Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Web Hosting de Plesk Neden Çok Tercih Ediliyor?

Plesk Nedir?

Plesk, dünyanın en çok kullanılan web hosting otomasyonlarından biridir. Php dili ile yazılmıştır. Rusya’da tasarlanmış ve birkaç kez el değiştirdikten sonra, artık son sahibi Parallels şirketi tarafından yönetilmektedir. Tasarımı bakımından, diğer web hosting otomasyonlarından daha kolay bir kullanıma sahip diyebiliriz. Zira diğer otomasyonları kullanıp, sonrasında Plesk deneyimi yaşamış müşterilerimizden aldığımız ortak geri bildirim böyledir.

Neden Plesk Panel?

  • 11 Milyon ve üzeri web sitesi Plesk üzerinden yayın yapmakta
  • 120 Milyona yakın e-posta Plesk panel üzerinden yönetilmekte
  • 400.000’e yakın sunucu Plesk panel ile hizmet vermekte
  • 30’dan fazla dilde yayın yapmakta ve 140 ülkede kullanılmakta

Plesk paneli rakamlar ile anlattığımızda, çok büyük bir kitleye hitap eden, dev bir ağ çıkıyor karşımıza.

WordPress Tool Kit İle Müthiş Hızlı

Bir WordPress hayranıysanız ve devamlı WordPress ile çalışıyorsanız, web hosting konusunda kesinlikle Plesk’i seçmelisiniz. Tek bir dokunuşla, Plesk sizin yerinize web sitenizi kurmaktadır. Hem de dakikalar içerisinde. Tabi bu seviyede Plesk panel kullanmak için biraz çalışmak gerekli. Ne de olsa konuya uzak kullanıcılar için bu tip işlemler oldukça zor görünebilir. Fakat bir kez yapıldıktan sonra, artık WordPress kurmak ve yayına almak oldukça basit bir hale gelmektedir.

Plesk Panel Türkçe dil desteği ile tüm kullanıcılara hitap eder.

Dosya Düzenleme Özelliği

Plesk panel’de ufak kod düzenlemelerinizi, bir ftp programı kullanmanıza gerek kalmadan, panel içerisinde oldukça kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu özellik sayesinde, sunucunuz ile senkronize kullanmanız gereken ek programlara gerek kalmaz.

Detaylı Kaynak Kullanım İzleme

Plesk’de, web sitenizin kullandığı kaynakları detaylı olarak görmeniz mümkündür. Sunucu sağlığı özelliği ile Cpu, ram ve disk yoğunluklarınızı denetlemeniz kolaylaşır.

Bayi Hosting İçin Çok Kullanışlı

Web tasarım işi yapan ajansların, web tasarım uzmanlarının en çok kullandığı web hosting paneli Plesk’dir. Kolay kullanımı ile zaman harcatmaz, klonlama veya yedekleme işlemlerinin hızı ile kazandırır.

Plesk panel kurulu vds sunucu ve reseller hostinglerimiz de sınırsız müşteri desteği vermekteyiz. %99,9 uptime oranına sahip ssd sunucularımızla tanışın, internette daha hızlı olun.

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 25 Nis 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek