Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Dijital Dünyada Bulunabilir Olmak

En küçük yerel işletmelerden, uluslararası büyük işletmelere kadar marka bilincini oluşturmak, etkileşime girmek ve gerçek zamanlı kanallar oluşturmak ürün ve hizmetlerin satışlarını artırmakta..

Bunun olabilmesi içinde ilk adım internetin her mecraasında bulabilir olmak gerekiyor..

Yapılan araştırmalara göre 2018’de perakende markaların %91’i en az iki sosyal medya kanalı kullandı. Yerel ve küçük işletmelerin ise %81’inin sosyal medya kullandığı ortaya çıktı.

Buradaki kritik nokta; firmalar yeterince ve hedeflenen kazancı elde edebildi mi? Bu soruya verilen yanıt ise çoğunlukla ; “hayır” oldu.

Bu şu demek; her firma dijital alanda bulunabilir olmak istiyor ama bunu ya yapamıyor yada yaptığında yeterince yüksek dönüşümler alamıyor.

Dijital pazarlama, işinin uzmanı profesyoneller tarafından, gelirli stratejiler ile yapıldığında hedeflere ulaşmak kolay oluyor. Bunun içinde çalışacağınız ajansı iyi seçmelisiniz.

Firmanızın bulunabilir olması ve rantable bir dijital pazarlama için yapılması gerekenleri özetleyelim:

1- Dijital kanallarınızın akıllıca seçilmesi

2- Seçilen bu kanalların doğru olarak kullanılması

3- Görsellerin kaliteli ve doğru planlanması

4- Sesinizin doğru ayarlanması, doğru ton ve tını

5- Doğru yayın

6- Müşterilerden korkmamalı ve fikirlerini açıkça söylemesinin, tartışılmasının yolu açılması

Farklı olmanız ve bu farklılıkta yükselmeniz gerekli

Yukarıda saydığımız gereklilikler her sektördeki, her firma için geçerli olduğunu unutmayın.. Kimyevi hammadde üretin/satın yada perakende ayakkabı satın.. Hiç fark etmez..

Müşterilere, değerli olduğunu hissettirdikçe bulunabilirlik oranınız artacaktır.

Rakiplerinizden sadece daha ucuza satarak, dijital dünyada başarılı olabileceğinizi düşünmeyin. Konu para değil.. Konu bulunabilir olmak. Öncelikle, dijital dünyada bulunun sonra maliyetleri ve satış fiyatlarını düşünürsünüz.

Biz YcrSOFT olarak, firmanızın dijital dünyada var olabilmesi ve sonrasında da maximum fayda sağlayabilmesi için çalışıyoruz. Bunları yaparken bilimsel, ölçülebilir sonuçlar üretiyoruz.

Sisteminizi tam olarak dijital dünyaya uyumlu hale getirip sonrasında da firmanızın daha fazla gelir getirmesi için çalışıyoruz.

Kandırılmayın!

Bir çok kişi, firmanızı dijital dünyada daha kazançlı hale getirmek için öneriler getirebilir. Mesela SEO.. Yani arama motoru optimizasyonu.. Websitenize SEO yapalım diye teklifler gelebilir. Unutmamalısınız ki; dijital dünyada bulunmak ve kazanç elde etmek istiyorsanız, tek başına SEO yeterli değil.. Bu sadece adımlardan bir tanesidir.

Binlerce rakibiniz arasından sadece SEO ile sıyrılıp ön plana çıkamazsınız.. Eğer öyle olsaydı, bunu yapan herkes başarılı olurdu :)

Diğer Blog Yazılarımız

Tarih: 17 Oca 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek