Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Hazır Web Tasarım Çeşitleri WordPress ile 2021’e Özel

Hazır Web Tasarım

Teknolojinin gelişmesi ve farklı cms (İçerik yönetim sistemleri) ile birlikte, web tasarım artık hem daha kolay, hem hızlı hem de çok uygun fiyatlarla. Geçmişe baktığımızda, web tasarımın işletmeler açısından zaman alan ve mali yükü çok fazla olan çalışmalar olduğunu görebiliyoruz. Fakat artık böyle değil. İşletmenin veya web sitesi yapılacak kurumun ne üzerine olacağı ve web sitesinin nasıl inşa edileceğine karar verdikten sonraki süreç çok hızlı. YcrSOFT’da, web tasarımı, işletmeler için yüksek hızlı ve uygun fiyatlı seçeneği sunmakta ve hazır web tasarım çeşitleri konusunda müşterilerine yardımcı olmakta.

Hazır web tasarım yazılım altyapısında WordPress kullanan firmamız, farklı ihtiyaçlara uygun temalar ile de müşterilerine hizmet veriyor. Her sektöre ve göze hitap eden tema şablonları ile birkaç günde işletmeler için web siteleri hazır hale getiriliyor.

Yıllarca güvenle ve ilk günkü gibi kullanılabilecek bu yazılımların tabii ki yönetim panelleri var ve istenildiği gibi geliştirme yapılabiliyor. Kullanıcılar isterse, yönetim panelinden kendi web sitelerine girişler yapıyor ve farklı sayfalar ekleyerek, web sitelerini devamlı geliştirebiliyorlar.

Artık durağan, kenara atılmış ve içine herhangi bir bilgi, içerik eklenmeyen web siteleri maalesef, arama motorlarında pek başarılı olamıyor. Bu yüzden, özellikle yönetim paneli bakımından kullanışlı cms (içerik yönetim sistemleri) daha çok kullanılıyor. WordPress ise bu içerik yönetim sistemleri içerisinde lider olan ve başı çeken platformlardan diyebiliriz.

Hazır web tasarım çeşitleri WordPress ile 2021'e özel

Hazır web tasarım çeşitleri WordPress ile 2021’e özel

Hazır Web Tasarım WordPress İle Daha Güçlü

On binlerce tema, 55.000’e yakın eklenti ile WordPress devasa yazılım kütüphanelerine sahip, hazır web tasarım konusunda dünyanın en çok kullanılan sistemlerinden biridir. WordPress yapı bakımından çok güçlü bir sistemdir. Bu gücü en fazla seo’ya olan yatkınlığından gelmektedir.

Aynı içeriklerin girildiği iki web sitesinin birinin WordPress, diğerinin farklı bir platform veya yazılım grubundan olduğu adil bir karşılaşmada, WordPress lider olmaktadır. Çünkü altyapı bakımından arama motorları bu platformu çok sevmektedir.

Tabi WordPress açısından eklenen tema veya eklentiler de çok önemlidir. Seo dostu olmayan eklenti ve temalarla bir WordPress sitesi dibe çekilebilir ve ne yaparsanız yapın başarı sağlamanız mümkün olmayabilir.

Hazır Web Tasarım 1 Saatte Web Sitesi

Firmamızdan vereceğiniz hazır web sitesi siparişleri sadece 1 saatte hazır. Alan adınızı seçmeniz ve siparişini vermeniz ile birlikte sistem otomatik olarak hosting hesabınızı oluşturur ve alan adınızı tanımlar. İstemiş olduğunuz şablon ise yaklaşık 1 saat sonra sisteme yüklenmiş ve WordPress’in son sürümü yapılandırılmış şekilde tarafınıza teslim edilir.

Bu hizmetlerin içerisine sayfa yapılandırma ve web site düzenleme işlemleri dahil değildir. Bu işlemler için ayrı ücret ödemeniz gerekmektedir.

