Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Magento Özellikleri Arasına Elastic Search Ekledi

Magento Özellikleri

300.000’den fazla e-ticaret sitesinin altyapısında hizmet veren Magento, eşsiz özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Dünyaca tanınan açık kaynak kodlu site içi arama motoru yazılımı Elasticsearch ile Magento artık daha güçlü bir yapıya sahip. Magento özellikleri arasında bugüne kadar yapılmış en büyük değişimin Elasticsearch olduğunu söyleyebiliriz. Zira Magento, güçlü altyapısı ve sağladığı farklılıklarla zaten rakiplerinden açık ara öndeydi. Bu ekleme ile daha da erişilemez olduğunu söylemek artık mümkün.

Magento Özellikleri Arasına Elastic Search Ekledi

Elasticsearch Nedir?

Apache Lucene üzerine kurulmuş, Java ile geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir arama motorudur. Esnek yapısı ile tüm yazılımlara eklenebilir ve kendini geliştirebilir çevrimiçi yapısı ile de yüksek zekalı bir uygulama diyebiliriz. Birçok büyük marka, web sitelerinde Elasticsearch kullanmakta ve onun mükemmel tecrübelerinden yararlanmaktadır.

Elasticsearch, birçok yazılım firması tarafından da, farklı yazılımlara göre modül olarak geliştirilmektedir. Web sitenizde, e-ticaret sitenizde veya kişisel herhangi bir web sitesinde ElasticSearch kullanmak ve daha gelişmişini web sitenize eklemek istiyorsanız, ücretli ve geliştirilmiş çeşitli versiyonlarını bulabilmeniz mümkündür.

Magento Özellikleri ve Elasticsearch

Elasticsearch kullanımı e-ticaret siteleri için mükemmel bir deneyim elbette. Hangi işletme e-ticaret sitesinde üstün bir arama motoru olsun istemez ki?

İşte o üstün ve gelişmiş arama motoru, Elasticsearch diyebiliriz.

Magento bu üstün yazılımı kendi altyapısına uyarlarken, tamamen kullanıcı deneyimini geliştirme amaçlı çalışma yapmıştır. Magento’nun, Elasticsearch öncesi arama motoru performansı pekiyi değildi. Zira farklı modüllerle e-ticaret sitelerini, kullanıcılar geliştirmeye çalışıyorlardı. Fakat bu Magento özellik eklemesi ile tüm bunların hiçbirine gerek kalmadı.

Magento’nun son sürümü ile artık Elasticsearch kullanmak çok basit. Fakat bunun için e-ticaret sitenizin sunucu yapılandırmaları daha farklı kurulmakta ve eskisinden daha detaylı işlemler içermektedir. Elasticsearch, çevrimiçi bir açık kaynak kodlu yazılım olduğundan, sunucunuzun bu modüle uyum sağlaması gerekiyor.

Elasticsearch özelliğine sahip olmayan eski versiyonlardaki Magento e-ticaret yazılımlarının da güncellemeleri sorunsuz bir şekilde yapıldığı takdirde ve de sunucu yapılandırmaları tamamlandığında, modülün kullanılması için herhangi bir engel kalmıyor.

Yeni Magento Özellikleri İle Daha Başarılı Olun

Yeni Magento, son geliştirmeleri ile daha çekici ve hızlı. Eski sürümlere nazaran %25 daha hızlı olan Yeni Magento ile bir e-ticaret sitesi kurmanız için çok neden var.

E-ticaret yazılımlarının içerisinde, gelişmiş altyapısı ve Adobe desteği ile Magento, işletmenize güç katacak.

Netice Olarak

Magento’nun son sürümü ile bir e-ticaret sitesi kurduğunuzda, aynı zamanda mükemmel bir site içi arama motoruna da sahip olmuş oluyorsunuz. Site içi arama motorları çok önemli ve değişen e-ticaret şartlarında, hızlı satış anlamında çok kıymetli.

Bir e-ticaret sitesinin ne kadar hızlı olduğu ile satışlarının fazlalığının birbiri ile olan ilişkisi düşünüldüğünde, Magento gibi bir yazılım ile e-ticarete başlamak, rakiplerinizin bir adım önünde olmanızı sağlayacaktır.

Tüm Magento sorularınız ve Magento destek talepleriniz için destek bölümünden ticket atabilir ve hızlı Magento desteğimiz ile e-ticarette daha başarılı olabilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 04 Kas 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek