kullanılacak olan sloganın gerçekten firmayı yansıtan ve anlatan bir cümle olmasına özen gösterilmelidir.

Seo Uyumlu Başlıklar Seçin

Web site başlıklarınızda sektörünüzle alakalı en önemli anahtar kelimelerden en az bir tanesini geçirmeye çalışın. Yukarıdaki örnekte bu vardır. Firma tekstil sektöründedir. Hem firma isminde, hem de slogan da, firma için en önemli kelime olan tekstil anahtar kelimesi kullanılmıştır.

Anlaşılır, kısa, öz ve içinde anahtar kelime geçen her web site başlığı seo uyumludur.

Uzman Seo Desteği

Web sitenizin arama motorlarındaki durumunu analiz ederek size rapor sunabiliriz. Bu rapor doğrultusunda, bünyemizde bulunan seo uzmanları ile web siteniz için en doğru seo çalışması yapılıp, firmanızın web’de daha güçlü olmasını sağlayabiliriz. Seo paketlerimiz için; Seo Paketleri sayfamızı ziyaret edebilir, ihtiyacınıza en uygun seçimi yapabilirsiniz.

The last comment needs to be approved.
1 cevap

Yorumlar kapalı.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 28 Nis 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek