Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Başlangıç ​​İçin Bir Magento Programcısı Nasıl Bulunur?

Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur?

Başlangıç ​​İçin Bir Magento Programcısı Nasıl Bulunur?

Başlangıç ​​için bir magento programcısı nasıl bulunur bilinmesi geren en önemli husustur. Hızlı teknolojik ilerleme nedeniyle, e-ticaret alanı sürekli gelişmektedir . Her gün, geride kalmamak için uyum sağlamanız gereken daha fazla yeni trend var. En iyi e-ticaret platformları söz konusu olduğunda , Magento bir çevrimiçi mağaza kurmak için açık ara en iyi ve en popüler seçeneği sunar. Bu sistem Jaguar, Land Rover, Christian Louboutin, Barbour ve Olympus gibi tanınmış markaların web sitelerine güç vermektedir.

Başlangıç ​​platformunuz olarak Magento’yu seçtiyseniz, yetenekli geliştiriciler bulma sorunuyla uğraşmak zorunda kalacaksınız . Görünüşe göre sistem yeterince hazır tasarım paketleri ve kendi başınıza öğrenebileceğiniz birçok özellik sağlıyor. Ancak, profesyonellerin uygun yardımı olmadan bu platformda web siteleri oluşturmamak en iyisidir. Magento, şu anda çevrimiçi bir iş kurmak ve sürdürmek için önde gelen araç olmasına rağmen, zorlukları da var. Bir Magento danışmanının ve Magento geliştiricisinin işe yaradığı yer burasıdır. Danışmanlar kapsamlı bir proje stratejisi verebilirken, mühendisler girişiminizi hızlı ve verimli bir şekilde uygulayabilir.

Bu yazıda, Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur, öğreneceğiz. Ayrıca kalifiye personel işe alma ve bir Magento uzmanını hangi becerilerin tanımladığı konusunda bazı ipuçları paylaşmak istiyoruz.

İçindekiler Startup’ınız İçin Bir Magento Programcısı Nasıl Bulunur?

  • Magento Nedir?
    • Magento Kullanmanın Faydaları
    • Magento Kullanmanın Dezavantajları
  • Startup’ınız için Geliştirici Bulma Sırasındaki Spesifiklikler ve Sınırlamalar
    • Startup’ınız için Magento Geliştiricisini Nereden Bulabilirsiniz?
  • Bir Magento Geliştiricisi Bulmada İşe Alım Süreci Dış Kaynak Kullanımı
  • Bir Magento Programcısının Bilmesi Gerekenler
  • Çözüm

Magento Nedir?

Magento, güçlü bir PHP tabanlı açık kaynaklı e-ticaret platformudur. Bu yazılım, çeşitli çevrimiçi işletmeler kurmanıza olanak tanır. Platformda kullanıma sunulduğu 2008 yılından bu yana 250.000’den fazla online mağaza açılmıştır. Ayrıca Magento , diğer platformlara kıyasla e-ticaret pazarında %30’luk bir paya sahiptir.

Sistem sağlam bir yapıya sahiptir, hatasız ve koordinelidir. Magento, binlerce uzantıya ve çok çeşitli tasarım seçeneklerine sahiptir. Büyük kuruluşların bunu seçmesinin bir nedeni var: Bu platformda oluşturulan web siteleri, günde 350 milyona kadar ziyaret ve 500 bin siparişi karşılayabilir.

Magento Nedir ?

Magento Nedir ?

Magento, Shopify veya BigCommerce gibi diğer e-ticaret platformlarının aksine, deneyimli geliştiricilerin yardımını gerektirir. Sorun değil. Yeni başlayanlar, öğrenmesi basit olduğu için Shopify ve BigCommerce gibi sistemleri seçer, ancak bu, işletmenizin uzun vadeli büyümesi için nihai çözüm değildir. Magento ise şirketinizin büyümesi ve gelişmesi için geliştiriciler tarafından uygulamaya konulabilecek önemli fırsatlar sunar.

Magento Kullanmanın Faydaları

  • Başlangıç ​​geliştirmede esneklik: Temel işlevlerle başlayabilir ve daha sonra çeşitli yeni özellikleri entegre ederek projenizi genişletebilirsiniz.Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur?
  • Pek çok şablon vardır: Magento, hem ücretsiz hem de premium olmak üzere çok sayıda tema içerir. Ayrıca, bu şablonlar çok yönlüdür, yani hem masaüstü hem de mobil cihazlarda kullanılabilirler.
  • İyi arama motoru optimizasyonu: Web siteniz, Magento sayesinde arama sonuçlarının en üst sayfasında görünecektir. Arama motorları bu platforma olumlu yanıt verdiği için mümkündür.
  • Kullanışlı platform yapısı: Bu sistem ile içerikleri kolayca düzenleyebilir, yeni bilgiler yayınlayabilir ve birden fazla web sitesini aynı anda yönetebilirsiniz.
  • Harika katalog yetenekleri: Şablon yönetim sistemi, özelleştirme seçenekleriyle kullanıcı dostu bir site oluşturmanıza izin verecek şekilde uyarlanabilir.
  • Analitik fırsatı: Magento ile rapor oluşturmak kolay ve etkilidir, çünkü bu platform birçok gerekli özelliğe sahiptir.
  • Yüksek web sitesi yükleme hızı: Bu avantaj, gelişmiş önbelleğe alma sayesinde elde edilir.
  • Profesyonel topluluk desteği: Dünyanın her yerinden binlerce programcı, Magento’nun büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunuyor. Bu nedenle, uzman forumlarında yardım istemek ve önemli sorunlara çözüm bulmak kolaydır.
Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur ve Magento Kullanmanın Faydaları

Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur ve Magento Kullanmanın Faydaları

Magento Kullanmanın Dezavantajları

  • Yükleme ve uygulamada zorluk: Yalnızca geliştirici olmayanlar için değil, yeni programcılar için bile bu platform karmaşık olabilir.
  • Barındırma ihtiyacı: Büyük ölçekli projeler için muhtemelen sunucuya para harcamanız gerekecektir.
  • Yüksek maliyet: Magento platformunun kendisi birçok ücretsiz özellik sunsa da, onu tek başına kullanmak zor olabilir. Bu nedenle, bir Magento danışmanı ve geliştiricisi gibi çalışanlar için ilgili maliyetleri dikkate almak gerekir. Burada ayrıca kaliteli barındırma maliyetini de ekliyoruz.
  • Sürekli iyileştirme ihtiyacı: Startup’ınızın kalabalıktan sıyrılmasını istiyorsanız, benzersiz bir proje geliştirmek için çok zaman harcamanız gerekecek.

Startup’ınız için Başlangıç ​​İçin Bir Magento Programcısı Nasıl Bulunur? Özellikler ve Sınırlamalar

Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur? Projenizi derinlemesine ve pazar benzersizliğini düşünün.

Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur? Projenizi derinlemesine ve pazar benzersizliğini düşünün.

Projeniz için uzmanlardan oluşan bir ekip aramaya başlamadan önce girişiminizin fikrini ve konseptini belirlemelisiniz. Başlangıç ​​için bir magento programcısı nasıl bulunur? Hedef müşterinizi belirledikten, ürününüzün hitap edeceği sorunları belirledikten ve bir iş planı oluşturduktan sonra, hangi uzmanlara ve kaç kişiye ihtiyacınız olduğunu hemen görebilirsiniz. Başlangıçlarla ilgili ana sınırlama, fikri eyleme geçirmenin ilk aşamalarında finansman eksikliği gibi görünüyor. Bu nedenle, projenizi derinlemesine düşünmek ve pazar benzersizliğini oluşturmak çok önemlidir.

Magento çözümleri, büyük ölçekli e-ticaret projeleri veya gelecekteki genişleme stratejisine sahip en iyi başlangıçlar için idealdir . Nitelikli uzmanlar, sık sık hata düzeltmeleri gerektirmeyen bir sistem sağlayarak, çok sayıda öğeyle etkili bir çevrimiçi mağaza oluşturmanın üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Belirlenmiş bir bütçeniz ve net bir başlangıç ​​yapınız olduğunda Magento geliştiricileri bulmak anlamlıdır. Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur?

Projeniz için personel alırken en önemli faktörleri göz önünde bulunduralım:

  • İhtiyaçlarınızı mümkün olduğunca spesifik tutun. Kesin gereksinimler belirlemek, işinizin dinamiklerini daha iyi kavramanıza yardımcı olur ve potansiyel çalışanların işin kapsamına aşina olmalarını sağlar.
  • Hangi geliştiricilere ihtiyacınız olduğunu belirleyin. Kapsamlı iş deneyimine sahip, karmaşık görevleri yerine getirebilecek Magento uzmanları olacak mı? Yoksa girişiminiz için temel beceriler yeterli mi? Potansiyel çalışanlarınızın Magento sertifikasına sahip olup olmadığını dikkate alacak mısınız?
  • Geliştiricilerin yanı sıra başka hangi çalışanlara ihtiyacınız olduğunu belirleyin. Bunlar, KG/KK uzmanları, Magento danışmanları, proje yöneticileri veya pazarlamacılar olabilir.
  • Bütçeyi ayarlayın. Proje harcamalarınız, çalışan maaşlarını ve barındırma veya Magento premium özellikleri gibi diğer maliyetleri içerebilir. Ayrıca, projenizin şirket içi bir personel gerektirip gerektirmediğini veya hizmetleri dış kaynak olarak kullanmak isteyip istemediğinizi belirleyin.
  • Geliştirme aşamalarını planlayın. Magento geliştirmenin her adımında farklı görevler olabileceğinden, her seviyede kaç çalışana ihtiyacınız olduğunu anlayabileceksiniz.

Startup’ınız için Magento Geliştiricisini Nereden Bulabilirsiniz?

  • Magento forumları: Daha önce de belirttiğimiz gibi, bu platformun profesyonel topluluğu gerçekten geniştir. Geliştiriciler genellikle, çeşitli Magento sorunlarını ve bunları çözmenin yollarını tartıştıkları özel web sitelerinde iletişim kurarlar. Bu tür forumlarda geliştiriciler de hizmetlerini sunar.
  • Linkedin: Bu sosyal ağ, adayların kendileri hakkındaki bilgileri gelecekteki işverenlerle paylaşmalarına izin vermek amacıyla geliştirilmiştir. Uzman aramanın en kolay yolu, projeniz için ihtiyaç duyduğunuz anahtar kelimeleri ve becerileri kullanmaktır.
  • Fiverr ve Upwork gibi serbest çalışan platformlar: Personel bulmak için bir kriter listesi ve bir maaş aralığı içeren reklamlar yayınlayabilir veya bireysel serbest çalışan profillerine tepki verebilirsiniz.
  • Yerel iş arama hizmetleri: İş arama sitelerinden birine ilan vererek şirket içi personel toplayabilirsiniz.
  • RPO hizmet sağlayıcısının hizmetlerini kullanın: Bu görevi üçüncü taraf bir firmaya devrettiğiniz sürece, kaliteli çalışanları işe almak artık sorun değil.

Başlangıç ​​İçin Bir Magento Programcısı Nasıl Bulunur? Bir Magento Geliştiricisi Bulmada İşe Alım Süreci Dış Kaynak Kullanımı

Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur?

Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur?

Magento Geliştiricisinin Özgeçmişi Proje için arama veya işe alma işlevlerinin tamamen veya kısmen devredilmesine ihtiyaç duyulduğunda, işe alım sürecinde dış kaynak kullanımı işe yarar. Ekip seçimine yönelik bu yaklaşım, proje sahibini ideal adayları bulmak için ek zaman ve çabadan kurtarır. Başlangıç ​​için bir Magento programcısı nasıl bulunur?

Uzaktan işe alma hizmetlerine başvurmak aşağıdaki durumlarda uygundur:

  • Kaliteli teknolojik çözümlere ihtiyaç duyulan bir girişimin büyümesi ve gelişmesi.
  • Profesyonellerin bağımsız seçimi ile ilgili zorluklar
  • İK departmanınızı genişletememe veya iş kalitesinden memnuniyetsizlik.
  • Kısa sürede bir ekip oluşturma ihtiyacı.

Magento geliştiricilerinin seçimi için RPO tarafından sunulan fırsatlar:

  • Hizmet sağlayıcı zaten bir profesyoneller tabanına sahip olduğundan, çalışanlar için hızlı bir arama.
  • Paradan tasarruf etme şansı, çünkü herhangi bir maaş oranıyla çalışanları işe alabilirsiniz, bu da uzaktan bir işe alma görevlisiyle görüşülebilir.
  • Gereksinimlerinizle alakalı adayların aranması.
  • Uzak hizmet sağlayıcısı bu alandaki uzmanlıklarını paylaşabileceği için kurum içi işe alma personelinin yardımı.
  • RPO tarafından destek ve personelin sürekli denetimi.
  • Şirketi hızla ölçeklendirme yeteneği.
  • Sağladıkları uzmanların ve hizmetlerin kalitesinin garantisi.
  • Artan rekabet gücü. Büyük işletmelerle aynı kaynaklara sahip olmayan küçük şirketler ve yeni başlayanlar için değerlidir. Bir işe alma şirketi, daha büyük kuruluşlara ayak uydurmak için gerekli personeli işe alma konusunda girişimlere yardımcı olabilir.

