Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Magento e ticaret seo dostudur

E ticaret siteniz çok daha kolay bulunacaktır. Magento e ticaret seo dostudur. Sadece yönergeleri takip etseniz yeterli.

Yerleşik PHP içeren bir platform olarak Magento, programcıların başarılı E-ticaret web siteleri oluşturmasına yardımcı olmuştur. Bu zamana kadar, aralarında Samsung, Nike, Ford, Lenovo, Olympus, Néstle ve diğerleri gibi büyük markaların da bulunduğu küçük ve büyük işletmelerden yüzbinlerce işletme çevrimiçi mağazalarını başlatmak için bu platformu kullanıyor.

Ve bu trendin 2023’te de devam etmesi bekleniyor. Magento, bu yıl ve sonrasında, özellikle Adobe’nin ticaret döngüsünü tamamlamak için Magento’yu satın almasından sonra dünya çapında birçok marka tarafından tercih edilecek. Bu satın alma, Magento’nun kurumsal pazarda gelişmesine önemli ölçüde yardımcı olabilir.

Magento 2023’te hala kullanılıyor mu?

Magento e ticaret

İşte göz ardı etmemeniz gereken bazı son Magento istatistikleri ve gerçekleri:

Magento mağazaları, 2022’nin 4. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre %4,5 arttı
Magento, 2021 için dünyanın önde gelen 10 E-ticaret platformundan biri olarak listelenmiştir.
270.000’den fazla tüccar, işleri için Magento platformunu seçiyor.
Magento kullanıcılarının çoğu, Magento 1’de 59.739 ve Magento 2’de 35.906 web sitesi ile ABD’dedir.
Şu anda Magento, İnternet’teki web sitelerinin %1,2’sine güç sağlıyor.
Magento, her yıl 155 milyar $ (USD) değerinde işlem gerçekleştirir.

Magento E-ticaret web sitelerinin artan sayısı, bir çevrimiçi mağaza sahibi olarak, günümüzde manzarada Magento güdümlü devrime hazırlanmanız gerektiğini yansıtıyor.

Şimdi, Magento’nun 2023’te başarı için başvurulacak formülünüz olmasının en önemli 12 nedenine göz atalım.
Magento neden 2023’te çevrimiçi işletmeler tarafından hala tercih ediliyor?
1. Tamamen özelleştirilebilir

Magento’nun tüccarlar için en iyi seçim olmasının nedenlerinden biri de açık kaynak olmasıdır. Bu, Magento web sitesi geliştirme hakkında bilgi sahibi olan herkesin bunu kendi yararına kullanabileceği anlamına gelir.

Magento Community Edition (CE) tamamen ücretsizdir. Herhangi bir Magento CE sürümünü kolayca kurabilir ve kullanabilirsiniz. Bir Magento geliştiricisiyseniz, uzantılar geliştirerek veya kullanarak çevrimiçi mağazanızın performansını hızlandırabilir ve yeni özellikler ve işlevlerle tanıtabilirsiniz.

Magento Marketplace/Connect’te çok sayıda uzantı bulabilirsiniz. Bu uzantılar, ilerlemenizi kullanırken aynı zamanda oyununuzu geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Kısacası Magento, tüccarların mağazalarını optimize etmelerine, değiştirmelerine, ayarlamalarına ve kontrol etmelerine olanak tanır. Bu nedenle E-ticaret için Magento kıyaslanamaz. Tüccarlar, bundan en iyi şekilde yararlanmak için şimdi Magento Commerce veya Adobe Commerce’i kullanabilir.

2. SEO dostudur

Magento, E-ticaret web sitenizdeki trafiğin önemini anlıyor. Üzerinde daha fazla trafik, daha fazla dönüşüm ve daha fazla satış anlamına gelir. Bu nedenle Magento, kullanıcıların web sitenizi farklı kaynaklardan ziyaret etmelerine olanak tanıyan yüksek kaliteli trafik çekmek için güçlü özelliklere sahiptir.

Magento, aşağıdakiler gibi birçok SEO özelliği içerir:

Arama dostu URL’ler
anahtar kelimeler
Meta etiketleri
Meta açıklamaları
Ürün başlıkları
Ürün Açıklaması
site haritaları
Ve daha fazlası

Magento e ticaret seo dostudur

Magento SEO ile ilgili olarak, bu platform en son sıralama faktörleriyle günceldir. Daha iyi SEO için gereken mükemmel URL yapısı ve meta uygulama seçenekleri sunar. Magento ayrıca, bu platformun en belirgin özelliklerinden biri olan web ziyaretçilerini izlemek için analitik sunar.

Magento, trafik için sadece SEO’yu değil aynı zamanda sosyal medya kanallarını da destekler. Sonuç olarak, Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarınızı entegre edebilir ve erişiminizi genişletebilirsiniz.
3. Barındırma hizmetlerini seçme özgürlüğüne sahipsiniz

Magento, E-ticaret mağazanızı daha hızlı ve daha güvenli hale getiren bir dizi barındırma seçeneği sunar. Magento ile tüccarlar, artık tek bir barındırmaya bağlı kalmadan barındırılan platformu özgürce seçebilirler.

Bu, tüm çevrimiçi alışveriş işletmelerinin dosyalarına sahip olması ve farklı barındırma şirketlerinde seçici olması için tam bir özgürlük sağlar.
4. Kullanıcı dostu deneyimler oluşturmaya yardımcı olur

Magento, kullanıcı dostu ve sezgisel web siteleri oluşturmada çok yardımcı olabilir. Teknik deneyiminiz çok az olsa veya hiç olmasa bile, envanterleri yönetebilir ve mağazanızın navigasyonunu zahmetsizce iyileştirebilirsiniz. Ayrıca, kullanıcıların sayfalarını istedikleri gibi tasarlamalarına olanak tanıyan bir sayfa oluşturucu ile birlikte gelir.

Ayrıca, Magento web sitelerini kullanan müşteriler, gelişmiş elastik arama ile ürünleri hızlı bir şekilde bulabilirler. Magento’nun bu güçlü özelliği müşterilerinizi memnun eder ve onların markanıza olan bağlılıklarını artırır.

Magento ayrıca web sitenizin yanıt verme hızını iyileştirmek için kullanıma hazır şablonlar sunar. Mevcut birçok ücretsiz ve ücretli temayı kullanabilir veya bunları markanızla eşleştirmek için özelleştirebilirsiniz. Ek olarak, iş gereksinimlerinizi karşılamak için sıfırdan temalar oluşturabilirsiniz.
5. Web sitenizin hızını artırabilir

Sayfa yükleme süresi söz konusu olduğunda, Magento yine galip geliyor!

Muhtemelen yavaş yüklenen web sitelerinin çok hızlı bir şekilde “batacağını” biliyorsunuzdur. Yavaş yüklenen sayfalar çoğu durumda ani kayıplara neden olarak istenmeyen sonuçlara yol açabilir.

Aslında, Magento en hızlı E-ticaret mağazalarını kurmayı kendine misyon edinmiştir.


Diğer Blog Yazılarımız


Tarih: 17 Şub 2023 - Yazar: YcrSOFT Destek