Eğer işletmeniz hakkında bilgiler hazır ve fotoğraflar elinizde mevcut ise web sitenizin tamamlanması daha kısa sürelerde olacaktır.

Hazır web tasarım hizmetinde daima WordPress’in son sürümünü kullanmaktayız. Bildiğiniz üzere WordPress devamlı güncellenen ve geliştirilen bir sistem ve bu güncellemeler daha çok güvenlikle ilgili. Bu sebepten, güncel olmayan hazır web sitelerinin kurulumunu yapmamaya özen gösteriyoruz.

Hazır Web Tasarım 30 Farklı Tema

Avukat web tasarımından, doktor ve klinik web tasarımına kadar birçok sektörle alakalı hazır web tasarım şablonlarımız bulunmaktadır. Bu temaların hepsi aynı fiyattır ve altyapıları WordPress’dir. Hepsinde yönetim paneli vardır ve yönetim panelleri de Türkçe’dir.

Temalar sabit değildir. Kullanıcılarımız, web sitelerini teslim aldıkları andan itibaren tema üzerinde istedikleri gibi değişim yapabilmektedirler. Sayfa isimleri, içerikleri ve içeriklerin tasarımlarına kadar istenilen şekilde köklü değişimleri web sitelerinde yapmaları mümkündür.

Sunucu hizmetini de aynı zamanda biz verdiğimizden, web sitelerinin yedekleri ve güncellemeleri ile de yine firmamız ücreti karşılığında ilgilenmektedir. Bunlar için de firmamız destek bölümünden bizimle ticket şeklinde destek almanız mümkündür.

Hazır Web Tasarım ve Ssd Sunucular

Hazır web tasarım ürünlerimiz, ssd sunucularımızdaki hosting hesaplarımızda hizmet vermektedir. Uptime oranı yüksek sunucularımızda web sitesi yayın sorunu veya e-posta alma gönderme gibi sorunlar yaşanmaz.

Uptime oranı, sunucuların çalışma süreleri ile ilgilidir. Bir sunucunun çalışma süresi ne kadar uzunsa, performansı da o kadar iyidir. Yeni nesil ssd diske sahip sunucularda eski tip hdd diskli sunuculara göre uptime oranı her zaman daha yüksektir. Zira ssd diske sahip bu sunucular daha stabil çalışmakta ve teknoloji bakımından da daha gelişmişlerdir.

Ssd sunucuların seo çalışmalarına da katkısı büyüktür. Bu tip hızlı sunucularda barındırılan web siteleri, özellikle Google’da seo performansı bakımından çok ileri olmaktadırlar. Çünkü Google ve diğer arama motorları, kullanıcılarına her zaman daha hızlı ve kaliteli web sitelerini işaret etmekte ve kullanmaları için bu web sitelerini öne çıkarmaktadır.

Hazır Web Tasarım İle Aynı Gün Teslim Siteler

İşletmeniz için bir web sitesi hayal ediyorsanız ve bunu en hızlı şekilde çözmek istiyorsanız, YcrSOFT hazır web tasarım hizmetinden yararlanmalısınız. 1 saat içerisinde altyapı ile birlikte istenilen tema da kurulmuş bir şekilde işletmenize web sitesi teslim edilebilmektedir.

Sadece hazır web tasarım ile kalmıyor, sonrasında da firmanızın web site içeriklerini arzunuza istinaden web sitenize girebiliyoruz.

Netice Olarak

Hangi alanda çalışan bir şirket olursanız olun, web siteniz sadece 1 saat içerisinde hazır. Hizmetten yararlanmak için hazır web sitesi sayfamızdan bilgi alabilirsiniz. Fiyatlar tüm demolar için aynıdır ve tüm demolarımız da aynı altyapı yani WordPress kullanılmaktadır.

Daha detaylı bilgi için web sitemizin canlı destek bölümünden de satış temsilcilerimiz ile irtibata geçebilir, bilgi alabilirsiniz.





Diğer Blog Yazılarımız


Tarih: 04 Nis 2021 - Yazar: YcrSOFT Destek