Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

Magento Destek İhtiyacınız mı Var? YcrSOFT Kurumsal Destek

Magento Destek

Altyapı ve kalite bakımından, e-ticaret yazılımlarının tartışmasız lideri Magento’yu halihazırda kullanıyor veya kullanmaya başlayacak olabilirsiniz. Her iki durumda da Magento kullanımı destek gerektirir ve bu destek, Magento altyapısına sahip kişilerce sağlanmalıdır. Magento Destek alabileceğiniz bir firma var mı? Yoksa doğru yerdesiniz. Bu yazımızda, bir Magento kullanıcısı işletmenin neden Magento desteğine ihtiyacı olduğunu anlatmaya çalışacağız.

Magento Destek İhtiyacınız mı Var? YcrSOFT Kurumsal Destek

Magento Destek Nasıl Verilir?

200.000 binden fazla çevrimiçi mağaza günümüzde, dünyanın en kaliteli e-ticaret yazılımlarından birini, Magento’yu kullanıyor. Fakat Magento’yu, rakip yazılımlardan ayıran bazı gelişmiş özellikleri var ve bu onun kolay bir çalıştırılmasına izin vermiyor.

Bir e-ticaret sitesine kategori açmak, ürünler yüklemek ve ürünlere açıklamalar girmek demek, e-ticaret sitesi yönetimi tanımına pek uymuyor. Çevrimiçi mağazanızın yazılım tarafına ne kadar hakimsiniz? Ya sunucu? Peki güncellemeler?

Açıkçası, işletmelerin kendilerini kandırmasına gerek yok. Zira hangi yazılım olursa olsun, o yazılım için işletmelerin desteğe ihtiyacı var ve bu desteği bir şekilde almak zorundalar. Almadıklarında ne olur?

Herhangi bir e-ticaret sitesine devamlı ürün yükleyebilir, kategoriler açabilir hatta zengin içerikler girebilirsiniz. Bunu her gün, her saat yapar ve de başarılı da olabilirsiniz. Fakat teknoloji olduğu yerde durmuyor. E-ticaret siteleri çok değişkenli yazılımlardır. Birçok modül veya eklenti ile zenginleştirilerek çalışması sağlanan kısacası eklemli yazılımlardandır. Bu tip yazılımlar daima aynı kalamaz.

Misal en çok kullanılan içerik yönetim sistemlerinden biri olan WordPress bile, 4 ayı geçmeyen periyodlar ile sistem güncellemesine gitmektedir. Bu ne demek oluyor?

Devamlı güncellenmesi gereken e-ticaret sitesinin, hiçbir güncelleme işlemi yapılmadan devamlı kullanılması, gelecekte büyük sıkıntılara yol açabilir. Emek verilmiş, o emeklerle arama motorlarında belli başarılar edinmiş e-ticaret siteleri için bu tip risklere girmeye değer mi?

Başarı İçin Uzman Desteği Şart

Sistem güncellemeleri basit gibi gelebilir. Fakat maalesef değil. Bir e-ticaret sistemi içerisinde onlarca modül ve bir adette tema olduğunu düşünelim. Kullandığınız altyapı için de Magento veya OpenCart ya da PrestaShop diyelim. Sistem güncellemeleri merkezi gelir. Yapmadığınızda, web sitenizde açıklar meydana gelir ve bu açıklarda güvenlik sorunlarına yol açar. Sistem güncellemeleri e-ticaret sitelerinde basit yapılamaz. Çünkü çoklu modül ve eklentiler ile doludur. Ya tüm eklenti ve modüllerde güncellenmelidir. Ya da risk alınarak güncel olmayan sistem ile devam edilmelidir.

Yıllarca emek verilmiş ve güncellemeler yüzünden çalışmayacak hale gelmiş birçok e-ticaret sitesi ile dolu sektör. Maalesef hepsi güvenlik açıkları ile dolu ve bu çok korkutucu.

Magento destek konusunda da firmamız, tüm işletmelere sıfırdan en başa kadar yazılım ve sistem desteği vermektedir. Magento gibi büyük yazılımlarda sistem, modül ve tema güncellemeleri olmazsa olmazdır.

Magento destek konusunda, 1. Versiyon Magento’dan 2. Versiyon Magento’ya geçmek isteyen birçok işletmeye yazılım desteği verdik. Süreç oldukça sıkıntılı ve işletmeler bu süreci bir şekilde aşmak zorunda. Çünkü Magento’yu satın alan Adobe firması, artık Magento 1. Versiyon için geliştirme yapmayacağını duyurdu. Kısacası artık Magento 1. Versiyon ile yola devam etmek büyük risk.

Magento Destek İle E-Ticaret Sitesi Yönetimi

E-ticaret sitesi yönetimi başlı başına bir ekip işidir. Büyük işletmelerin kendi kadrolarını kurduğunu ve e-ticaret sitelerini ancak bu şekilde yönetebildiklerini biliyoruz.

Başarılı olmuş büyük e-ticaret portallarına baktığımızda, mutfakta sağlam bir ekibin olduğunu görüyoruz. Peki küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için durum aynı mı? Maalesef. Türkiye’de birçok işletme bu köklü değişimi ya yapacak sermayeye sahip değil ya da ekibe. Birçok firma da bu yüzden dışarıdan destek almak zorunda kalıyor.

