Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Magento 2 SEO Uzantısını Kullanmak İçin 6 Neden

Magento 2 SEO Uzantısını Kullanmak İçin 6 Neden

Magento 2 SEO Uzantısını Kullanmak İçin 6 Neden

Magento 2 SEO uzantısını kullanmak için 6 neden; bugünlerde finans dünyasının çöküşü ve internetin ışık hızında gelişmesiyle birlikte Sarı Sayfalar, kapı tokmakları ve telefonla pazarlama günleri sona eriyor. Sonuç olarak, giderek daha fazla işletme küresel oyuncular olmayı seçiyor.

Ancak Magento 2 mağazanız binlerce rakip arasından nasıl sıyrılabilir?

Kısa cevap: Bir Magento 2 SEO uzantısı kullanmak .

Bir Magento 2 SEO uzantısı, görünürlüğünüzü artırmanıza, sıralamalarınızı iyileştirmenize ve nihayetinde roket satışlarına yardımcı olabilir. Neden bir Magento 2 SEO eklentisi kullanmanız gerektiği konusunda hala tereddüt ediyorsanız, bu makale size bunu açıklayacaktır! Keşfetmeye başlayın!

İçerik tablosu

  • SEO nedir?
  • Magento 2 SEO uzantısını neden kullanmalısınız?
    • SEO, araştırma/satın alma döngüsünü etkiler
    • Kullanıcı deneyimini geliştirin
    • Uzun vadeli sonuç
    • SEO uygun maliyetlidir
    • Rakipleriniz bunu yapıyor
    • Varsayılan Magento SEO yeterli değil
  • Çözüm

Magento 2 SEO Uzantısını Kullanmak İçin 6 Neden, SEO nedir?

SEO nedir?

SEO nedir?

SEO, Arama Motoru Optimizasyonu’nun kısaltmasıdır . Temel olarak, arama motorlarının içeriğinizi daha iyi anlaması ve sonuç olarak sitenizin arama motoru sonuç sayfasında (SERP’ler) daha üst sıralarda yer alması için web sitenizi optimize etmeye yardımcı olan bir yoldur.

Magento 2 SEO uzantısını neden kullanmalısınız?

Magento 2 SEO uzantısını neden kullanmalısınız?

Magento 2 SEO uzantısını neden kullanmalısınız?

Magento 2 SEO Uzantısını Kullanmak İçin 6 Neden

1. SEO, araştırma/satın alma döngüsünü etkiler

Araştırma/satın alma döngüsünde SEO’nun kritik bir rol oynadığı şüphesizdir. Magento 2 SEO uzantısını kullanmak için 6 neden;

Arama Motoru Günlüğü şunları gösterir:

  • Çevrimiçi deneyimlerin %93’ü bir arama motoruyla başlar.
  • Kullanıcıların %75’i arama sonuçlarının ilk sayfasını asla geçmiyor

SEO tekniklerini görmezden gelirseniz, sitenize gelen tonlarca trafiği kaçırırsınız. Bu, değersiz bir nedenden dolayı paranızı sızdırdığınız anlamına gelir.

2. Kullanıcı deneyimini geliştirin

Sadece arama motorları ile ilgili değil, iyi SEO uygulamalarına sahip bir site aynı zamanda alıcıya daha iyi bir deneyim yaşatacak ve sonuç olarak sitenin kullanılabilirliğini artıracaktır.

3. Uzun vadeli sonuç

SEO oldukça fazla zaman alabilen bir süreçtir, ancak sitenize önem veriyorsanız ve işinizi büyütmek istiyorsanız, uzun süreç sorun değil. Ve sonucun bir zevk olduğunu söylemeli.

Diğer reklam teknikleriyle karşılaştırıldığında SEO size uzun vadeli ve kalıcı sonuçlar vermeyi vaat eder. Ayrıca, inşaat sürecinden geçtiğinizde ve site sıralaması beklendiği gibi yüksek olduğunda, sonucu korumak için daha az çaba gerekir.

4. SEO uygun maliyetlidir

SERP’lerde bir ziyaretçi sponsorlu reklamınıza her tıkladığında ödeme yapmanızı gerektiren PPC’den (tıklama başına ödeme) farklı olarak, SEO’nun büyük bir potansiyele sahip önemli trafik üretmenin en uygun maliyetli yollarından biri olduğu kanıtlanmıştır. müşteri numarası.

İstatistikler, kullanıcıların %70-80’inin ücretli reklamları göz ardı ederek organik sonuçlara odaklandığını gösteriyor. Daha fazla potansiyel alıcı, herhangi bir sitenin reklam vermek için para ödeyebileceğini bildiklerinden, organik arama sonuçlarında daha güvenilir siteyi bulmayı düşünecektir. İyi optimize edilmiş bir site daha iyi bir sitedir, alıcılar onu tercih edecek ve daha fazla para kazanacaksınız. SEO tamamen olağanüstü getirisi olan bir yatırımdır.

5. Rakipleriniz bunu yapıyor

Giderek daha fazla işletme sahibi, SEO’yu işlerini geliştirmek için önemli bir süreç olarak alıyor. İlerlemiyor ve hala Magento 2 mağazanızın bir SEO uzantısına ihtiyacı olduğu gerçeğiyle uyuyorsanız, er ya da geç, konumunuzu kaybedecek ve rekabetten atılacaksınız. Bu etkili ve değerli aracı göz ardı ederek rakiplerinizin avantajı ele geçirmesine izin vermeyin.

6. Varsayılan Magento SEO yeterli değil

Magento 2 için varsayılan SEO hala sınırlıdır. Varsayılan Magento SEO’yu kullanırken, aşağıdaki sınırlamaları fark edeceksiniz:

  • Verileri otomatik olarak temizleme ve yapılandırma özelliği yok
  • HTML site haritası için ayar yok
  • Görüntüleri otomatik olarak optimize edecek özellik yok
  • SEO performansınızı raporlayacak veya analiz edecek bir araç yok

Bu nedenle, tanınmış bir satıcı tarafından geliştirilmiş bir SEO uzantısı kullanmanız gerekir. Sana yardım edecektir:

  • yinelenen içeriği engelle
  • arama motorlarının sitenizi daha iyi ve çekici bir şekilde görüntülemesine yardımcı olmak için sitenize zengin snippet’ler ekleyin
  • ürünler, kategoriler, sayfalar vb. için toplu ve dinamik meta veri bilgileri oluşturun.
  • arama motorlarına hangi dili kullandığınızı söylemek için hreflang etiketlerini kullanın
  • sitenizin hem arama motorları hem de kullanıcılar tarafından anlaşılmasını kolaylaştırmak için HTML/XML site haritaları oluşturun
  • derinlemesine raporlar ve analizlerle SEO performansınızı anlayın

Hangi Magento 2 SEO uzantılarını seçeceğinizi bilmiyor musunuz? Mevcut pazardaki en iyi Magento 2 SEO uzantılarının bu listesi size yardımcı olabilir!

Çözüm

Arama Motoru Optimizasyonu artık her zamankinden daha kritik hale geliyor. Mağazanız için Magento 2 SEO uzantısını seçerek bu fırsatlardan yararlanın.

Tarih: 14 Mar 2023 - Yazar: YcrSOFT Destek