Bir Magento Programcısının Bilmesi Gerekenler

Bir Magento Programcısının Bilmesi Gerekenler

Bir Magento Programcısının Bilmesi Gerekenler

Güvenilir ve yetkin bir programcı seçmek için bir Magento geliştiricisinin sahip olması gereken temel yeteneklerle tanışmanızı öneririz. Bu tür beceriler aşağıdaki gibidir:

  1. Uzmanlık bilgisi: Magento geliştiricisi, en azından mükemmel bir PHP dili hakimiyetine ve PHP çerçeveleri anlayışına sahip olmalıdır. Ayrıca iyi bir programcı teknolojideki trendleri takip etmeli ve sürekli gelişmelidir.
  2. Magento sertifikasının mevcudiyeti: Bu sertifika, Magento geliştirici uzmanlığının uluslararası olarak tanınması anlamına gelir. Magento Solution Specialist, Magento Certified Developer, Magento Front-End Developer ve Magento Certified Developer Plus dahil olmak üzere çeşitli türleri vardır.
  3. Magento ile deneyim bir artıdır: PHP bilgisi olsa bile, bu e-ticaret platformuyla çalışma pratiği olmadan, bir programcının işin ilk aşamalarında sorunları çözmesi zor olacaktır. Deneyimsiz bir işçiyi ancak zaman kısıtlamanız yoksa ve çalışanın taahhüdüne güveniyorsanız işe almanızı tavsiye ederiz.
  4. Adayın bir portföyü var: Bu öğe bir önceki olmadan mümkün değil. Potansiyel bir çalışan daha önce Magento ile çalışmışsa, size geçmiş projelerinden bazılarını göstermesi faydalı olacaktır.
  5. Temel proje yönetimi becerileri: Bu beceriler, daha sorunsuz görev uygulaması ve girişiminizin hangi yönde ilerlediğini anlamak için önemlidir.
  6. Uzak ekiplerde çalışabilme: Pandemi durumu, uzaktan çalışma eğilimi ve dış kaynak kullanımının yaygınlığı göz önüne alındığında, görevlerinizi uzaktan tamamlayabilmeniz çok önemlidir.
  7. Yumuşak becerilerin varlığı: Bu tür nitelikler, örneğin duygusal zeka, strese dayanıklılık, yaratıcı düşünme ve ekip çalışması yeteneklerini içerir.

Çözüm

Günümüzde Magento, e-ticaret projeleri başlatmak için en işlevsel platformdur. Ve bu şaşırtıcı değil çünkü çok sayıda müşteri ve sipariş şeklinde ağır yüklere dayanabilen kişiselleştirilmiş çevrimiçi mağazalar oluşturmanıza olanak tanıyor. Ancak bu platformla çalışmak, en iyi tasarım çözümlerini sağlamak için sağlam bilgiye sahip çalışanlar gerektirir. Başlangıç ​​için bir magento programcısı nasıl bulunur?

Şu anda, girişiminiz için Magento geliştiricilerini tedarik etmek için çok sayıda seçenek var. Etkili bir işe alım için , projenizi dikkatlice değerlendirmeli ve hangi gereksinimleri karşılaması gerektiğini belirlemelisiniz. Mükemmel Magento geliştiricilerini yerel iş web sitelerinde, serbest çalışma platformlarında ve hatta uzaktan işe alma hizmetleri aracılığıyla keşfedebilirsiniz. Nitelikli geliştiricilerin yardımı olmadan Magento tabanlı kaliteli çevrimiçi mağazaların geliştirilmesi neredeyse imkansızdır. Programcıları işe almak, sitenizin doğru çalışmasını, tüm süreçlerin yönetimini, herhangi bir değişiklik yapma ve projenizi genişletme becerisini garanti eder.

Tarih: 14 Mar 2023 - Yazar: YcrSOFT Destek