Sonuç olarak karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor;

E-ticaret siteleri, devamlı yönetilmesi gereken, profesyonel kişilerce desteklenmesi ve devamlı izlenmesi gereken, ekip ile bir yerlere gelebilecek çevrimiçi mağazalardır.

Aksi durumlarda ise yüksek oranlarda başarısızlık alınmakta ve büyük yatırımlar yapılarak açılan e-ticaret siteleri senesi bile dolmadan kapanmak zorunda kalmaktadır.

Magento destek ile müşterilerimize bu desteği sağlıyor, yatırımlarının karşılığını alabilmeleri için, mevcut ekipleri ile senkronize bir şekilde çalışarak, e-ticaret sitelerinin kazanca yönelik bir rotaya girmesini sağlıyoruz. Kısacası, Magento gibi üstün özellikli yazılımlarla e-ticarete başlayacak firmalardan umutluyuz ve umutlu olduklarımız da bugün çok iyi yerlerde. Hem marka değerleri, hem de yatırımlarına karşı kazandıklarıyla işletmeler e-ticaretten umutlu.

Magento Eklenti ve Modül Desteği

Bir e-ticaret paketi kurulduğunda belli eklenti ve modüller ile kurulur ve çalışmaya başlar. Fakat ilerleyen dönemlerde, gerek teknolojinin gelişmesi, gerek ise firmaların ihtiyaçlarının veya gidişatlarının değişmesi ile e-ticaret sitelerine farklı modül ve eklentiler eklenmesi gerekebilir. Bu tip durumlarda, Magento destek noktasında, müşterilerimize modül ve eklenti desteği sağlıyoruz. Güncellenmesi gereken eklenti ve modüllerini güncelliyor, sisteme uygun hale getiriyoruz.

Magento modül kütüphanesinde bulunmayan özel eklentiler içinde işletmelere özel geliştirmeler yapabiliyoruz. Tabi bu gibi projelerin karşılıklı çalışma durumlarıyla biçimlenmesi gerekiyor.

Magento Seo Destek Konusunda da Çalışma Yapmaktayız

Magento e-ticaret yapı gereği zaten arama motoru uyumlu bir e-ticaret yazılımı. Fakat seo, çok detaylı farklı araçlar ve çalışmalarının bütünü olduğundan, müşterilerimize ayrıca Magento seo destek konusunda da yardımcı olmaktayız.

Bu seo desteğinin içerisinde, e-ticaret sitesinin genel seo optimizasyonundan, ürünlerin seo optimizasyonlarına, görsel seodan, sosyal medya araçlarına kadar tüm detayları incelemekte ve üzerinde detaylı olarak çalışmaktayız. Seo ekibimiz ile e-ticaret sitelerindeki yanlış yapılandırılmış bölümleri bularak, arama motoru kriterlerine göre yapılandırmaktayız.

Tamamen reklamla çalışan bir e-ticaret sitesi bile olsa, artık seo çalışmaları tüm web siteleri için gerekli ve kesinlikle yapılması gereken çalışmalardır. İnternette rekabet her geçen gün artmakta ve bu rekabet içerisinde, organik arama da çok büyük bir yer tutmaktadır.

Organik aramaları önemsemeyip, sadece arama motoru reklamları ve sosyal medya reklamları üzerinden satış yapmayı hedefleyebilirsiniz. Ama bu işletmenize gelecekte daha ağır reklam bedellerinin yüklenmesine neden olacaktır. Arama motorlarında kendini seo anlamında geliştirmiş web sitelerinin, reklam giderleri, diğer web sitelerine göre çok daha azdır. Reklamlar, son başvurulacak araçlardır ve asla bedava değillerdir. Bir web sitesi veya e-ticaret sitesi, satışlarını organik aramalarla da yapabilecek derecede çalışır bir vaziyette olmalıdır.

Magento Destek İle Birlikte Hosting Desteği

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi, Magento, dünyanın en gelişmiş e-ticaret yazılımlarından biridir ve sunucu operasyonları da haliyle, diğer e-ticaret yazılımları ile aynı değildir. Bir Magento e-ticaret sitesi, basit bir paylaşımlı hosting de barınamadığından, sunucu tarafında uzmanlık da gerektirir.

Bu anlamda, işletmelere, yazılım ve seo desteği verdiğimiz gibi, e-ticaret sitelerinin de güvenle ve en yüksek uptime oranları ile barındırılması desteğini vermekteyiz. Hosting desteklerinin içerisinde e-posta sorunlarının çözümü, güncellemeler ve diğer her operasyon titizlikle yürütülmektedir.

Netice Olarak

Magento destek konusunda, YcrSOFT olarak uzman yazılım, hosting ve seo ekiplerimizle, işletmeleriniz için en iyi destek programlarını hazırlıyoruz. Bu programlar tarafınıza bir rapor olarak sunuluyor ve en düşük süre ise tarafımızca, 1 yıl olarak belirleniyor.

Magento destek konusunda bilgi almak ve kurumsal hizmete geçmek için hemen YcrSOFT satış temsilcileri ile irtibata geçin ve işletmenizi e-ticarette başarıya taşıyacak ilk adımı atın.

Diğer Blog Yazılarımız

Hedef Kitleniz

ycrsoft

Bulunabilir Olmak

ycrsoft
Tarih: 03 Kas 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek