Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

En İyi Magento Hosting Nasıl Seçilir?

En iyi magento hosting nasıl seçilir? Magento mağazanızı barındırmak istiyorsanız, güçlü bir bulut barındırma sağlayıcısına ihtiyacınız olacaktır. Sağlam bir barındırma hizmeti sağlayıcısı ile web mağazanız benzeri görülmemiş trafik artışlarının üstesinden gelebilir. Güçlü bir barındırma hizmeti sağlayıcısı, sunucu kapalı kalma süresini en aza indirmenize de yardımcı olabilir. Yönetilen bir barındırma platformu, sunucu yönetimi sorunlarıyla ilgilenir ve enerjinizi iş hedeflerinize ulaşmaya odaklama esnekliği sağlar.

Birçok Magento barındırma hizmeti sağlayıcısı en iyisi olduğunu iddia ediyor ve asıl zorluk da bu. Her Magento barındırma sağlayıcısı, iş ihtiyaçlarınızı karşılayamaz. Bu nedenle, en iyi Magento barındırma hizmeti sağlayıcısını seçmek için herhangi bir karar vermeden önce iyice düşünmek daha iyidir. Bir şeyi daha hatırla. Düşük bir fiyata hizmet sunduğunu iddia eden sözde Magento ana bilgisayarlarına gitmeyin. En iyi magento hosting nasıl seçilir?

İçindekiler

  • En İyi Magento Barındırma Sağlayıcısında Nelere Dikkat Edilmeli?
    • Güvenlik
      • Özel Güvenlik Duvarları
      • SSL Sertifikası
      • İki Faktörlü Kimlik Doğrulama
      • IP Beyaz Listesi
    • çalışma süresi
    • Uyumluluk
    • Hız
    • Teknik Destek
    • Fiyatlandırma
  • Çözüm

En İyi Magento Barındırma Sağlayıcısında Nelere Dikkat Edilmeli?

Bu bölümde, bir mağaza sahibi olarak en iyi Magento barındırma sağlayıcısını seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli hususu vurgulayacağım. En iyi magento hosting nasıl seçilir;

Güvenlik

En iyi magento hosting nasıl seçilir ve Magento Güvenliği

En iyi magento hosting nasıl seçilir ve Magento Güvenliği

Güvenlik, Magento mağaza sahipleri için önemli endişelerden biridir. Günümüzde çevrimiçi mağazalar, kredi kartı bilgilerinin çalınması, sahte işlemler vb. dahil olmak üzere çevrimiçi saldırılara karşı savunmasız hale geldi. Bu siber saldırılara karşı koymak için çevrimiçi mağaza sahipleri iyi hazırlıklı olmalıdır. En iyi Magento barındırma sağlayıcısını seçmeye karar verdiğinizde , aldığınız paketin şunları sunduğundan emin olmalısınız:

Özel Güvenlik Duvarları

Bir çevrimiçi mağaza sahibi olarak, en iyi Magento barındırmayı seçmeye karar verdiğinizde, hizmet sağlayıcıya özel güvenlik duvarları sunup sunmadıklarını sormalısınız. Özel güvenlik duvarları, çevrimiçi mağazanızı herhangi bir tehlikeli çevrimiçi saldırıya karşı korur.

SSL Sertifikası

Güvenli Yuva Katmanı (SSL) sertifikası her web sitesi için bir zorunluluk haline geldi. Artık Google bile SSL sertifikasıyla korunmayan bir web sitesini Güvenli Değil etiketiyle tanımlıyor. Bir Magento mağazası işletiyorsanız, mağazanızın güvende kalmasını sağlamak için bir SSL sertifikası seçmenin tam zamanı. Hem ücretsiz hem de ücretli SSL sertifikaları mevcuttur. En iyi Magento barındırma hizmeti sağlayıcısını arıyorsanız, barındırma hizmetinin SSL sertifikaları sunup sunmadığını kontrol etmeyi unutmayın.

İki Faktörlü Kimlik Doğrulama

Yaygın olarak 2FA olarak bilinen iki faktörlü kimlik doğrulama , Magento barındırma hizmeti hesabınıza herhangi bir yersiz erişim girişiminden kaçınmanıza yardımcı olan ek bir güvenlik katmanıdır. İkili kontrol mekanizması, hiç kimsenin hesabınıza izinsiz girmemesini sağlar.

IP Beyaz Listesi

IP Beyaz Liste özelliği ile Magento mağaza sahipleri, web mağazalarına erişmek için kullanabilecekleri bir dizi güvenilir IP adresine sahip olabilir. Bu özel özellik, güvenli bir SSH/SFTP bağlantısı sağlamak için diğer IP adreslerini engellemelerine de yardımcı olur. Yönetilen bir Magento ana bilgisayarı kullanıyorsanız, beyaz listeye almak istediğiniz herhangi bir IP adresini ekleyebilir ve sisteme kaydedebilirsiniz.

çalışma süresi

Bir Magento mağazası işletiyorsanız, mağazanızın %99,99 kesintisiz çalıştığından emin olmalısınız. En ufak bir aksama süresinin potansiyel müşterilerinizi rakiplerinize kaptırmanıza yol açabileceği bir gerçektir.

Uyumluluk

Magento, sağlam ve açık kaynaklı bir CMS’dir. Magento geliştiricileri, periyodik olarak yeni sürümler çıkarma eğilimindedir.

Uyumluluk, Magento mağaza sahipleri için dikkate alınması gereken en önemli hususlardan biridir. Çevrimiçi mağazanız için en iyi Magento barındırmayı seçmeye gelince, barındırma sağlayıcısına en son Magento sürümü, yani Magento 2.3.2 ve PHP sürüm 7.x için desteğin olup olmadığını sorarsınız.

Çevrimiçi mağazanızı Yönetilen Magento barındırmada barındırmanın en büyük avantajlarından biri, size Magento mağazanızın performansını artıran güçlü yığın sağlamasıdır.

Hız

En iyi magento hosting nasıl seçilir? Magento sağlayıcısında hız

En iyi magento hosting nasıl seçilir? Magento sağlayıcısında hız

Hız ve performans, Magento mağaza sahiplerinin en iyi Magento barındırma hizmeti seçimine karar verirken göz önünde bulundurmaları gereken en önemli faktörlerden ikisidir. Soru şudur: Bir Magento web mağazası için hız neden önemlidir? Bir web sayfasının yüklenmesi üç saniyeden fazla sürerse, ziyaretçinin web sitesini terk edeceği ve daha hızlı yüklenen başka bir web sitesine geçeceği bir gerçektir. Sonuç olarak, satışlarınızda ve gelirinizde potansiyel bir kayıpla karşı karşıya kalacaksınız. Bu nedenle, Magento mağaza sahipleri için hız son derece önemlidir.

Yönetilen bir Magento barındırma, her sayfa isteği için gereken veritabanı işlemlerini azaltmak için Varnish, Redis ve Memcached gibi gelişmiş önbellek mekanizmalarından oluşan optimize edilmiş bir yığın sağlayarak çevrimiçi mağaza sahiplerinin hızla ilgili bu sorunu çözmelerine yardımcı olabilir. Ayrıca, sayfa yükleme süresini iyileştirmek için yönetilen bir Magento barındırma hizmeti, Apache ve Nginx web sunucularının bir kombinasyonunu sağlar. Sunacak çok şey varken Yönetilen Magento barındırma hizmeti paketini reddedemezsiniz. Şimdi git.

Teknik Destek

En iyi magento hosting nasıl seçilir? Magento teknik destek

En iyi magento hosting nasıl seçilir? Magento teknik destek

Burada, çevrimiçi işletmeler için müşteri destek hizmetlerinin önemi hakkında bazı önemli istatistikleri paylaşmalıyım. En iyi magento hosting nasıl seçilir?

“Yanıt hızı (%89), çözüm hızı (%89) ve temsilcinin samimiyeti (%82), kanaldan bağımsız olarak müşteri hizmetleri deneyiminin en önemli yönleri olarak görülüyor.”

Şimdi, bunlar şaşırtıcı rakamlar. Müşteri Destek Hizmeti, çevrimiçi işletmelerin başarısında hayati bir rol oynar. Neyse ki, Cloudways gibi yönetilen Magento barındırma hizmeti sağlayıcıları, barındırma ile ilgili sorunlarınızı çözmek için 7/24/365 uzman teknik destek sunar. Ayrıca, Magento mağaza sahipleri, sunucuyla ilgili sorunlarını ekibe iletmek için bilet tabanlı bir sistem kullanabilir. Ayrıca uzman bulut mühendisleri, Magento mağazanızı yönetilen bir barındırma platformu olan Cloudways’e kolaylıkla taşımanıza yardımcı olabilir. (Not: Bir geçiş ücretsizdir).

Fiyatlandırma

Çevrimiçi mağazanız için en iyi Magento barındırma hizmetini seçmek söz konusu olduğunda, fiyatlandırma, kararınızı etkileyebilecek önemli bir faktör haline gelir. En iyi fiyatı sunduğunu iddia eden birçok Magento barındırma hizmeti sağlayıcısı vardır. Bu genellikle doğru değildir. ‘Ucuz’ fiyat tuzağına düşmemenizi tavsiye ederim. Yönetilen barındırmanın tüm avantajlarından yararlanmak için biraz fazladan ödeme yapmak kötü bir fikir değildir, çünkü bu, bir Magento mağazası sahibi olarak elde etmek istediğiniz sonuçların üretilmesinde uzun bir yol kat edecektir.

Çözüm

E-ticaret endüstrisi önümüzdeki yıllarda nasıl gelişirse gelişsin, Magento burada kalacak. En son Magento 2 sürümüyle, bu açık kaynaklı CMS daha fazla zemin kazandı ve tüccarların çevrimiçi mağazalarını sorunsuz bir şekilde yönetmelerine aktif olarak yardımcı oluyor.

Magento 2’den yararlanmak istiyorsanız, çevrimiçi mağazanızı Cloudways gibi bir Yönetilen Magento barındırma hizmeti sağlayıcısında barındırmayı seçmelisiniz . Neden? Yönetilen bir bulut barındırma platformu olarak , optimize edilmiş Magento sunucularıyla birlikte kullanıcı dostu bir arayüz sunar. Ayrıca, gelişmiş önbellekleri ve veritabanlarını içeren güçlü teknoloji yığını, optimum performans, hız ve %99,9 çalışma süresi sağlar.

Bir şey daha, Cloudways, Magento mağaza sahiplerine Magento sunucularını Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Engine (GCE) gibi en iyi beş Hizmet Olarak Altyapı (IaaS) sağlayıcısından herhangi birinde barındırma seçme özgürlüğü sunar. DigitalOcean , Linode ve Vultr .

Tarih: 14 Mar 2023 - Yazar: YcrSOFT Destek