Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Seo Çalışması Fiyatları ve İçerik Farkları

Seo Çalışması ve Fiyatları

Seo çalışması, her firmanın sektörü ve web sitesine göre değişiklik gösteren, bazen belli zamanlar içerisinde yapılan, bazen de devamlılığı olan, çalışmalar bütünüdür. Bir seo çalışması, seo yapılacak web sitesine, sadece makale yazmaktan ibaret değildir. Seo geniş bir yelpaze de, web sitelerinin, arama motorları seo kriterlerine uyum sağlamasına yardımcı olan, yazılım üstü bir çalışmadır. Çoğu durumda yazılım desteği de alan seo çalışmaları, web sitelerinin yazıldığı dile göre eklentilerle desteklenmekte ve geliştirilmeye çalışılmaktadır. Bu yazımızda seo çalışması fiyatları hakkında size başlıklar altında bilgiler vermeye çalışacağız. Özellikle içerik yönetim sistemlerinde seo için çok farklı eklentiler ve modüller geliştirilmekte ve alıcıların, seo uzmanlarının beğenisine sunulmaktadır.

Seo Çalışması Fiyatları ve İçerik Farkları

Seo Çalışması Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Seo, oldukça geniş bir yelpaze olduğundan, seo uzmanları, verecekleri hizmetleri paketlere bölmek zorunda kalmışlardır. Her paket bir diğerinden farklı olsa da amaç arama motorlarında, diğer web sitelerinden daha başarılı bir performans elde etmektir. Bu seo paketlerinden içerik olarak en faydalı olanları, web siteler için tabii ki en yararlı olanlardır. Ama şu unutulmamalıdır ki, satın alınan seo paketi ne kadar zengin olursa olsun, web sitesine uygulanan seo çalışmalarının devamlılığı her zaman çok önemlidir. Seo çalışması fiyatları kimi zaman web sitelerinin durumuna göre de belirlenebilir. Daha önceden web sitesinde bir seo çalışması yapılmıştır ve eksik kalanlar üzerinden devamı gerekebilir. Bu bile fiyatta düşüşe neden olabilir. Kısacası seo çalışmaları zaman alan çalışmalardır ve seo uzmanları tarafından alınan ücretlerin karşılığında, web sitenizde performans çalışmaları yapılırken uzun süreler harcanır ve bu bir ekip tarafından yapılır. Bazı seo uzmanları da çalışmalarını harcanan saate göre belirler. Web sitesi başarıya ulaşana kadar seo çalışmaları yapılır ve toplamda harcanan saat hesaplanarak firmadan ücret talep edilir. Tabi bu sistemde çalışan firma sayısı çok azdır.

Seo Çalışması İle Gelen Başarı Detaylarda Gizlidir

Arama motorları, bir web sitesini başarıya taşımadan önce, tüm içeriğini inceler ve not verirler. O kadar detaycı davranırlar ki, verilen notların bazen kırık olması, bu detaycı tutumlarından kaynaklanmaktadır. Fakat sorunsuz seo yapılmış web siteleri her zaman, kuşkusuz iyi not alır ve sınıfı geçerler. Bu başarıyı elde edebilen web siteleri, detaylara önem vermiş, gerçekten seo çalışması yaparak, arama motorlarının seo kriterlerine uyum sağlamış olanlardır.

YcrSOFT İle Başarılı Seo Çalışması ve Fiyatları

3 farklı seo çalışması fiyatları ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. “Seo merhaba” seo paketi ile yeni başlayan müşterilerimize ucuz ama geniş bir hizmet veriyoruz. Seo’ya olan yabancılıklarını atmalarını hedefliyoruz. Web site içerisinde genel bir seo çalışması, sayfa başlıklarında düzenleme, sayfa açıklamaları ve site keywords’larında seo çalışmasına kadar birçok başlangıç çalışmasıyla bu paket yeni başlayanlar için ideal seviyede. İkinci seo paketimiz ise 7 iş gününde tamamlanmakta ve 45 gün sonra detaylı başarı grafiği ile müşterilerimize analiz raporu sunulmaktadır. Üçüncü seo paketimiz ise en detaylısı. Hizmet toplamı 5 ay sürüyor ve 5 ay boyunca çeşitli aralıklarla web sitesinde seo çalışmaları yürütülüyor. Her 45 günde bir analiz raporları sunuluyor ve 5 ay sonunda alınan sonuç, Google arama istatistik raporları ile birlikte detaylı olarak müşterilerimize sunuluyor. Çalışmalarda tabii ki kurumsal web siteler ve e-ticaret siteleri farklılık gösterebilir. Zira e-ticaret sitelerindeki hem sayfa sayıları hem de içerikler, diğer web sitelerine göre daha fazladır. Seo çalışmalarında tüm ürünlere yönelik çalışma yapılması daha etkili olabilir. Tabi bu karar seo uzmanlarımız, web sitelerinin arama motorlarındaki son performansına bakarak vermektedirler.

Netice Olarak

Seo çalışmaları, aşama aşama olarak web sitelerine uygulanan ve buna göre fiyatlandırılabilen çalışmalar dizisidir. Bu anlamda, her web sitesinin seo çalışması farklı olabilir ve bu yüzden seo fiyatları da değişiklik gösterebilir. Hiç seo çalışması yapılmamış bir web sitesi ile devamlı seo çalışması gözeterek eklenen içeriklere sahip bir web sitesine verilecek seo fiyatları aynı olamaz. Bu sebeplerden, seoya başlamadan önce web sitelerinin durumu incelenir ve detaylı rapor kullanıcıya sunulur.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 08 Eki 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek